Славече
всичко да е наред .titi888 честит празник с закъснение

Допивам си кафето слагам за вас и отивам да си погледна нещата за днес.

Добре поне, че готвя в кукъра, та не се занимавам И с това - сложих сутринта един бобец да се вари, а аз си пия кафето. Допивам го обаче и ставам, че както вече казах прахосмукачката ме чака 

Мен от времето, той както винаги се сецнал. Вчера вадиха и слагаха двигателя на нашата кола. Хем знае как да стане, хем с оборудване работят, не са някои лаици и пак
И колана дето му го даде доктора го слага само като го заболи, вместо да го носи, за да не го боли.
Като взема точилката, бързо ще го оправя, ама ха, 
и хубав ден 

Сега за няколко дни ще се възстанови, млад организъм е все пак. Аз на 5-тия ден сама се закарах до Пловдив, моята операция беше лапароскопска. Сигурно и неговата е била такава. Сега без апандесит е песен, хаха.
Лошото е, че трябва да се готви..., но първо кафето.
, а и аз както не съм в час, понякога поглеждам часовника, да не би аз да съм в грешка
Преди не знаех кой ден е, вече ми се случва да не знам и кое време през деня е 

Не знам неделя ли е, сряда ли е, почивен ден ли е, работен ли е...хич ме няма. Ама то е от седенето вкъщи, въпреки че както не съм на работа, нямам почивни дни. Още малко ми остава обаче- точно една седмица и ми свършва рахата, ще трябва пак да се бачка, няма как.
Бързо възстановяване на момчето ти, да го поздравиш от нас! Той ще си идва ли за Коледа?