Искам да кажа ... (64)

• 40 743
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
На балкона има редовно висящи, които обаче никога не пишат. Не е задължително, но щом четеш ежедневно една тема включи се в нея.

Ако бях на мястото на Тонка щях да махна снимката на детето от подписа си. Това го казвам съвсем добронамерено. Peace

# 541
  • някъде ... тук ...
Тони, за този път - с теб ще е явно. Но определено ще се наложи да свикнеш. Тя ще се оправи по-лесно. Първите дни е гадно и им е тегаво. Чудят се какво да правят и им е скучно, докато не открият свободата "сам вкъщи" Simple Smile
Големият се наложи да свикне със седенето сам по време на учителската стачка - 1 клас, а аз току-що бях започнала нова работа. Имаше скайп, телефон, прибирах се да обядвам с него и т.н. Преживяхме го и няма поне видими негативни последствия. Сега с дребния е различно, защото като не се учи, има батко до него, но и той вече няма проблем да е сам вкъщи през деня.

# 542
  • София
Та тогава някаква ми писа на лични, че съм я обиждала имайки нея предвид Shocked Crazy
Е, не, шъомра.  Joy

Тогава да ви разкажа на мен какво се случи веднъж. Не знам в коя си тема моя милост прави изказване, че не бих живяла на село, понеже ми е скучно, тъпо, мирише ми на разните му там животни и изпражненията им, и че не искам да се будя сутрин от кукуригането на петли и рев на магарета. И може би няколко дни по-късно получамам ЛС от напълно непозната потребителка, което в общи линии звучеше по следния начин: "Каква си ти ма, гражданкооо. Ти ли ще ми казваш, че на село сме миризливци. Ти си миризлива. Живееш в смърдела панелка пълна с хлебарки и мишки, а нас обиждаш. Как не те е срам да обиждаш нас, хората, живеещи на село." И така поне още 10 изречения. Съжалявам, че не си пазя този шедьовър, че да ви го пусна в оригинал.  Laughing

Цвети, права си за снимката. И аз си го мислех.  Peace

# 543
Малко се опулих от въпросното съобщение. Защо някои хора приемат всичко толкова лично...разпознават себе си във всичко.

Тони, тази заслужава да й напишеш ника, ако го помниш. И щом е панелка задължително има хлебарки и мишки. Laughing

# 544
  • В Космоса
Разбихте ме! Laughing

Аз имах редовно ЛС-та от един чалгаджия, който ме псуваше, кълнеше, ама толкова нецензурно и цветущо, заради това, че не харесвам чалга, че направо загубвах ума и дума като почна да си чета съобщенията от него! Не бях виждала написани толкова цинизми на куп. Иначе грамотно пишеше човекът, много интересно. Grinning

# 545
Тоня, ми вземете малко мерки, бе, поне за мишките hahaha Crazy
Много кукувици ей! Аз колко смешни неща искам да кажа понякога, но си държа езика зад зъбите, заради интерпретирането после от недобронамерени читатели. При нас винаги има забавни случки.
Ама като чета Тони и Ша, знае ли човек кой ще се припознае:)

# 546
  • София
Цвети, аз на тази ѝ върнах само две изречения. Толкоз й отделих. Не си спомням какво точно ѝ писах, но бях ясна и прилично напоителна.
Ами да, нямаме хлебарки и мишки, но понякога притичва някой плъх.  Joy

Иначе какви други интересни ЛС съм получавала. Преди много години - че съм тъпа и проста. Имам и предложение за тройка. Също така някакъв индивид, който обичал кърма искаше да си станем по-близки, обаче му обясних, че аз кърма не съм произвеждала, дори когато е трябвало и надали ще съм му от полза. Такива ми ти работи.

# 547
Аз пък не мога да разбера като им е досадна, тая тема, що я четат?!
На мен тук ми е добре, сякаш съм седнала сутрин на кафе с приятелки, вечер на вино с приятелки Hug Пийвам си червено вино и отмарям Simple Smile

Мен също една ме обиждаше в няколко поредни съобщения. Чудех се как може да има толкова злоба и то към непознат и въобще на цялата тая агресия... Необяснимо е, поне за мен.

Моят син е самичък от първи клас. Първия срок ходеше с баща си, но не можеше да издържи по цял ден, втория срок на първи клас си седеше вкъщи, а баща му се прибираше за обяд и ако иска следобеда го вземаше, но той се чувстваше вече добре у дома сам - гледаше по цял ден филмчета, играеше си. Е, имаше и случки да рови в шкафовете, да види къде какво има, че тъкмо се бяхме преместили, веднъж беше започнал да мие чаши и ги беше счупил, докато ги мие и мивката я беше напълнил със веро Laughing. Но пък знаеше откъде се спира централно водата, ние му обяснявахме всичко като на голям човек и той разбираше, че вече е голям и му вярваме. И непрекъснато обяснявам да не говори с непознати. Сега като е по-голям - моя скайп е пуснат, неговия също - имаме онлайн връзка, по-бързо от колкото набиране по телефон  Mr. Green

# 548
  • Ямбол
Аз какви "любовни" ЛС съм имала от Мамица, направо ще ви скрия шапката. Обаче ги затрих. Само да знаете, че ние тук в Ямбол имаме помийна яма, външен клозет и още сто и едно подобни. А аз естествено съм селянка.

От чалгар и аз съм получавала ЛС.  Забравих му ника. Нещо с кола ли беше свързано....

# 549
  • В Космоса
Коя е тази Мамица?

На чалгара не си спомням ника. Даже може и да не е било в този форум. Не съм сигурна. Но бяха уникални ЛС-та.

# 550
  • Ямбол
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=495
Поне да си заслужа малинката на Шерлок.

# 551
Е, от слушащи чалга нали не очаквате гениални мъдрости.. но да кълнеш и псуваш някого защото не слуша дадена музика, ненормална работа. Stop

Не съм получавала такива откачени съобщения. Всичко е било в рамките на нормалното и на добрия тон. Даже много мили и окуражителни съм имала. Но да не дърпам дявола за опашката.

# 552
  • В Космоса
Не съм я срещала аз.

# 553
  • София
Добра ви вечер мили дами Hug
От много време само чета, хич не искам да пиша ... защото съм изпаднала в някаква тотална депресия:
- в работата ми е свръхнатоварено, три седмици обикалям България и сме изминали повече от 10000 км - а резултатът е Sad,
- отделно близък човек ме разочарова до смърт, направо ми заби нож в гърба!,
- а освен това съм си внушила напоследък, че съм се разболяла от много сериозно нещо, пък нямам време да отида на лекар, за да потвърди или отхвърли подозренията ми...

Затова само вие ми действате успокоително, вечер като ви изчета и ми олеква, само тая Тонка ме ядосва smile3538 заради нейния лидълски бейлис пропих ликьори и се пристрастих към тях, а сега пак заради нея от три дни съм изяла поне две кила райски ябълки Twisted Evil - все си мислех, че са стипчиви, докато тя не светна тук за испанските...

Извинявайте, че ви се оплаках в тези празнични дни, но не смея в къщи да споделя нищо от това, ето Никулден, рожден ден, Коледни празници ми предстоят, а на мен все ми е едно ревливо...
Да минава поне рождения ден, да изляза от тази сатурнова дупка!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 13 нови отговора.
Кво праите, бе!

# 554
  • В Космоса
Цвети, е не точно защото не слушам, а защото в тема "за" и "против", си казвах доводите "против", затова ме удостояваше с какви ли не клетви, квалификации, ама като се сетя ужас направо. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт