Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-221 тема

• 64 398
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Надин, права си за руската Коледа, ама аз се надявах, че тези, които превеждат не я празнуват.

Скрит текст:
Вече не знам кой, кога и какво празнува ooooh! Дъщеря ми в Щатите водиха децата по Коледа в турски ресторант не за първи път. Харесва им по домашно приготвена баклава. Учудването и беше голямо, защото в ресторанта имало елха и украса. Още по шашардъ Shocked Shocked била, като видяла, че от стените са махнати снимките с джамии от Истанбул и страната. Но пък рекламите с покана да се посети Турция си стояли. Та, ако е малко по - непросветен човек, няма и да си помисли за основната религия и празници на Турция Grinning Бизнес да става Mr. Green

Да те върна в мечтите Wink Hug Joy Пожелавам ви деца, внуци...кой каквото и колкото иска! Peace

Хайде, народе! Laughing Появи се превода на 12 -ти епизод:

Спомни си Гьонул

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/193 … sskom-yazyke.html

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 18:55 от nadine1111

# 676
О, Сабинка  Hug добре дошла и за много години!  Hug

Веднага си открила и нещо интересно - връзка между ФЙ и фотографа Джовани Скуатрити! Туба, разбира се... Wink И веднага албуми и интересно инфо от Баги  Hug!  bouquet
А общо между мъжките модели на фотографа и героите на Ферзан бей, и аз намирам... нежни са...  Wink Laughing Mr. Green

Два колажа от ТТ, които ми "хванаха окото"...

Като не пишете се дописвам  Sad

https://gecce.com/yazarlar/gecce-analiz/iste-2015in-en-iyileri

"Whatever I say about Tuba's performance will not suffice, no wonder she's a winner

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 20:49 от Lina_4

# 677
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Красива картина, ама... студа и не почистените улици и тротоари у нас убиват всяка нотка красота  ooooh!

Новини днес - йок, но... Сабинка  Hug се е завърнала  Simple Smile

Линка  Hug хубаво се дописваш, ама... тези езици не ги владеем, така че...  ooooh! нищо не разбрах.  Peace

Баги  Hug за нас рубриката може и да е '' да върнем времето назад'', но... в Перу се започва, та...

"@tvymas:#Gönülçelen con #TubaBüyüküstün es una de las apuestas @americatv_peru 2016 #ConvirtiendoseEnDama "Genial Simple Smile

# 678
Надин,  Hug за линка. Изгледах го. Кой стреля newsm78 И по Текин ли newsm78 Много лесно и бързо биха се отървали от него. Без бой, а сестра му твърдеше друго. Случайно ли newsm78    
Мисля, че Гюнюл ще си остане чиста, дори не беше самоотбрана последната сцена. Дотук логиката показва, че наследниците на мафиотските фамилии трябва да продължат чисти и невинни, поставяйки ново начало Thinking
А и другите жени: Селма и Фиген не са свършили с Текин. Май не само те имаха сметки за разчистване с него. Пък и 2 часа какво ще гледаме? Малко време може би ще отделят на майките на Й. и Г.  Малко романтика с 3 влюбени двойки....То друго не остана, ако изстрелът  зад надписите е бил за Текин newsm78 Ще слушаме филосовския, нравоучителен монолог на Гюнюл  newsm78 ooooh! За мене треят за последния епизод беше скучен и не в тон с видяното досега Peace

Какъвто и да е 13ти епизод, добър и стегнат сериал се получи. Актьорите може и да не са от най-популярните, но бяха добри и в това им беше чарът. Братът и сестрата и Фиген ми бяха фаворитите в този епизод thumbsup Текин/Онур беше гвоздеят на сериала. Около Гюнюл се въртяха всички - актрисата в началото ми стоеше малко изкуствено и неособено емоционално, но с анмезията се справи много добре.

Казах си болката, сега спокойно мога и аз да се отправя в странара на сънищата. Лека нощ Hug

# 679
  • Сливен
                  Добро утро, Запленени дружки! Hug

Днес е Богоявление и Йордановден. Честито на всички именници! Да са живи и здрави!
По този повод да ви почерпя, защото празнувам.

Скрит текст:

Да ви е сладко!
      Благодаря ви за всичко, което слагате в темата! Бягам, че работата ме зове.

След три невероятни снежни дни, тази сутрин при нас заваля дъжд. Време, не можем да му се сърдим.

Пожелавам ви да имате хубав ден и слагам любима усмивка!

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 06:54 от boyana05

# 680
Здравейте Hug
Поздрави Hug на нощната смяна.Благодаря ви.
Боби HugЧестит празник .Живот и здраве,радостни и весели дни. bouquet

ЧЕСТИТО БОГОЯВЛЕНИЕ!

«Истински бедният човек не е този, който няма дом,
 семейство или пари в джоба си, а този, който няма мечти."

Сократ

"Тоз,който падне в бой за свобода,той не умира!Него жалеят земя и небо,звяр и природа,и певци песни за него пеят!"Да го помним и тачим!Красив,величествен,благороден!!!Поклон!

Навършват се 168 - години от рождението на Христо Ботев. Един от най-великите български поети и революционер - Христо Ботев, е роден на 6 януари 1848 в Калофер.За Христо Ботев изборът семейство или Родина въобще не стои.
В името на свободата на България и за Родината се жертва всичко, включително и най-близките хора. Това е висша форма на патриотизъм, която много българи днес не могат да направят и дори да си помислят,
че може да се извърши.

Честит празник на всички именници. bouquet

# 681
  • Русе
Добро утро!  Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

Боби  Hug на теб - специално  bouquet, да си жива и здрава!

Вичи  Hug подсещаш ни и за един друг повод, който днес отбелязваме  Peace

А аз да пожелая на всички хубав ден  Hug, макар да е студен и дори, както е при нас с поледица.  ooooh!
Та... внимавайте, където и да сте, ако имате лед по улиците, пазете се  Peace

# 682
Добро утро!  Hug

Честит празник на всички !  Hug
Честит имен ден на именниците!  Hug
И специално но Боби  Hug много здраве и късмет на нея и цялото й семейство!  Hug

При нас също е поледица, Цвети  Hug, и трябва доста да се внимава.
Ще сложа в скрити нещо полезно - как да се движим при поледица, учейки се от ... пингвините...

Скрит текст:

Ботев винаги ще живее в сърцата, до последния миг, докато има българи на тази земя! Вичи  Hug

Настане вечер – месец изгрее,
звезди обсипят свода небесен;
гора зашуми, вятър повее, –
Балканът пее хайдушка песен!

Когато бях във впечатлителната възраст Rolling Eyes ooooh! Party, събирах красиви природни картини описани в стихове - това беше едно от любимите ми попадения - страхотна природна картина - като я четеш, усещаш полъха на вятъра... Велик поет! И революционер, и човек!  Peace

И накрая, без връзка с всичко останало, само защото ми попадна във ФБ и ми хареса - поздравче...

Скрит текст:

Приятен празничен ден!  Hug

# 683
Привет, привет! Hug Peace И днес желанията се сбъдвали  Wink Засега добре...Гришо победи на двойки, волейболистите ни са на ред днес следобед в първи мач от EП. Само тези емоции ми липсваха след вчерашният психарски ден Mr. Green Три часа психо филм на Тарантино + плюс два часа психото Текин Mr. Green Ама не се оплаквам, само имам въпрос към гледащите "Спомни си Гьонюл". Бащата на Юсуф постоянно говори за заминаване в родината им, като че ли става въпрос за друга държава. Нямам спомен да се е споменала такава в епизодите, гледах ги без мишка Thinking Такива кланове с пушкала обикновено ги свързваме с кюрдските територии, ама те нямат независимост. Не може да се говори за родина, като Родина. Дали разминаването идва от превода?

В нета ми попадна една снимка за гласуване от някаква АрабскаТВ за актьор на 2015 Grinning Виждам, че освен Енгин го има и Барун Собти  Laughing Та да ги видя сега русенки, аджеба Енгин ли?..Барун ли? Joy Joy Joy

Аз съм лесна, избирам...Брадли Купър Joy Joy

Хубав ден на всички! Peace Hug

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 17:43 от nadine1111

# 684
Добро утро! Hug Hug Hug

Честито Богоявление!Много здраве и късмет за всички нас! Hug Heart Eyes

Боби Hug,честит имен ден! baloni
Бъди здрава,с много късмет и осъществени мечти! Hug Heart Eyes love001
Скрит текст:

Баги Hug,бързо си изгледала епизода! Laughing

Вичи HugЦвети HugЛинка Hug

А при нас вали дъжд! Peace

Приятен ден на всички! bouquet

https://youtu.be/G6cpdgneqrs

ПП И Надин Hug е изгледала епизода!Аз днес ще го гледам,че вчера бях започнала друг! Peace

# 685

Честит Иман ден на Боби! Peace Hug Малко море..и още нещо Wink Grinning

От мен и

# 686
Надин  Hug

Днес за сетен път се убедих, че за истинските актьори няма възраст.  Naughty
Скрит текст:
Изгледах последния филм на Ник Нолти и Роберт Редфорд A Walk in the Woods / Разходка в гората (2015)   В първият момент ми стана тъжно, заради времето, когато забравях да дишам гледайки ги. После забравих, че са актьори. Толкова симпатични старчета ми изиграха, толкова свежарски диалог чух..и всичко това сред невероятната природа на Апалачите /имала съм късмета да я видя на живо/. Ще си остане един от филмите, които ще помня

Изгледах забележителния филм "Разходка в гората"!  Hug
Точно моят любим тип филми, в които нищо кой знае какво екстремално не се случва, но това му е само в плюс! За да не отклониш поглед и да се наслаждаваш на перфектните актьори и природа!  Hug
Страхотно му се кефех!  Heart Eyes
Първата мисъл наистина е "какво прави времето" и че остаряването не е толкова красиво, колкото ни се иска... Да не кажа, че е грозничко... Но великите са си велики!  Peace Неприятни за гледане, но забравяш, че са били част от мечтаните мъже, и са просто твоите приятели и съученици, твоите бивши мечти и настоящи другари!  Mr. Green
Много ми хареса! Благодаря, че ни го препоръча!  bouquet

Смело мога да кажа, че колкото и да са сапунени дизитата на Туба, и те ми доставят голямо удоволствие. Лошото е, че не мога да сравнявам, защото крайно рядко изглеждам до край дизи, в което Туба не участва, и не съм достатъчно добра в споровете, кое е хубаво и кое не... Rolling Eyes

Гледам първите 7 серии, и ми омръзва, ако я няма Туба.  Rolling Eyes Може би, защото всичко винаги е едно и също. Казват, че СГ е различен. Ще опитам. Дано поне Онур ме държи!  Laughing

# 687
  Здравейте! Hug
  Честито Богоявление и имен ден на именниците! bouquet Поздрав с песен на един рожденик днес, който навършва 78 години:

Нямам време и не знам, за какво да ви разказвам от едно пътуване за посрещане на новата година с приятели, но накратко ще нахвърлям в спойлер:

Скрит текст:
Генералният ми извод е, че консервативната Англия вече не е такава "консерва"(да крадна и аз нещо от моя предшественик Бай ГанЯ, въпреки че не съм чела за негови приключения по тези земи, най-вероятно заради масово използвания тогава трен, но без такъв под Ла Манша). Дисагите вече са ни по европейски - малки - все пак на 30-ти ще се направи един "тегел" по Оксфорд стрийт с големите намаления. Wink Това намали забавянето на излитането поради слизане на пътник, който точно пък в самолета в 5 сутринта реши да не лети. Поне да имаше някоя хубава девойка да се качи и да го свали с драматичните:"не заминавай!!!Обичам те!!!" Но драгите пътници бяхме помолени да си индетифицираме багажа в салона, да не би въпросният бивш пътник да ни е оставил часовник, но не от тези

а от правещите "бум".
Иначе Лондон си е същият, но в централните части. Навсякъде другаде се строи като в България преди кризата. Явно вече парата е царица навсякъде. Grinning
  Вечерта отидохме в Албърт хол на "Лешникотрошачката" на лед". Много красив спектакъл за любители на фигурното пързаляне с примеси на акробатика и илюзионисти. Снимането е забранено, но не и невъзможно. Все пак за мен не бе някакво кощунство, щом се извършваше в концертна зала, пълна с ядящи пуканки и сладолед, до пиещи бира. ooooh! Но ви слагам кратко клипче от тубето и информация за трупата.

http://www.imperialicestars.com/nutcracker-on-ice

На 31-ви слезнахме до Трафалгар и Националната галерия за изложбата на портрети На Франсиско Гоя.
http://artnovini.com/news/ot-sveta/1953-nai-dobrite-izlogbi-v-sv … rez-2015-1-5.html

http://www.ploshtadslaveikov.com/falshiv-portret-na-goya-izlozhe … aleriya-v-london/

Видях и спорния портрет и обяснението, как е направено разкриването, но не разбирам от тези техники и направа на бои. Rolling Eyes Не я намерих в интернет картината, а тук вече бе невъзможно снимането.
  Ето я скромната елхичка на площадчето.

Погледнато към Биг Бен се виждат огражденията, зад които пускаха вече само с билети за фоерверките. Билети нямаше. Не че щях да отида. Евтини са - 10 паунда, но цяла нощ да чакам за 10 минути шоу и н'ам колко си време за прибиране, не е подобаващо за преклонната ми възраст. Crossing Arms Гледахме ги по телевизията и горящия хотел в Дубай. Ето го цялото - ББС го е качило в тубето:

https://www.youtube.com/watch?v=bmZ2bpJKXUI

На 1.01.2016 отидохме на един остров - на юг под големия остров - с ферибоот от Портсмут.

Ето информация за острова, защото зимна снимка не е привлекателна.

https://en.wikipedia.org/wiki/Isle_of_Wight

Но там времето бързо се променя и след час снимах братовчедките в гръб, в анфас, в гръб, в анфас. Laughing Много сме - нявсякъде сме. Peace

Почерпих ги с фастъци, но малко ми се видяха будали, защото предпочитаха шлюпките. Party

Хубав ден! Hug Не завиждайте на Перу. Засега е в програмата за 2016 г., но в тубето напредват със субтитрите. Дори и Пабло Ескобар е написал отзив. Но не онзи Ескобар. Stop А аз ви поздравявам с цигулката на Деймиан Ескобар:

https://youtu.be/5ZOh6nG2xQ0

Скрит текст:
#Gönülçelen con #TubaBüyüküstün es una de las apuestas @americatv_peru para este 2016. Titulo #ConvirtiendoseEnDama

# 688
Сабинка, благодаря за разказчето! Беше ми чок интересант Peace А това с името на Ескобар в Перу, ми напомни , че след като изгледах първия ми индийски сериал, се порових в нета да науча нещо за киното им. Извод: Всеки втори кинаджия носи името Капур или Гупта Mr. Green Сега остава да си отговоря и на следните въпроси, след започнати и недовършени десетина филма:

Скрит текст:
Как така вали сняг, а ГГ е с джапанки?
Как ГГ излиза от водата в езеро със сух костюм, че и с изгладена риза Rolling Eyes
Защо вятър развява косата само на ГГ, а всичко наоколо не потрепва Shocked
От вода ли се пести, че дъжд вали само около ГГ Thinking
Къде изчезват обувките с които си лягат, защото при ставане ги няма Wink
Защо бизнесмен управляващ империя, има по- малко огледало от моето в банята си #Crazy
Как на един човек кожата на лицето му е бяла, а ръцете бронзово сиви Sad
..........
Ако започна още десетина филма, сигурно ще ги докарам до 1001 въпроса Mr. Green

Забравихме я по Нова година тази сцена, където всички изглеждат щастливи Grinning Някой е неестествено доволен според мен...ама айде, няма да казвам кой Wink

Линка, Онур няма да те разочарова в СГ. Хиляда мъже актьори съм гледала стоящи срещу насочен пистолет..и Онур ще го запомня с хубаво. Много силно и неочаквано за мен беше държанието на Текин, а Онур го изигра перфектно.

Не само Туба харесва "скъсани" дънки Wink 
Скрит текст:
  Гришо и Никол след тазсутришната му победа на двойки Grinning

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 15:26 от nadine1111

# 689
  Да не останете с впечатление, че перуанци превеждат и гледат. NaughtyОт всички испаноговорящи от Южна до Северна Америка, но и много бразилци. Ето "серията" според жената, която превежда и качва - най-отдолу се мъдри Пабло Ескобар. Laughing

Същото е и с "Аси", като някои обаче пишат, че първо Туба ги е пленила с КРА и искат да изгледат всичко с нея. Други просто го откриват и много им харесва любовната история. За съжаление имат с английски субтитри резюмета и то до 28 серия. Не могат от друг език. Пленителката може би я превеждат от румънски, но докато не свърши ooooh! не може да им помогне. Но и те са упорити, намират нови, по-големи и с по-добро качество и отново слагат преведени "серии".

надин, като за какво избра Брадли Купър? С "готварския" му филм ли? Субтитрите са голям проблем с тези подправки и ако ги откриеш, дай сигнал. Praynig

Скрит текст:
2 января с 23 до 24 часов в Минске наблюдалось интересное явление, световые столбы.

Общи условия

Активация на акаунт