Искам да кажа ... (64)

• 40 759
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Явно на някой хем му се иска, хем не му стиска. Едни, за да не си развалят имиджа с това, че все пак имат битов живот, на други пък явно споделянето ще им е по-скучно и от това какво са готвили и прали, а това съвсем би им лепнало петно, и остава тайно воайорство и чакане на малинака, за да си почешат д-то на драпавките му колонки. Толкоз. Случаи всякакви.
То и на мен плетките са ми скучни, но не ходя да им следя темата и после да се оплаквам, че знам всичките плетки на каките, барабар с кой какви чорапи от чиста вълна носи в семейството им  Crazy

# 511
Защото винаги, когато има групичка, която изглежда приятелски и си говори за ежедневни неща, дразни. Забелязала съм го и на работа - голям проблем е пушенето. То не влияе на КПД и на производителността на труда, защото при нас като има работа, няма как да не я свършиш. Проблемът е, че някакви хора се обособяват и си говорят помежду си - за семействата, за манджи Laughing, за глупости. Има близост, която става все по-непонятна за съвременното общество.

# 512
  • София
Жаки, хайде де - и аз това се чудя. Главно си пиша за детето нещо и съвсем резонно се включвам в каквото се обсъжда в темата, като бЕгам от рецептите за ядене.  Mr. Green Но забелете - таз потребителка ми е виждала цялото семейство, сигурно и от хладилника ще каже, че й изкачаме. Направо се замислих къде толкова ме гледа и защо си го причинява, ако й е неприятно. Скоро не съм правила семейна фотосесия за списания, къде ме засича.  Laughing

Лилеее, не съм я купувала тази книга, подариха ми я. Тоалетна хартия натрупахме, че да се сдобием с нея. Вчера я позагледах и май едно-друго десертче ще направя.

# 513
Не знам с какво предизвиква такъв интерес темата, не е, като да ходим да се обясняваме по всички теми, пишем си тук, за ежедневни неща, защо толкова дразним?

Давайте да пишем, да си заслужим малинките!

Тонке, разказвай!

Аз се чудя с какво да се похваля - нещо материално ще гледам да е, защото това се очаква от мен. Примерно, как мисля утре да ядем сьомга (печена и пушена), омари и хайвер. Може и някоя и друга стрида да взема, защо не? Вчера гледах, че има три вида стриди в магазина, трябва да проуча каква е разликата.  Laughing

# 514
 Или ти е объркала ника или те следи реално. Което е  Shocked
  То и аз останах изненадана колко знайни и незнайни люде ми четат дивотиите -ама като имат свободно време кой им пречи .

# 515
  • София
Та днес опънах един стар чаршаф в хола, изсипах всички коледни украси върху него барабар с елхата и оставих Кати и нейно приятелче да се вихрят. През това време и следобеден сън му дръпнах. Преди малко моята приятелка си прибра сина от нас.

Снощи си пуснах една комедийка, ненатоварваща и лежерна - Love, Daisy. Хубав филм, препоръчвам. А и актрисата, Лили Колинс е много сладко същество.

Жармен, и аз помислих, че ми е объркала ника, но надали. Съвсем умишлено въртя и сука, за да стигне накрая до сравнението с баба Кица.  Mr. Green

# 516
Аз отивам на бар! Ще слушаме Миро от Каризма и ще пием уиски  Crossing Arms

Софи, трябваше да си сложиш златен трамплин за аватар, не малинка  Joy

Хайде наздраве!

# 517
  • Варна
Софи, дръж здраво височайшия шлифер, че да дойда да го хвана и аз!  Laughing
Ухилих се на новия ти аватар.
Пълна скръб са зимните якета по магазините. Едно и също-бежови, черни и червени, с коланче. ooooh!
Единственото яке, което ни хареса с девойката(за нея търсим), струва 490 лв-толкова струвало, защото било с гъши пух. Просто кройка и цвят ни хареса, но чак към 500 лв за яке!

Тонка, не се впечатлявай особено.  Hug
Понякога се замислям доколко да споделям тук. Заради такива изцепки.

# 518
Стейси, на мен също хич не ми харесват. Особено коланчето и задължителната кожена яка.
Така и не успях да си харесам , ще си ходя със старите.

# 519
  • София
Стейси, и на мен ми беше трудно докато открия хубаво зимно яке за Кати, докато не намерих в сайта на Некст. Хем исках да не е нещо кичозно и шарено, хем да е по-различно от масовката.
Я да видя дали го има още...
Ето това: http://www.next.co.uk/g41390s3#398502
Много съм доволна от качеството и изобщо от изпълнението.
Сега виждам, че и още якета са заредили. Май само от тук ще взимам.

# 520
Софи, дръж здраво височайшия шлифер, че да дойда да го хвана и аз!  Laughing
Ухилих се на новия ти аватар.
Пълна скръб са зимните якета по магазините. Едно и също-бежови, черни и червени, с коланче. ooooh!
Единственото яке, което ни хареса с девойката(за нея търсим), струва 490 лв-толкова струвало, защото било с гъши пух. Просто кройка и цвят ни хареса, но чак към 500 лв за яке!

Тонка, не се впечатлявай особено.  Hug
Понякога се замислям доколко да споделям тук. Заради такива изцепки.

Значи, пак ще хвана шлифера, обаче и двете с дъщеря ми имаме якета с гъши пух. Моето е куча марка, но нейното е марково и двете са по $100. Та им кажи на тези с гъшия пух да слязат на земята. От гъши пух до гъши пух има разлика. Вярно, че има и якета за $500 и нагоре, но аз не бих си купила. За сведение, един канадски долар е горе-долу колкото един лев.

# 521
  • Варна
Стейси, на мен също хич не ми харесват. Особено коланчето и задължителната кожена яка.
Така и не успях да си харесам , ще си ходя със старите.
Аууу, пропуснах космите по качулката или яката.  ooooh! Ще има да гъделичкат!  Joy

Тони, ще разгледам!  Hug В моловете сме влизали в магазина им-и нищо не хареса на девойката.

Много ме е яд, разкошно яке е онова от 490 лв! И ѝ стои елегантно, абе страхотно. Ама толкова пари за второ яке, мерси!

Хихи, докато си мърморех в поредния магазин, че ми писна от еднакви бежови якета, девойката ме застреля-"ама и ти си с такова в момента"  Laughing Ама моето си го купих миналата година. Пък и девойката е светла и това бежовото хич не ѝ стои.

# 522
  • София
Стейси, аз затова ти давам сайта, защото тук в магазина е много постно. А и цените са по-високи. От сайта не начисляват пари за доставка и DHL ми го донесоха до бюрото в офиса.

Я да ви питам - кви са тия коледни и после зимни ваканции. Защо ми се струва, че по мое време нямахме такива. Мисля, че минавахме с една пролетна от 1-10 април. Сега мине, не мине месец, и айде - ваканция. Кой се предполага че ще ги гледа тия деца. Другата събота ще влача детето с мен в офиса. Дори не се сещам на кого мога да платя, за да я гледа за половин ден.

# 523
Ужас Тонита, чак пък  такъв потребителски интерес. Confused Аз за тебе освен дъщеря ти  и  че обичаш лятото и Бейлис,  друго не съм запомнила.
После ме иронизирате и мрънкате, че пъзел съм била, не показвам  лицето си, мъжа ми и пр, тук  всякави хора гледат и четат,  а автографи по улицата не ми се раздават. Simple Smile

# 524
Ама то само форум бе - кво се впечатлявате . Нали така ме успокоявате - не се впрягайте ся Grinning
Мнителна съм била Grinning

Общи условия

Активация на акаунт