Професионални серии за коса - тема 91

• 57 452
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
На фона на прекрасните гриви тук идвам плахо са покажа резултата от първия опит с въртящата се четка-сешоар  Blush
http://prikachi.com/images.php?images/853/8499853e.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/852/8499852l.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/869/8499869D.jpg
Измих и за пръв път с Кюн Сатин Ойл Ш+Б (Вив  Hug). На първо четене мноооого ми допада  Heart Eyes. Изключително нежни продукти!
Много хубаво! Heart Eyes
 Коя точно е четката ако може с линк, благодаря?!

# 601
  • София
Хаха, по този повод, днес ми се обадиха от Рибката, да ми кажат че пускат поръчката. Помислих, че е оставащия ми за получаване Инициалист и нещо се заговорихме. Оказа се, че не е той, а ми пускат същата поръчка, която взех вчера  Joy Кой и как не е отбелязал, че тази поръчка е пусната, та щях да я получа за втори път  Joy Зле са си, няма какво  Mr. Green

# 602
  • София
Хаха, по този повод, днес ми се обадиха от Рибката, да ми кажат че пускат поръчката. Помислих, че е оставащия ми за получаване Инициалист и нещо се заговорихме. Оказа се, че не е той, а ми пускат същата поръчка, която взех вчера  Joy Кой и как не е отбелязал, че тази поръчка е пусната, та щях да я получа за втори път  Joy Зле са си, няма какво  Mr. Green
Ти пък, що се обаждат,  че вече си я взела. Като са разсеяни, така става. Е, стига на не е с наложен платежители,  а да е платена с карта  Joy

# 603
  • София
С наложен е, иначе можеше и да ги накажа  Mr. Green Шегувам се, аз съм много честно детИ

# 604
Днес за пръв път пробвах термо-крема Дисциплин и съм очарована  Heart Eyes Heart Eyes Изправих си косата без преса - бързо и лесно, а аромата.. ммм божествен!!!  Heart Eyes
И като стана дума за аромати - има нещо, което не ме кефи в маслото Хронолоджист, странно ми е. На вас как ви се струва?  newsm78

# 605
Ех, момичета, изключително съм поласкана от комплиментите ви  Blush. Благодаря ви Hug.

Четката е тази http://www.technopolis.bg/bg/Curlers/Curler-ROWENTA-CF9320D0/p/831720. aDaMaNt^, така е, бърза съм, 2-3 снимки ми бяха достатъчни, за да оправдая тази придобивка  Mr. Green.
Първо изсуших с обикновения сешоар и на почти суха коса започнах с четката, както ме насочи Мелина  Hug. Не мога да кажа колко време ми отне, защото като за пръв опит се поизмъчих, докато свикна кое копче за коя посока е и съответно да ги обърна като сменя от лявата на дясната половина на главата  Mr. Green. На няколко пъти се пооплетох, но не е страшно, не се стига до късане на коса  Crazy.  Като с всяко ново нещо предполагам се свиква бързо, аз преди години и с професионалния сешоар бях такъв цирк, защото беше доста по-голям от предишния ми.

# 606
Вивче,ще споделя задължително Hug Дори ще ти пратя и ти да пробваш лично  Flutter Wink Обаче вместо протеиновия крем взех СС  крема.

# 607
  • София
О, мило, имам тестери от всичко, но убий ме, до тях не съм стигнала  Whistling  Hug
Обаче чакам да видя уау ефекта при теб и ще ги оползотворя (евентуално)  Mr. Green

# 608
 Laughing Вивииии,а дано има Уау ефект  Praynig Heart Eyes
Предполагам знаете за безплатната доставка на Енцо?До утре вкл.е  Peace
Забравих да пиша кода: s963 за поръчки над 50лв  Wink

Последна редакция: сб, 05 дек 2015, 18:01 от bubka:)

# 609
Момичета, поради технически причини изпуснах края на предишната и тази тема до тук - та да питам :
Има ли вече отзиви от крема за къдрици на Южен Перма?

На мен чак вчера ми позвъниха от Арлен, при все, че двата продукта, които поръчах ( Черен Петък) бяха налични. Е, от яд отказах поръчката.

# 610
  • Велико Търново
Момичета, дайте идеи по моя въпрос Praynig сърбят ме ръцете да поръчвам вече Wink
Ползвала съм Моисчър рикавъри на Джойко, Рипеър на Алтерна, Дисциплин, Денсифик, Редкен екстрийм, хидрат.серия на Медисютикълс, аргановите Наши, Макадамия - ш-н и маска....Искам нещо друго Crazy

# 611
  • София
Момичета, дайте идеи по моя въпрос Praynig сърбят ме ръцете да поръчвам вече Wink
Ползвала съм Моисчър рикавъри на Джойко, Рипеър на Алтерна, Дисциплин, Денсифик, Редкен екстрийм, хидрат.серия на Медисютикълс, аргановите Наши, Макадамия - ш-н и маска....Искам нещо друго Crazy

Алтерна, хайверната хидратация, на мен мнооооого ми допада. Също Redken All Soft , учудващо не утежнява а косата а супер лъскава.
http://www.lookfantastic.com/redken-all-soft-pamper-pack/11190396.html

# 612
  • Велико Търново
Благодаря ти, Наде Hug А като протеинова серия, от коя си доволна?

# 613
Laughing Вивииии,а дано има Уау ефект  Praynig Heart Eyes
Предполагам знаете за безплатната доставка на Енцо?До утре вкл.е  Peace
Забравих да пиша кода: s963 за поръчки над 50лв  Wink
ooooh! Добре де, къде ви ги пращат тези кодове? Аз преди няколко дни две поръчки пуснах от ензо, ама в и-мейла нямнам такива кодове. Толкова ме е яд сега,  че ми иде да пусна нова поръчка   #2gunfire

# 614
  • София
Благодаря ти, Наде Hug А като протеинова серия, от коя си доволна?

Редкен Екстрийм, ама ти нали не ги искаше....

Каква се води серията 3" More Inches? Аз съм страшно доволна от терапияте преди шампоан и се чудя дали и шампоана и балсама са хубави.

Общи условия

Активация на акаунт