Искам да кажа ... (64)

• 40 745
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • Ямбол
Каква ваканция другата седмица?
Коледната започва от 24.12. А зимната е между сроковете в началото на февруари - една седмица. Преди беше 2 дни, сега са отпуснали повече, понеже коледната идва по-къса.

# 526
  • Sofia
К'во викате-'одят,'де 'одят,все туканка надничат,а? Воайорки  Mr. Green
Шемусенезнае, струва ми се, че все влача торби с едене  Rolling Eyes.Ама,то си е така,де... ooooh!
За утре съм заредила-ципура,лаврак,сьомга и скариди  Crazy,а даже нямаме именик.
Изстъргах и люспички,че да е сигурна парата  Mr. Green
 Ша,к'во ми е на писането,дуША  Whistling!? Тъй прегледно да ги редя,аааа-ма-ха  Crossing Arms
Тоз народ е полудял да 'арчи пари  Close.Навалица нявсякъде  Sick.
Моите се нагъзуриха да спят и са ми заръчали след час и малко да ги будя,че пак ще ходят на среднощен тенис.Аз съм пас тоя път. Няма да бухам и мръзна в залата.
Да се оплача,екипът за тенис е грозен,ще го връщам  ooooh!.Хич не ми се занимава,сег аще чета в какъв срок ще ми върнат парите,че хич не са малко  Thinking.
Алечка,весело  Hug! Искам и аз на Миро.

# 527
  • Варна
Ама то само форум бе - кво се впечатлявате . Нали така ме успокоявате - не се впрягайте ся Grinning
Мнителна съм била Grinning
Така де.  Laughing
Ама някои хора явно следят и попиват. И в определен момент "избухват". Аз още помня как на едно друго място се яви потребителка и заяви, че иска бан за Стейси Грей. За първи път я виждах, и други банове май поиска.  Joy Обяснения не е давала-дет се вика, ако има нещо, да си простим.  Mr. Green

# 528
Аз Аронийка например не я знам коя е -ама така злостно ме хапа в Покажи се - все едно бях й смъртен враг.
 За друга съфорумка ,която имах за мила  и добра и като ме нападна за това ,че тъжа по детето си - стана ми едно грозно и обидно.
 И то ако беше от друг може би не бих го приела така.
 На друга споделих дет се вика душата си и тя един ден такава обида ми трясна ,че се главозамаях даже.
   Мнителните люде не споделят чистосърдечно нищо. Тя ми втълпяваше дет се вика ката ден каква съм мнителна.
В даден момент се запитах -а дали не иска да го повярвам и каква цел има .
  В този форум научих ,че на едни им е позволено да са чувствителни и на други - хич .

# 529
Пиши като искаш Гена, няма проблем , малинка нали ти дадох Simple Smile Hug

Иначе това с пиенето на хапчетата не е форумна градска легенда, има си  психари.Simple Smile
Веднъж споменах, че една касиерка с два косъма на главата  се държа супер неучтиво с мен, Simple Smile докато маркираше продуктите ми беше втренчила поглед в атрактивното младо момче след мен, който пък беше забил поглед някъде  по задните ми части.  Laughing
Та тогава някаква ми писа на лични, че съм я обиждала имайки нея предвид Shocked Crazy

# 530
Ша, помня я тази тема. Голям дебат стана. Laughing

Гледам да не разказвам много за себе си точно защото четат всякакви. И дори регистрация не е нужна.

# 531
  • София
Каква ваканция другата седмица?
Другата събота е работен ден. И се тюхкам, че няма кой да ми гледа детето. Не е учебен ден, нали? В градината поне имат сборни групи.

# 532
  • някъде ... тук ...
Само ще се гледа, колкото и да е противозаконно. Моите свикнаха и пораснаха даже.
Ще свикнеш, Тони. Малко повече разговори и доверие в детето. Ще се справи, че и ти  Simple Smile

# 533
Няма ли частни занимални или центрове в които децата се занимават с нещо - приложни изкуства.
 Чувала съм ,че се организират такива неща по време на ваканциите.

# 534
В събота няма да се учи, защото се отработва ден, който е ваканционен. А ваканциите започнаха да ги правят, защото преди 4-5 години имаше голям протест срещу малката зимна ваканция. Както си бяхме свикнали да е поне до 7ми-8ми, започнаха да я правят до 2 януари. И учениците организираха някакви инициативи да не влизат в час първите дни, разни такива. Явно в министерството се уплашиха.

# 535
Писали, писали, нямате догонване, ама успях, та да се включа в последната обиколка след манджите.
Аз почти не пиша в други теми, само тук и уж се старая да не споделям прекалено лична информация, не заради хората които пишат в нея, а именно защото темата се следи от много хора, но въпреки всичко, човек казва това-онова. Ходихме до Ринга, до Икеа, накупих разни работи, ама като гледам - почти нищо Simple Smile Шаран още не съм купила, във Фантастико - големи животни, почти всички ми се видяха над 2 кг и са НЕ изчистени, във Кауфланд - изчистени, обаче с ужасен външен вид. Миналата година помня, че взехме от Лидл, и беше много вкусен, може утре да отида да видя, там какви са. Ние риба ядем поне 2 пъти седмично, повече моите хора не искат Stop

# 536
  • София
Ели, как ще се гледа сама. Не сме я оставали досега, а и за пръв път да остане за часове сама, не ми се струва удачно. Иначе нямам притеснения, че може да сътвори нещо, докато е вкъщи, имам й доверие.

Жармен, не знам за такива центрове. Има много почасови клубчета, но от познатите ми никой не практикува оставяне на дете за цял ден на такова място. А и работното им време е от 10 часа. И със сигурност през уикендите има рождени дни. Както и да е, ще си я водя с мен в офиса. Тъкмо ще е намек към шефа ми да ме пусне да си тръгна по-рано.  Wink

# 537
Ша, тази история ме накара да се задавя с розето, моля те разкажи ми по- подробно:))) Струва си да се чуе:)
Няма проблем нека си четат, това е форум за всички, но от тук да се вадят изводи и да кажеш, че някой е досаден, защото си говори с  приятни нему хора В ЕДНА нарочна за целата тема, е меко казано странно. Темата била тъпа, била прозаична... Ами има теми по интереси , за политика, за филми, за козметика и т.н.
В тази какво се очаква да пишем, ние майки, домакини? Нас ни вълнуват ежедневни неща, за тях си и пишем, за шарка, за детски якета, за рецепти, за работа, за свекървта, за някой филм, за матрака, Тони Wink и т.н.
Сериозни проблеми не бих обсъждала тук. Ако имам потребност, има и други начини.

# 538
  • Ямбол
Тонка, не е учебен, защото се отработва ден, в който децата са във ваканция. И ние няма да работим и ще ходим на семинар, т.е. и отпуск няма да хабим.

Стейси, за теб са искали бан там, а на мен направо ми сложиха заради нещо, което съм казала тук.

Не се впрягайте за темата. Половината форум чете тук. И какво от това. Който иска слиза и пише, който иска само чете, а някои четат и после ходят по други теми да ни обсъждат. Всекиму според багажа му.

# 539
  • Варна
Девойката е на 14 и пак ми е тревожно, когато е сама. Не, че не се самоотглежда за някой месец от годината и без нас(с помощ от баба и дядо), но на мен не ми  спокойно. Знае, че не се отваря вратата на чужди, уж. Но:
Скрит текст:
Тези дни, около 7-8 вечерта се звъни Реших да отворя и насреща ми младеж, който проси пари. Затворих вратата бързо и май е имало защо. На другия ден съседката ми обяснява, че на междинната площадка имало още един, скрит човек-тя като отворила вратата и видяла. Комбина някаква. Простаци, търсещи лесни пари или може би да си ги набавят с престъпление.

Общи условия

Активация на акаунт