Искам да кажа ... (64)

• 40 738
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Аз чакам мача на Кубрат Пулев, стискам му палци да победи Peace

# 571
Завърнах се от културно мероприятие.
Изчетох пропуснатото.
И срам, не срам да попитам - къде обсъждат темата ни  newsm78

# 572
  • Ямбол
Къде ли не.
В номинациите, в малините косвено, ако информацията за Тонка е от тук.

# 573
Аз такава информация за Тонка никъде не съм срещала - а пък бях обявена за един от Шерлок Холмсовците Grinning
Все мисля тази жена обърка нещо ника или познава Тонка от реален живот и нещо я провокира.

# 574
Мерси, погледнах за какво става въпрос.  bouquet

# 575
  • В Космоса
Янтра, до кога е срокът на малините?

# 576
  • ту тук, ту там
Момичета, какво става с размяната на картички? Само аз ли не съм получила адрес? Прочетох ви дотук набързо, не видях да се споменава.

# 577
  • Euskal Herria
Ех, голямо писане е падало тази вечер, 15 минути ви четох. Момичета, не се дразнете, това е публичен форум - доста хора пишат, още повече четат.

# 578
  • В Космоса
Никой не е получил още. Чакам Евил да даде адрес. Ако искате ще ви разбъркам и ще ви дам, но този, на който му се падне тя ще трябва да почака докато се появи.

# 579
  • ту тук, ту там
А, аз не искам да давам зор, просто се зачудих.

А, Евил нямаше ли да пътува в чужбина тези дни?!

# 580
  • В Космоса
Нямам идея за Евил. Ако до понеделник не се яви, може би без нея трябва да процедираме. Thinking

# 581
Луси,  Hug , и това ще мине. Сега си на педал, всичко на макс, но и тоя период ще се смени с друг, по - спокоен.

# 582

Не се сърдиш надявам се, беше съвсем на майтап. Аз другите ги номинации ги подминах, защото не са ми по вкуса, но тези са наистина с чувство за хумор, поне в по-голямата си част за сега.

Луси, и аз съм в Сатурнова дупка и едва трая да мине, но се надявам следващата година да ми е по-добра. Стискам палци и при теб нещата да се подредят

Тонка, май само веднъж си е казвала специалността и то беше просто вметнато, а аз я забелязах, защото имам приятелка, завършила същото по същото време, та се канех да я питам, дали се познават, ама съвсем ми излетя от акъла.

И на мен ми е непонятно, защо хората си причиняват да четат, тема, която им е досадна  Tired. Аз не се измъчвам с подобни, а в тази, ако нещо ме дразни го пропускам. В крайна сметка, темата е за бъбрене и е напълно нормално да се пише за сополи, готвене, уроци, работа, спорт и всичко, което ни се случва.

И искам да кажа, че времето при нас е ужасно целият уикенд. Нормално, по това време е 35-40, а вчера и днес е между 15 и 19 и вали  Shocked. Такова чудо от години не се е случвало, а аз съм тъжна, защото си обичам горещините и слънцето.

Последна редакция: нд, 06 дек 2015, 05:10 от Down Under

# 583
  • югозапад, под "Марков камък"
Добро утро!
Честит Никулден на всички именници!
Честит празник и на моята дъщеря  Heart Eyes
Честит празник и на мен  Grinning

# 584
  • Tам през Атлантическия океан
Добро ви добро  Wink

на мен лека нощ  smile3507

Общи условия