Нашите орхидеи тема 17 - радости и грижи, размисли и страсти

• 65 608
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
  • Den Haag
Иначе днес пак надничах в сайта, намалили са и Лидорото, ако някой се интересува да знае Wink

Кое е това холандско място?  Flutter
Този е сайта:
http://www.orchideeen-shop.nl/eng-index.php

# 106
Винаги съм харесвала Практикер, дано открият нашия по скоро че с този ремонт и местене няма орхидеи.за сега се задоволявам с Хоуммакс но там фалчетата са средна хубост.....но като се присетя има доста сполучливи...

# 107

Разгадана е загадката с вида й /за мен си беше загадка/, благодаря Ви  bouquet
И да попитам още малко - видова орхидея ли е Flutter?

# 108
  • Варна
На мен определено ми прилича на видова, чисто визуално, но не съм спец.
Реге,
знаеш ли къде ще местят Практикер? Бях чула нещо за около Технополис, там ли ще бъде?

# 109
  • Ænima/Albuquerque

Благодаря!
Боже, боже, колко орхидеи!  Shocked

# 110
Винаги съм харесвала Практикер, дано открият нашия по скоро че с този ремонт и местене няма орхидеи.за сега се задоволявам с Хоуммакс но там фалчетата са средна хубост.....но като се присетя има доста сполучливи...
Средата на януари трябва да е откриването, следновогодишно Ви изпращам ММ да ускори пусковия срок  Laughing

# 111
  • София
Мен ме е страх, пък и честно казано, не съм фен на останалите сортове. Чисто визуално. Не се обиждайте.  Blush

Мхм и аз не бях. Сега имам две ванди, милтония, камбрия, зигопеталум и ... нов рафт в кухнята  Mr. Green

# 112
  • Ænima/Albuquerque
Аахахахахха  hahaha

Момичета, в онзи магазин на Гоце Делчев е останала само една лилаво-черна, ама една приятелка си я купи. Да знаете, да не се хабите да ходите, ако решите.

# 113
Да видим справих ли се със снимката

# 114
zari65,
Благодаря! Попрочетох и аз и ми се изясниха нещата.

diana lobodova,
Не е Philadelphia, обаче е страхотно, толкова нежно на цвят и отрупано! Влюбих се smile3544

Ето снимки на моята много тъмнолилава:

Скрит текст:

(цветчетата са такива)

Скрит текст:

(тук липсва едно венчелистче - подсказва обикновения, непелоричест вид на хибрида)

# 115
  • На ръба..
Impala имаш голяма красавица Heart Eyes

# 116
Много е красива, тази която купих е почти същото като цвят.
Мойта синя цъфти много хубаво бяло сега и си има кейки, излязло ми е от близо до корените, досега са ми излизали само на цветоносите, така че не съжалявам, а дали от присаждането незнам, но вече не е и бейби

# 117
Благодаря ви!

zari65,
Радвам се, че е добре твоята орхидея - чела съм, че понякога боите са толкова токсични, че отравят растението и то умира. Белите минита са много красиви и кокетни.
В по-голяма саксия ли го пресади? Ако да, това обяснява защо е пораснало на листа. Нищо, нека е живо, здраво и да ти цъфти редовно Hug .

# 118
Една идея по-голяма и после още един път пак така,тази ми беше една от първите вече е може би към 5 годишна

# 119
Аха, ясно. То било отдавна адаптирало се и развиващо се растение.
(Разбира се и от предишен твой пост, ама нали съм newsm57 . Извинявай Blush .)

Общи условия

Активация на акаунт