Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява албуминът и как може да се определи дали е наличен в урината?
Как мога да се справя със синндрома на неспокойните крака?
Как трябва да се опакова и закрепи бебето, когато се изпише с дебело одеяло, за да не падне?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява албуминът и как може да се определи дали е наличен в урината?
-
Как мога да се справя със синндрома на неспокойните крака?
-
Как трябва да се опакова и закрепи бебето, когато се изпише с дебело одеяло, за да не падне?
-
Какво представлява СУЕ и нормално ли е да бъде по-високо?
-
Какво е мнението за естественото раждане при по-напреднала възраст?
! При мен така започна с изтръпване на пръстите един-два пъти дневно, особено, ако са хванали телефона. И на втория, третия ден изведнъж започна някакъв ад по цяла вечер без да мога да мигна. Ръцете ми стават като на Алф, огромни. Най-вероятно е точно това, което си ми копирала като препратка, защото симптомите са същите. Акушерката ми каза да намаля солта и да започна да ям по един-два грейпфрута всеки ден, явно за да спадне подуването. А лекарката ми говори за някаква форма на артрит, която може би се обостряла от бременността. Второто ми е малко абсурдно, но...
Ще видим накрая с мажа ми какво ще изберем.
Аз отказах. Ама то добре, че имам с кого да се консултирам още. Тя така ме наплаши, че ако нямаше до кого да се допитам щях веднага с багажчето и в болницата. Много се ядосах, че даже не погледна как е бебето. Един запис ми направи и това е. А на видеозон не ме е гледала от октомври. Даже не знам колко е голямо това бебе. Та така, след като тактично ми каза, че съм безотговорна, че не отивам да си полежа в отделението си хванах документите и право при свекърва ми / тя е бивша акушерка/. Все пак лекарката ми говорила с шефа на АГ-то и ме изпрати по бързата процедура там, той ме погледна, направи запис и каза, че имам контракции, но е рано още и не съм за болница. По-скоро са подготвителните. Днес съм при него на по-обстоен преглед, та да прецени дали ще може да ме остави да родя нормално.
Пуснахме и едни разширени кръвни изследвания с чернодробни ензими за всеки случай, но всичко си е наред. Както каза свекърва ми, ами нормално ти е състоянието, все пак си бременна. Та така вчера до обяд бях под пара.
.