Отлепена плацента кървене и серклаж

• 6 686
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
Нямах никакво кървене и никакво течение след серклажа.

# 16
  • Варна
Извинявам се, че се намесвам, не съм особено компетентна, но при наличие на зацапване утрогестанът не трябва ли да се приема само през устата?

# 17
Ами аз като лежах в АГ-то ме караха да го слагам вагинално, въпреки зацапването.

# 18
Аз дори съм чувала че на някой мами изписват по 2 таблетки вагинално при кървене

# 19
  • Варна
Възможно е, чета листовката и там също се говори само за вагинален прием, но съм сигурна, че съм чела във форума, че на момичета с кървене им е изписван през устата, затова попитах. Не съм го приемала никак и не съм компетентна наистина, пак се извинявам за намесването в темата. Успех на авторката.

# 20
Месечинке видях че си била при Славчев и аз също съм при него!Дано да ми помогне защото положението ми е трудно и прочетох коментара на жена със серклай при него която го обвинява сериозно но ще устоя за сега

# 21
  • Варна
Уф, не знам какво да ти кажа, имам приятелки с проблемни бременности, следени при него и много доволни, аз нямах особени проблеми, но бях голяма паника заради един полип, който изкървяваше периодично и всеки път ме хвърляше в ужас, отделно контракцийки. По-скоро притесняващи мен, отколкото фатални проблеми, но винаги ми е обръщал внимание, когато и да се обадя винаги ме е приемал извънредно за преглед, за да ме успокои, просто сякаш за друг човек говорят в темата наистина. Вярвам им, разбира се, не казвам че си измислят, просто се надявам, че случаите им са по-скоро изключения, защото той е един от единиците в лекарското съсловие, на които съм имала безгранично доверие, не ми се иска да мисля, че може да се промени като човек и лекар. Стискам ти палци той да е твоят лекар и да успеете заедно. Вярвай и ти.

# 22
Ами аз като лежах в АГ-то ме караха да го слагам вагинално, въпреки зацапването.
Здравей отново искам само да те попитам имаше ли менструални болки след серклажа и контракции

# 23
Здравей отново искам само да те попитам имаше ли менструални болки след серклажа и контракции

Ами по спомени май нямах. Имах такива в деня на операцията, но после не. Контракции получавах от време на време, но не бяха болезнени.
Ако имаш такива симптоми, тичай при АГ-то ти  Peace

# 24
АЗ ходих при него той миказа че това не са контракции но могат да предизвикат и увеличихме дозата на магнерота беше добре няколко дни но днес цял ден ги имам!

# 25
Лежиш ли? Никакво ставане от леглото.

# 26
Пропуснах да кажа че серклажа ми го направиха преди 3 седмици тези болки не са от него но ме притесняват и ще му звъня!Мислех че може да са от разтягането на матката!

# 27
Звъни, ако трябва отивай да те задържат някой друг ден в АГ болница.

Коя седмица си?

# 28
Здравей исках да те попитам какви лекарства си приемала ти

# 29
Здравей исках да те попитам какви лекарства си приемала ти

Ами магнерод, но-шпа, гинепрал и още едно, за да не вдигам кръвно от гинепрала.

Общи условия

Активация на акаунт