Да, Ма ко, има го тук засега.
Откачиха ми се ръцете. И със суровачката сме до никъде и тортата имам да довършвам, а все ми изниква нещо.

Опитвам се да ги закрепя с Инфлуцид, Вит. Ц, чайчета и много плодове, дано да успея. Че както пак са неработни дни, и съответно личната ще е на работа чак на 4 януари, не ми се мисли какво ще ги правя болни и двамата

Сина ми така реагира, но не се разболява. И аз искам снежна Коледа и Нова Година....ама няма 
Днес ще направя заготовката за руска салата и снежанка, ще овкуся месата за капамата и каймата за сармите и ще направя тортата с дулсе-то. Иначе във фурната се мъдрят две джоланчета за днес и къкри една супа топчета. Онзи ден правих френска селска торта, че има и за днес десерт. Голямо готвене пада 

ами къде съм бляла вчера в Лидл не видях детско, та от влизането до излизането повече се бутахме отколкото да пазаруваме, звехме и от там в Лидл за други неща които бяха по списък и детските насреща ми .Вече половин час сме в къщи и още мърморят.
трябва да се готви... Страхотно е това, което ще вечеряте - хареса ми! Крем-карамела го правя в тавичка - та на колкото го разрежа - толкова порции излизат
Баницата с късмети я правя на 1-ви сутринта за закуска
така ми се изяжда всичко топло, че в новогодишната нощ много става....
Дано само не си внушавам нещо, но видимо са по - добре от предните няколко дни.
), ама някак нямам настроение за купони, напивания и шумотевици. Пък и с децата никак не е подходящо за подобен род събирания, поне докато са толкова малки.
Обаче все не успявам да се разпиша. 

Препоръчани теми