Професионални серии за коса - тема 91

• 57 447
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Вивиан, мерси, че ме отрази!  bouquet Утре ще си я спретна МШ.

Бисквитка, моите предлжения за хидратиращи за лилавите на Сексихеър, Сатин Ойл на Кюн, Олео Релакс. А за протеин: Кератиновите на Чи, Фито Рипеър на Наши.

# 616
  • Велико Търново
Благодаря ти, Епона bouquet Кератина на Чи съм ползвала и Фито рипеър на Наши / за 4-5 год.проф.продукти много неща са минали през ръцете ми, от много продукти съм доволна, както и от Редкен екстрийм, но ми се иска нещо ново,различно Flutter Отивам да чета за Секси-тата и Кюн, Олео Релакс май ще ми дойде тежко, косъмът ми е много фин Thinking
Чудя се дали да не взема всичко на една марка/това не съм го правила досега/, напр. хидратация и протеин, както и финиши на Алтерна, или Мароканоил, или Редкен...

# 617
Inked Mom , много хубаво се ядосваш  Joy !
Вив Hug, благодаря ти, ще го мисля, не е да няма с какво да се измия  Mr. Green .
А от червеното серумче мога да дам още сега отзиви, имах от пробичка /Лекси  Hug/, много ми хареса, мирише ненатрапчиво и парфюмно, не се задържа аромата дълго при мен. Консистенцията е на прозрачен средно гъст гел, нанася се лесно и е много икономичен. Дава страхотен блясък, но ако се нанесе повечко -утежнява.
Ловинг, прекрасна коса и ефект, моята четка е същата, много си я обичам!Свиква се бързо и лесно, ти си се справила супер!
Над и аз много харесвам хайверната хидратираща на Алтерна!

# 618
Бисквитка, аз защото не ги видях в списъка ти, затова ги предложих. На Афоджи нещата пробвала ли си? За Напура също четох хубави работи, но не съм ги пробвала.

# 619
Кърпа за боядисване си остава  Grinning .
Така като говорите за бои...Патенце какво направи с Орофлуидото, как стана, допада ли ти?
Утре ще се боядисвам,че ми е много натоварено и поглеждам тук по-рядко напоследък,което се отразява и на желанието ми за пазаруване JoyЩе споделям след това.Ох,дано да съм доволна,че ми е първи опит с безамонячна боя...

# 620
Тази боя Phyto амонячна ли е? Има много хубав меден цвят...хмм.... Някой да го е ползвал?

# 621
Момичета, които сте ползвали ампулите за фоликулите на Напура, появява ли ви се силен сърбеж на скалпа? Това някакъв ефект от действието им ли е? При мен е много гадно, почти нетърпимо. Ама трай
, бабо, за хубост ли е, или трябва да ги спра? newsm78

Последна редакция: сб, 05 дек 2015, 20:55 от Феерия

# 622
Тоя код за ЕНЗО защо не ми лови, набутах за200лв. неща и тц  Crossing Arms

# 623
  • София
Феерия, не е нормално, мий ампулата. Дразнят ти явно или някаква алергична реакция правиш.

Бубе, нЕма си работа да кажеш за кода  Mr. Green 

Джей Ло, хваща си. Изписва "безплатна доставка" след като го въведеш.

# 624
  • Бургас/Пз
Още един глас за Vital Nutrition, успя да подхрани дори и сухия ми горен пласт, който винаги ми стои по-изтощен. Горещо препоръчвам.

Скрит текст:

Страхотна коса и уникален цвят, а и ти си мноооого готина Simple Smile
Това ли е Витал нутришън ??
http://www.arlen.bg/product/89/shampoan-za-suha-shuplesta-i-uvre … ition-250-ml.html

# 625
  • Велико Търново
Лунна пътека, съдържанието на амоняк в боите Фито е 2%/ за да могат да покриват белите коси/, останалото са натурални пигменти от тинктурни растения: червени пигменти: бразилско дърво и брош; жълти пигменти: кореопсис и жълтуга; сини пигменти: индийско дърво и т.н.

# 626
Момичета,кода го взех от темата за Енцо тук.Една съфорумка го пусна.Ако не лови,връщате се назад и го вкарвате отново.При мен на 5я път хвана  Mr. Green Laughing

Ани,да.Тази е серията  Peace

# 627
Вив, мерси, мила! bouquetТрета ампула слагам и все същото-много сърбеж и в банята. ooooh! Накрая си помислих, че сигурно такъв си е ефектът и трябва да се търпи, за да му порасне коса на човек на мястото на опадалата. Връщам се към ампулите Денсифик.  От тях със сигурност видях ефект, но този път ще съм по-упорита. Hug Не ми дразнят скалпа въобще.

# 628
Феерия, колко време държиш ампулата? При мен ако се отнеса и постоя повече имаше сърбеж, но до 5-10мин. както си е по упътване нямах никакви проблеми, а като цяло ефекта беше уникален.

В тази връзка, относно грижите за скалпа, аз също на някое измиване, не много регулярно, оставям скалпа без нищо, особено когато усетя някаква чувствителност. Аз понякога дори оставам и само по шампоан и маска/балсам, рядко, но го правя, и ми допада малко по-натуралното и свежо усещане на косата. Flutter

Бисквитка, Филип Кингсли пробвала ли си, хидратацията им е уникална за мен. Подкрепям и аз за Сатина на Кюн иначе, също и хидратиращите Кюн со пюр. А с Милкшейк как си като ефект?

# 629
Озорих се с тоя код, хвана накрая и се отказах  Joy
Но ТРЯБВАШЕ да си купя нещо точно сега, добре, че отворих темата за ФИтокод и видях намаление, та отчетох се там подобаващо  Heart Eyes обожавам тази козметика.
Меракът за покупки не отшумя, че моя много ме ядосва днес  Mr. Green, та съм из сайтовете, ровя, ровя  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт