Домакини 53/ Да посрещнем празниците светли, с питки с късмети чудесни

• 54 994
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
# 361
  • при късмета
Изчерпан е и там. Има надпис "няма на склад" и като му дам "купи 4зл4за предупреждение "Продуктите, отбелязани с ***, не са налични в желаното количество или са изчерпани."
Надеждата е в заредени вече бройки и останали някъде, може би по по-малките населени места. Няма го на склад от близо месец ми казаха.

Разбих се днес. Какво ми би да захващам да мия фритюрника  ooooh! Откачиха ми се ръцете. И със суровачката сме до никъде и тортата имам да довършвам, а все ми изниква нещо.
Днес шефа беше сутринта на тренировка, вместо вечерта и го прибрах посинял от студ. В сряда няма да го пускам. Нали са ваканция и училището не се отоплява, беше замръзнал.
Къпят се моите и после сядам с едно вино и хващам нова книга, че със Стивън Кинг приключих.

Люска,  Hug

# 362
Ма ко, аз имам една приятелка, която  работи в голям детски магазин и ще звънна утре да я питам може ли да се поръча от някъде въпросният бърборко. Дано да може да помогне.

# 363
  • Fort Worth, TX
Добро утро!Честита Коледа и Весела нова година.Желая на всички много здраве и късмет.
Благодаря на всички за картичките!Аз се извинявам, че тази година не успях.Следващата година ще ви се реванширам!
За тази година приключих с работата.По Коледа ми се разказа играта 5 дни.Като почнах на 24, та до вчера.По тъмно излизам и по тъмно се прибирам.Имах чувството, че докато си затворя очите и пак трябваше да ставам.Всеки път като съм в почивка се каня да спя до 10 и всеки път ставам в 6. Mr. Green Mr. Green
Иначе нищо интересно при нас.Приготвям документи за интервюто.Вчера пратих мъжа ми да вади нов акт за раждане, защото се оказа, че на нашите няма изписани датите на раждане на родителите ни.
След празниците започваме със свидетелствата за съдимост и разни други неща и почти сме готови.На 9 трябва да излезе новия бюлетин и тогава ще разберем точно кога ще е.
Тези дни ще ви навестявам по-често.Днес смятам да се отдам на Лежане, четене на книга , учене  на англ. и блеене във фб.
Приятен ден.

# 364
Добър ден  bouquet
Креми  Hug Heart Eyes
Ма ко дано намериш подаръка  Praynig
На пук на всичко днес пече слънце и е 15 гр  ooooh! От вчера отвориха пътищата. Ще видим следващите дни какво ще ни донесат... Сега ви пожелавам прекрасен ден и хуквам на разходка, че не се знае кога пак ще има слънце  Joy

# 365
Лейдибърд, при нас пък е точно обратното - вчера беше 15 градуса, днес прехвърча сняг  Rolling Eyes Егати амплитудата, егати  Crossing Arms
КремиHug
Ма ко, моята дружка няма в магазина такъв бърборко, и към този момент не знае от къде може да се закупи онлайн (просто явно навсякъде е изчерпан).
Моят Ванко се опитва нещо да се разболява. Преди две вечери им напълних ваната и играха доста във водата, от тогава обаче Ванко е с хрема и видимо не е добре, ще се гръмна направо. Уж беше добре отоплена къщата, водата пък беше направо гореща, не мога да си обясня защо стана така  Tired Опитвам се да ги закрепя с Инфлуцид, Вит. Ц, чайчета и много плодове, дано да успея. Че както пак са неработни дни, и съответно личната ще е на работа чак на 4 януари, не ми се мисли какво ще ги правя болни и двамата  Crazy

# 366
  • при късмета
Здравейте, прекрасни!
Креми, дойде време за сериозното стягане на багажа
Каринче, ужасно е с тези бедствия, дано не са големи щетите
Вио и утре е работен ден, не е ли на работа лекарката да ги види за всеки случай?
Ще видя дали ще ми изпадне тази играчка. Ще компенсираме с нещо за рождения ден. Шефа го прие по-спокойно отколкото мислех, ама пак си е разочарован.

Днес хубаво се разходихме с него, сдоби се с ръкавици и нови пантофи, а аз с къна. Само не знам кога ще стигна да отиде на косата.

Отивам да го карам да ляга, че в банята още не е влизал. Щял да гледа някакъв филм  ooooh! ooooh!

# 367
  • София
Добро утро, момичета!

Креми, пожелавам ти успех на интервюто и да сбъднете мечтите и да оправдаете надеждите си!

Калинче
, много е страшно при вас. В уредена държава бързо се оправя положението. Ама зависи и от хората. Виж какъв си сладур - изгря слънчице и си навън! Щастлива и усмихната!

Вио, дано да не се разболяват! А защо докторката ви е в почивката, то и днес и утре е работен ден.

Ма ко, дано да намерите играчката. те пак ще ги заредят по магазините, ама то въпросът да е по време на празниците... Аз затова пиша писмо до дядо Коледа още през ноември, за да мога да съм купила на всички каквото си желаят.Та до 1 декември съм готова, само нещо дребно мога да докупя.

Честит и първия сняг!

Аз сега започвам голямото варене - нещата за салатите, че риба под шуба трябва да се направи днес!

Хубав ден на всичките!

# 368
Добър ден  bouquet
Лус много си права - на човек малко неща са му нужни, за да е истински щастлив! Благодаря за кафето  Hug
Вио дано е реакция на рязкота смяна на времето  Praynig Сина ми така реагира, но не се разболява. И аз искам снежна Коледа и Нова Година....ама няма  Joy
Аз също започвам с подготовката на празничната софра  Joy Днес ще направя заготовката за руска салата и снежанка, ще овкуся месата за капамата и каймата за сармите и ще направя тортата с дулсе-то. Иначе във фурната се мъдрят две джоланчета за днес и къкри една супа топчета. Онзи ден правих френска селска торта, че има и за днес десерт. Голямо готвене пада  hahaha
Усмихнат ден ви пожелавам  Heart Eyes

# 369
 Кремито много да си починеш след толкова работни дни си заслужила   Hug
vio как е Ванко ?
Ladybird_ свят ми се зави докато прочета менюто ви  Heart Eyes
Аз тази година го давам много спокойно и много почиващо, никак ама никак не ми се занимава да готвя 1454445598456 неща, за разлика от предходните.
Та за утре сме предвидили свински пържоли (овкусени са вече) с гъбен сос, млечна салата ( току що сложих млякото да се цеди , орехите са изчистени , краставиците в хладилника) утре само една питка ще направя , баницата с късмети и десерт по поръчка на мъжа крем карамел( всичко на всичко 4 броя, та се чудя колко мляко и яйца да разбия)
Купих ядки, мезета( понеже алкохол не пием та за виното да има.Днес сглупих да заведа всички мъже в Кауфланд за шампанско ooooh! ами къде съм бляла вчера в Лидл не видях детско, та от влизането до излизането повече се бутахме отколкото да пазаруваме, звехме и от там в Лидл за други неща които бяха по списък и детските насреща ми .Вече половин час сме в къщи и още мърморят.
За тази вечер https://www.facebook.com/BuzzFeedEspanol/videos/950207038367404/?theater това ще правя, за тези които не харесат има остатъци от супа с месо от вчера.

# 370
Джейми имам гости все пак  hahaha трябва да се готви... Страхотно е това, което ще вечеряте - хареса ми! Крем-карамела го правя в тавичка - та на колкото го разрежа - толкова порции излизат  Joy Баницата с късмети я правя на 1-ви сутринта за закуска  Joy така ми се изяжда всичко топло, че в новогодишната нощ много става....

# 371
  • Великобритания
здравейте и от мен  , днес ме вързаха цял ден да чакам тъпите куриери ..пфуу можехме да се поразходим с детето ама на ..
за утре едни пържоли ще метна във фурната , пуешки филета , руска и снежанка и за десерт едно тирамису .. аааа и баница със спанак и сирене ще правя по поръчка на ММ
ние сме сами с детето , ама нали ще трябва да пълня купите пак с манджа ..хххаха
много духа при нас , направо ще ни отвее Sad

# 372
Привет.
По - добре са децата, слава Богу  Praynig Дано само не си внушавам нещо, но видимо са по - добре от предните няколко дни.
Ние утре вечер ще сме си самички с мм и нищо особено няма да приготвям. Баба ми отказа да дойде - щяла да си легне и да гледа ТВ, да не ни досаждала и други подобни глупости. Сестра ми пък ще са на гости, а приятелите ни се събират без деца на купон, и ние няма как да отидем. На мен честно казано ще си ми е по - спокойно вкъщи (и аз като баба ми  ooooh! ), ама някак нямам настроение за купони, напивания и шумотевици. Пък и с децата никак не е подходящо за подобен род събирания, поне докато са толкова малки.
Иначе менюто ще е скромно - баница с късмети, джолан с гъби в кукъра и някаква салата. Десерт не съм мислила още. А, и по една чаша шампанско, и туй то. Съвсем пенсионерската  hahaha

# 373
Здравейте, мили мои. Сигурно ме забравихте вече.  Simple Smile Обаче все не успявам да се разпиша.
Първо да ви благодаря за картичките. Радвах се като малко дете на всяка следваща.
Аз съм в отпуск от цялааа седмица  и освен празниците имах време и за сън и книжки. Че с работата, Гого и магистратурата все не сколасвам. Бяхме на гости при всички роднини, Гого получи купища подаръци и постоянно говори за Дядо Коледа.
Ние утре вечер сме на гости на приятели. Децата ни са набори и заедно излизахме и си карахме майчинството с мамите. Ще сме 3 семейства  и ще е весело за малките. Ще поиграят, а ние ще хапнем и пийнем. Разпределихме си гозбите и аз имам само една картофена салата и баница да правя. Та няма да си давам много зор.  Whistling
Ангелче, радвам се да те видя отново в нашите редици. И честото за лентичката.
Джейми, честита къща. Да сте много щастливи в нея.
Ма ко, не мога да ти помогна за съжаление. Дано след празниците да имат нови зареждания.
Вио, дано не се разболявате.  Praynig
Креми, успех и от мен.  Hug
За всички  bouquet bouquet bouquet

# 374
  • при късмета
Благодарение  на Люси играчката е намерена. Шефа е много щастлив, цял следобед играе с нея. Много ти благодаря  bouquet
И ние ще се събираме и на мен баницата се падна и аз само нея имам да направя утре, другото ми е готово.
Днес се бях развихрила, шефа докато беше при приятелче разчистих от ненужни и счупени играчки, изчистих къщата и после го връчиха на баба му да ходя за играчката. Всичко си свърших за тази година, само не успях да се къносам. Ама и така съм убава.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт