Into The Badlands

• 27 153
  • 235
  •   1
Отговори
# 45
Страхотен беше, дано и да продължи така    Simple Smile    newsm74

# 46
  • Разпиляна във въображението
Леле. Кога мина времето?

# 47
  • МАРС
Оффф... доживях! Mr. Green

# 48
  • София
Гледахте ли?
Като цяло не ми хареса, очаквах много повече като за първи епизод от нов сезон. Само появата на вдовицата ми хареса. Този Райдър когато и да го бастисат все ще е късно.

# 49
  • МАРС
Не разбрах как Куин е още жив, нямаше ли някакъв рак?
За сина му съм напълно съгласна с Дяволо.

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 18:18 от sysko kid

# 50
E, то ако утрепят сина му, кой ще е злодеят   Laughing  ще трябва да въвеждат нов, ще струва пари, дето се вика, а този вече си го знаем  Wink

# 51
Хареса ми старта, даже много. Добро въведение с нашите герои. А Вдовицата беше жестока! - сеч и красота Heart Eyes

Скрит текст:
Куин не умря ли прободен? Явно мацката на Съни го е излекувала с алтернативна медицина.  Laughing

# 52
Някой ще ми припомни ли как Съни се отзова пленен и в тези мини?

# 53
Още не съм гледала новия сезон, но за мен злодеят си беше Куин, а не синът му, който само мрънкаше. Излекували са му мозъчния тумор ли?? Crazy

# 54

Не са показали. Мисля, че приключи като продадоха Съни на Речният крал. Може той да го е пратил в мините.

И втора серия ми хареса много. Куин е Страхотен! Новият герой лепнат за Съни е готин. Весели ме.  Laughing

# 55
  • МАРС
Хм, аз пък малко подремнах на втората.
Накратко: странна сватба, ядене на плъх, странно кръщене... и още по-странни сцени с Ем Кей. Tired

# 56
Липсва динамиката на първи сезон. Но в него ни запознаваха някак мащабно със случващото се - баронства, крале, битки, политика, предателства... Сега историите са по лични, което също ми харесва.

# 57

Не са показали. Мисля, че приключи като продадоха Съни на Речният крал. Може той да го е пратил в мините.

И втора серия ми хареса много. Куин е Страхотен! Новият герой лепнат за Съни е готин. Весели ме.  Laughing
Няма да е зле  да си припомня първи сезон или поне последния епизод. Куин е доста страховит, докато сина му е малко пародиен злодей. В първи епизод не ми хареса сцената в рафинерията. Вдовицата е добър боец, ама червените кастрачи ги изкараха пълни аматьори, за секунди ги изпонатръшка.

# 58
  • BG
Изгледах двата еп.. спомените от първи сезон са ми много смътни, жената на Съни как се оказа с Барона и той се крие от сина си ли? Не ми стана ясно това. На мен много ми е интересна историята на онзи младеж със супер силите, който се обучава в момента, в какво обаче не се знае още, освен, че трябва да победи за начало злодея в себе си, поне аз така схванах.

# 59
Изгледах двата еп.. спомените от първи сезон са ми много смътни, жената на Съни как се оказа с Барона и той се крие от сина си ли? Не ми стана ясно това. На мен много ми е интересна историята на онзи младеж със супер силите, който се обучава в момента, в какво обаче не се знае още, освен, че трябва да победи за начало злодея в себе си, поне аз така схванах.
То и на мен ми е смътен първи сезон, но се сещам, че сина на Куин му спретна "преврат", заедно с втората му жена. А  малкия, като му потече кръв изпада в това състояние в което му почерняват очите и започва да избива всички наред. Предполагам сега се учи как да контролира тази сила, но пък как се отзова в този манастир newsm78

Общи условия

Активация на акаунт