Професионални серии за коса - тема 91

• 57 448
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Дали да не се прекръстя на питанкова!?  Embarassed

Въпросът ми е във връзка с това, което Магнолия спомена за боядисването и употребата на по-киселинни продукти при отмиването. Кои са такива? Кое рh се счита за киселинно в този случай? Надпис за ph съм засичала само върху Джойко. Не че пречи да се купят лентички от аптеката, таман ще знам за всеки продукт какъв е  Simple Smile

Май темата с ph-то не сме я нищили?

# 646
ПП: Вече имам утвърден топ-списък с любими финиши Heart Eyes (всичко останало разчистих) и той е различен от тези, които показах в темата с финишите. Като се сетя да щракна ще покажа тези дни нагледно, ако някой се ориентира случайно по моята коса. Crazy Hug
Линде  Hug може ли да го споделиш списъка Rolling Eyes
Мислех със снимка, че ни стана модерно в темата покрай петко, ама хайде hahaha Hug
ТЕРМО - бамбуково Алтерна, Нектар, Дисциплин
КРЕМОВЕ - Милкшейк мляко, Алтерна хайверно мляко
+Кенди спрей Алтерна.
Липсва ми много бамбуковия крем за блясък Алтерна, мислех че ми е лек, заради сухите краища, но усещам липсата му след като размених. Пак ще си го набавя обаче ooooh! защото до лятото сигурно ще отрежа всичко боядисвано и тогава ще ми е повече от перфектен крема, наред с останалите.
(Имам и СС крема керастаз, но той заедно със swimcap-a на ФК са си за морето.)

# 647
  • Варна
 Linda ,страхотен е и аз не мога да му се нарадвам.Тези дни го ползвам след бамбуците на Алтерна,които ми идват слабички и се справя чудесно.Изправям се супер лесно без преса и четка.Ароматът е на парфюм на Картие,който ми омръзна за една седмица.Сега пак ми харесва на кремчето  Rolling Eyes

Така се надявах,че Кенди олиото ще замести любимия ми Олео релакс флуид поне за известно време.Много е хубаво,но Олео релакс изглажда повече,а е доста по-лек.С кендито лесно може да се прекали.Пробвах го като терапия преди шампоан и се справи идеално.

# 648
  • София
Феерия, до колкото знам ампулите на Напура съдържат много етерични масла,а те са алергени и може те да ти причиняват този сърбеж.
Таман да го напиша Hug
Според мен щом вече 3-ти път така ти се получава и то за толкова кратко време просто ги спри, да не си направиш някоя беля като мен, само че с други натурални продукти, още боря остатъчни последствия. Tired

Мила, я кажи от кои натурални продукти такъв проблем си си направила? Отдавна се каня да те питам, ако ти се казва де.  Hug

Иначе Феерия , реакцията точно на алергична ми изглежда. Може към някой етерични масла да не ти реагира кожата, но към други да ти реагира. Иначе , да възможно е и от някой от другите съставки да стане, но щом имаш такава реакция не ги ползвам - размени ги за нещо.

# 649
Линде супер ти е списъкът  Hug тъкмо щях да те питам тия дни за дисциплин термото че аз още не съм смогнала да го пробвам  Embarassed

ДжейЛо снощи пробвах Сексито ш.за блондита-добре е на първо четене, малко прилича на ш.на керастаз прави много обилна и мека пяна,супер парфюмиран (до степен да не ми харесва),не ми е заплел но корените бяха леко втвърдени,цвета не е мръднал,нямам дразнене.Ще го ползвам често този месец и ще пиша пак,сега ме е яд че не ми пратиха и оцветяващият  Sad

# 650
  • Велико Търново
Линде, не съм пробвала Филип Кинсгли/навремето само един тоник за скалп на марката имах/, Кюн - също, ще ги погледна, благодаря.
Фрея, ще го имам предвид за Секси-тата Wink На мен напр. Нутрив серията на Керастаз ми е тежка, и именно защото косъмът ми е фин - с финишите - олиата и кремовете  съм много внимателна.

# 651
Фрея,  Hug, благодаря, да, на кичури съм. Харесвам се с тях, обаче последно време се появиха доста бели коси точно отпред. Не изпъкват особено, защото естественият ми цвят е светло кестеняв, но аз си ги виждам. Мислех да слагам боя, макар че не ми се занимава с тази процедура всеки месец. Фризьорът ми ме убеждава, че такъв цвят с боя няма да стане и ми предложи балеаж, хем и за разнообразие. Още го мисля  Blush

# 652
Мила, я кажи от кои натурални продукти такъв проблем си си направила? Отдавна се каня да те питам, ако ти се казва де.  Hug
Аз съм писала, даже мисля два пъти. Но като имам възмоност да седна на компютъра, ще се опитам да си намеря коментара в предните теми.

Мишелче, страшно е термото Hug като усещане малко ми напомня на любимите милкшейк (като цялостен ефект) - гъвкава, но плътна, а не прекалено мека коса. Идеално балансиран продукт. Flutter

# 653
Линде,най-после вкусовете ни да съвпаднат  Hug Термото дисциплин е по средата на Нектара и цимента.Много ми харесваше.От него ме отказа само факта че не ми начупваше косата и не ми обираше фризитата(имам ги доста).Също и бамбуковия крем за блясък много,ама много ми харесва  Flutter Не си падам по брокати в кремовете,но тези са много деликатни и ненатрапчиви,за разлика от Лакме топ 10 където ставам цинги-минги след омазването  Laughing И аз харесвам бамбуковото термо,идеално е за преса  Hug

# 654
Бубчее Hug теб те помня първа, че ми писа за дисциплина и го поисках Flutter

# 655
Да знаеш колко се надявах да съвпаднат вкусовете ни  Hug Heart Eyes Радвам се мнооого  bouquet А аз ти благодаря за бамбуците за блясък  Hug Ейййй,страхотна серия  Flutter Влюбена съм.След втората употреба съм тотално пристрастена Simple Smile

# 656
Обърках се... В последните постове кои бамбукови продукти Тузарка, Бубка и Линдето хвалите?

# 657
Обърках се... В последните постове кои бамбукови продукти Тузарка, Бубка и Линдето хвалите?
Серията за блясък бамбу шайн на Алтерна и Термо спрея бамбу смуут anti-breakage   
 http://www.arlen.bg/category/86/bamboo-shine-za-oslepitelen-blyasak.html
http://www.arlen.bg/product/1624/termozashtiten-sprey-alterna-ba … -spray-125ml.html

# 658
Само на мен ли бамбуковото термо ми се сърува недостатъчно надеждно за преса?  newsm78

# 659
Е,аз не съм най-добрия критерий за неговата ефикасност защото,както съм казвала често,изправям само бретона си.Но сравнено с поне 10 термозащити,цимента и бамбука се справят най-добре.Бретона ми е лъскав след тях,със здрав косъм.Нямам изгоряло,цъфнало.А изправям всеки ден,много често и по 2 пъти дневно  Peace
А сега да изхваля тези продукти:
http://www.arlen.bg/product/855/shampoan-za-uplatnyavane-i-zhizn … harge-250-ml.html
http://www.arlen.bg/product/856/maska-za-uplatnyavane-i-zhizneno … harge-200-ml.html
Обемна,блестяща,ароматна и обгрижена коса след употребата им!Уплътнена и въпреки всичко витална!Благодаря ти Виви че ми отвори очите за тях  Hug

Общи условия

Активация на акаунт