Професионални серии за коса - тема 91

• 59 571
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • Чукарландия
Благодаря, Paloma negrabouquet

# 107
  • София
Да споделя, че моята поръчка от Рибката дойде. Интересно, но шампоана Денсифик също присъства в кашончето, въпреки надписа в сайта, че ще е наличен от 04.12.

# 108
Благодаря за темата, отново е много уютно при вас!  bouquet

1.Какви ампули за коса сте ползвали? Какъв ефект имаха при вас? - Ползвала съм преди време единствено ботокс ампулата на Лореал, която запечатах с маската от серията. Ефектът беше никакъв, но и по принцип не се спогодихме с маската и се разделихме след 4-5 ползвания.
2.Какъв дълбокопочистващ шампоан използвате? - на Шварцкоф и е първият такъв, който ползвам. Пресушава ми леко косата, но с маска след това се нормализира положението. Ползвам го веднъж месечно.
3.Кои продукти/серии на Мароканойл сте ползвали и как се отразяват на косата ви? - Все още не съм ползвала нищо на марката.

Моята поръчка от Арлен дойде в събота. Излишно е да коментирам колко бях радостна и какви усилия полагам да контролирам неистовото желание непрекъснато да си мия косата, за да изпробвам всичко ново Laughing Имам и мостри на хидратиращи шампоан и балсам от Алтерна Хайвер серията, както и на масло на Кюн.

Кенди олиото (във версията сух спрей) се оказа любов от първо ползване. Благодаря, че насочихте вниманието към него.  bouquet

Днес пробвах комбинация шампоан Денсифик с маска Дисиплин, която имам от доста време. Бях чела при вас преди време, че е подходяща комбинация и съм във възторг. Оформих с въртящата четка/ маша  newsm78, след като добавих от бамбуковата термозащита. Много съм доволна от резултата - и от блясъка и от това колко лесно се оформиха къдрици, и от мекотата, без да го има онова лигаво усещане на утежнена коса.

# 109
  • София
Като казахте Ботокс ампулите, се сетих, че и тях съм ползвала. Нещо като нищо за моята коса към предишен момент (с ужасно изтощена коса). Сега не знам как ще ми се отразят и смятам скоро да разбера  Mr. Green Запечатвам с маската им за запечатване.

В момента съм намазана с балсам-оцветитела на Леганза. Това чудо май е адски боядисващо  Mr. Green едва си измих ръцете. Мисля, че този цвят Бордо, който взех ще ме направи бая различна  Joy ужас. Дали ще ме познае довечера мъжа ми, се чудя   Mr. Green

# 110
  • Чукарландия
Вив, искаме снимки.  Hug

# 111
Ау Бубе на Лакме взех всички възможни тубички и ампули (че това за преди боядисване много ми хареса) вкл.и олиото за което писа-тъкмо се чудех кога да го пробвам-ама след този отзив май ще отложа  Thinking не искам още сухота-то няма и накъде при мен в момента  Twisted Evil

Чакам днес рибата-имам и аз код за 5%-но след тези намаления си е нещо като нищо.

# 112
Като казахте Ботокс ампулите, се сетих, че и тях съм ползвала. Нещо като нищо за моята коса към предишен момент (с ужасно изтощена коса). Сега не знам как ще ми се отразят и смятам скоро да разбера  Mr. Green Запечатвам с маската им за запечатване.

В момента съм намазана с балсам-оцветитела на Леганза. Това чудо май е адски боядисващо  Mr. Green едва си измих ръцете. Мисля, че този цвят Бордо, който взех ще ме направи бая различна  Joy ужас. Дали ще ме познае довечера мъжа ми, се чудя   Mr. Green
Crazy искаме снимка! Crazy

# 113
  • София
Да, ще ви покажа като измия, ако ставам за гледане де  Joy
Ако не- ще ходя две седмици с шапка  Mr. Green

# 114
  • Somewhere far away
много странно.  при мен пък изобщо не беше боядисващ този балсам. пълен провал! точно това се оплаках в миналата тема - освен лек оттенък - нищооо!  косата ми си е същата, само на светлина и на слънце се вижда някакъв лек меде оттенък и дотам. явно си е до коса.  ooooh!

# 115
Аз ще пробвам перления им балсам скоро, все ги подминавам, но съм решила  Mr. Green Предпочитам в почивен ден  Joy та да имам време да реагирам.
Ако съм в дъълга отпуска, което не ми се случва, бих пробвала някой розов  Mr. Green hahaha

# 116
  • Пловдив
Да, ще ви покажа като измия, ако ставам за гледане де  Joy
Ако не- ще ходя две седмици с шапка  Mr. Green

Вив  вълнувам се все пак аз ви пуснах " тази муха" с оцветяващия балсам Praynig

Да попитам ползвалите Orofluido продуктите за мнение на тънка, права и изрусявана коса? Flutter

# 117
Здравейте,момичета незнам дали тук е мястото но да попитам искам да сменя цвета на косата си временно.Моля да ме насочите какво е най-удачно да си купя за тази цел.

# 118
Аз ще пробвам перления им балсам скоро, все ги подминавам, но съм решила  Mr. Green Предпочитам в почивен ден  Joy та да имам време да реагирам.
Ако съм в дъълга отпуска, което не ми се случва, бих пробвала някой розов  Mr. Green hahaha
Ммм каква е функцията на перления  Rolling Eyes

Здравейте,момичета незнам дали тук е мястото но да попитам искам да сменя цвета на косата си временно.Моля да ме насочите какво е най-удачно да си купя за тази цел.
перука  Mr. Green от какъв на какъв цвят искаш да сменяш?

# 119
Момичета, от къде купувате Милкшейк? Освен в Закосата?

Общи условия

Активация на акаунт