iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 70-та тема

• 49 196
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
В Order History има ли отразена поръчка
Влизаш през   My Account / горе в дясно/

ПП.
Order Number    Date      Total   Status   Tracking
 ........                 .....     ....         ...              ....
Нямам

# 721
  • София
_Ели_
Добре дошла сред нас  Hug
Продуктите на MRM не са много добро кач-во, но за цената си - стават
Сравни кол-вото РМасло и съдържанието на ЕРА и DHA - това са МК, заради които се приема
Лененото масло е богато на фитоестрогени и за да не е много вредно, трябва да е посочено, че съдържа достатъчно кол-во лигнани.
Лененото масло се приема също заради омега 3, но то не съдържа Oмега 3MK, а съдържа Алфа - Линоленова киселина /ALA/ , която тялото, чрез ензимен процес на Омега 3, трябва да  конвертира  в EPA и DHA.
Проблемът е, че голяма част от хората нямат тези ензими, за да се осъществи това превръщане.  А при възрастните, може дори напълно да липсват.  Само 5-25% от ALA може да се преобразува
15% от ALA се преобразува в EPA
5% от  ALA - в DHA
Ленът е богат на Омега 6.
ененото масло е много богато на фитоестрогени и с него трябва да се внимава.
Желателно е да е с добавени лигнани -това са вид слаби фитоестрогени, които потискат действието на силните фитоестрогени и ги правят по-малко опасни.

denibi  
Поръчката не е пусната.
Опитай да платиш директно с картата, с ПП често има проблем / скоро го въведоха/ - може дори и от време на време и да не става. Аз плащам с карта и скоро не съм го пробвала, но при следваща поръчка ще го направя, за да го тествам

След като пуснеш поръчката, трябва да получиш писмо в пощата си:
- от Iherb - че си пуснала поръчка - става веднага, след като платиш/пуснеш поръчката
- PayPal / ако си платила през него/
- след като изпратят поръчката - получаваш второ писмо от Iherb

-------------------------------------------

$3.00          $1.00

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 19:17 от denis.

# 722
А това което ми пише в имейла какво значи,че са ми ги замразили тези пари ли,взели ли са ги,да не стана така,че да поръчам двойно тези добавки или да ги платя двойно....??? newsm78 Sad Cry

# 723
  • София
Благодаря Денис! Поручах 5 htp на now, щом 50мг е достатъчна доза ще продължава така да го пие. Просто мислехме, че не е достатъчно, защото има разфасовки с много по големи мг. Поръчах и това за чая, не съм ползвала такова, да видим дали ще ми върши работа

# 724
  • София
А това което ми пише в имейла какво значи,че са ми ги замразили тези пари ли,взели ли са ги,да не стана така,че да поръчам двойно тези добавки или да ги платя двойно....??? newsm78 Sad Cry
Ako това е писмото, което си получила в пощата си - трябва да е минало плащането.
Попитай ги на чата - по име, мейл и номер Transaction ID

Другият вариант е да попиташ утре в банката дали имаш блокирана сума от сайта / на тел. посочен на картата ти/

ПП.
Пуснах поръчка с ПП - и веднага получих писмо от ПП и след това от сайта, отрази се и в Order History

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 20:14 от denis.

# 725
  • Пловдив
Денис,колебая се дали да поръчам колаген или ХК на таблетки и да ги приемам вътрешно или да взема лед уред и ампули,би ли ме насочила кой е по-удачният вариант? На 36г. съм без кой знае какви кожни проблеми,просто превенция..

# 726
  • София
Денис,колебая се дали да поръчам колаген или ХК на таблетки и да ги приемам вътрешно или да взема лед уред и ампули,би ли ме насочила кой е по-удачният вариант? На 36г. съм без кой знае какви кожни проблеми,просто превенция..
Бих ти препоръчала ... всичките, те се допълват  Wink
Когато приемаш Колаген и ХК, осигуряваш суровината за синтеза, а ЛЕД уреда стимулира производството на колаген, което забавя стареенето на кожата.
Ако трябва да избираш сега: Колаген + ХК и след година-две уреда. Peace

-------------------------------------------

Нова тема

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 20:38 от denis.

Общи условия

Активация на акаунт