Какво е PU кожа?

• 11 719
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте, купих си чанта онлайн, която в сайта беше рекламирана като естествена кожа, но на етикета пише ПУ кожа. Какво е това?

# 1
Здравейте, купих си чанта онлайн, която в сайта беше рекламирана като естествена кожа, но на етикета пише ПУ кожа. Какво е това?

Полиуретан,т.е. изкуствена кожа  Peace Peace

# 2
Егати лъжците! А сайта е надежден. Значи взех чантата за 150 евро,а е била 200 евро и това за изкуствена кожа? Но ще я задържа...харесва ми, а и изглежда като естествена. Дано не се жули и пука скоро само.

# 3
Егати лъжците! А сайта е надежден. Значи взех чантата за 150 евро,а е била 200 евро и това за изкуствена кожа? Но ще я задържа...харесва ми, а и изглежда като естествена. Дано не се жули и пука скоро само.

От кой сайт я взе?
А сигурна ли си,че за кожата се отнася,понякога слагат етикет,на който пише PU,но той се отнася за подплатата,не за кожата.

# 4
От www.zalando.com я взех.На етикета всъщност не пишеше изрично, че това се отнася за външния материал, но струва ми се, че би трябвало. Може би ще се обадя по телефона да ги питам. Пак гледах в сайта и моята занта я има в още два цвята и за другите два си е написано, че са от кожа-имитация, а на тази е показано даже емблемката за естествена кожа......всъщност ще дам линк направо към нея да видим дали ще се отвори https://www.zalando.ch/guess-greyson-handtasche-black-multi-gu151h098-q11.html

# 5
От www.zalando.com я взех.На етикета всъщност не пишеше изрично, че това се отнася за външния материал, но струва ми се, че би трябвало. Може би ще се обадя по телефона да ги питам. Пак гледах в сайта и моята занта я има в още два цвята и за другите два си е написано, че са от кожа-имитация, а на тази е показано даже емблемката за естествена кожа......всъщност ще дам линк направо към нея да видим дали ще се отвори https://www.zalando.ch/guess-greyson-handtasche-black-multi-gu151h098-q11.html

Явно е грешка от тяхна страна,пък и няма логика един и същ модел в различни цветове да е с различна кожа.
Това пише в описанието за тази в сайта на Guess:Color-blocked faux-leather exterior.
Според този сайт също е изкуствена кожата http://www.cdiscount.com/bagages/sacs-maroquinerie/sac-guess-gre … 5734936.html#pres
Пък и общо взето не изглежда естествена по снимките.

# 6
Мерси! Нищо, ще си я нося. На живо изглежда по-добре, отколкото на снимката.Тези Гесс изобщо имат ли чанти от естесвена кожа се чудя? По магазините доста съм гледала и не помня да съм виждала такава.

# 7
Мерси! Нищо, ще си я нося. На живо изглежда по-добре, отколкото на снимката.Тези Гесс изобщо имат ли чанти от естесвена кожа се чудя? По магазините доста съм гледала и не помня да съм виждала такава.

И аз не се сещам да съм виждала,но като за марката цената си е нормална мисля.

# 8

И аз не се сещам да съм виждала,но като за марката цената си е нормална мисля.

Да нормална е. Доста скъпи са по магазините. Аз просто съм леко разочарована, защото мислех, че съм ударила тотално "кьоравото" и съм извадила късмета да си купя хем маркова чанта, хем и от естествена кожа на такива пари, но....уви:) Нищо, ще следя разпродажбите:)

Общи условия

Активация на акаунт