Питайте специалиста билкар Емил Елмазов за билките и спечелете

• 23 378
  • 258
  •   1
Отговори
# 105

Здравейте,много ми харесват  дъвчащите   лукчета.Билковите ми помагат при гърлобол и си смуча  при нужда.

# 106
Никога не оставам без лукчета. У нас винаги има най - малко един пакет. Много са ефикасни при кашлица, болки в гърлото.

# 107
Дъвчащите са ужасни  Sick за разлика от стандартните те са прекрасни!

# 108
Светът на билките е необятен и интересен. Колкото повече знаем за тях, толкова по-добре можем да ги използваме. Затова "Лукчета" ви срещат с дългогодишния специалист билкар Емил Елмазов. В следващите 16 дни той ще ви преведе из чудния свят на билките, ще отговори на вашите въпроси за лековитите растения и ще ви помогне да научите ценни неща за тях.

Д-р Емил Елмазов оглавява Съюза на билкарите в България и е сред най-известните билкари у нас. Той е чл.кор. на Международната академия по информатизация в Москва. От години изучава билките и запознава хората с лечебната им сила. Д-р Елмазов се занимава също с ирисова диагностика и е човекът, който култивира диворастящия лимец у нас, като го разпространява за масова употреба.
Освен полезна информация за билките, можете да спечелите и електрическа кана за по-топли зимни дни, с помощта на която всекидневно да се наслаждавате на вкусната и ароматна комбинация от чай и бонбони "Лукчета". Достатъчно е само да коментирате в темата, като накрая всички коментирали участват в томбола.

"Лукчета" ви желаят приятна разходка в света на билките и успех в томболата!

Запознайте се с общите условия на играта ТУК.
БИЛКОВИТЕ ЛУКЧЕТА МЕ СПАСЯВАТ ВИНАГИ, КОГАТО ИМАМ ПРОБЛЕМ С КАШЛИЦАТА, НО ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ПРИ АСТМА КАКВИ БИЛКИ УСПОКОЯВАТ ПРИСТЪПА

# 109
Много обичам лукчетата, освен че когато ме боли гърлото ме успокояват, но и освежават много приятно. А медените лукчета са си за всекидневна употреба Grinning
 Peace Peace Peace

# 110
         Лукчета са бонбоните, от които винаги имаме вкъщи !

# 111
Вече 15 години ползвам лукчетата против кашлица и винаги ми помагат.Благодаря ви ,че има хора като вас които помагат на хората по природен начин вместо химия.С уважение Жана Иванова

# 112
Билковите лукчета много ми помагат при настинка и възпалено гърло.
Бих искала да попитам коя е най-ефикасната билка за подсилване на имунната система през зимните месеци?

# 113
ЛУКЧЕТА  НАЙ-РАЗНИ ТИ СМУЧИ, СЪС ЗДРАВЕ И СЪС СВЕЖЕСТ СЕ ЗАПАСИ, БОЛЕСТИ И ГРИЖИ ЗАБРАВИ!!!!!!!!!!!!!!! Simple Smile
НЕВЕРОЯТНО УСЕЩАНЕ ЗА СВЕЖЕСТ!!!!!!!!!!!

# 114
Винаги си имаме в къщи любимите лукчета! Те са с нас и в радост и в болест!

# 115
Обичам много лукчета, винаги си имам по едно пакетче вкъщи и в дамската чантата, освежават приятно и успокояват гърлото ми когато ме боли.

# 116
  • Пловдив
Лукчетата са много вкусни и ефикасни при раздразнено гърло.

# 117
Здравейте,
аз и цялото ми семейство сме много доволни от Лукчетата, приемаме редовно ( особено през есенно- зимния период) . За малки и големи са много подходящи, голяма помощ за раздразнено гърло , но съшо така много вкусни : )))

# 118
Като първо средство против кашлица, обикновено се спирам на Лукчета.

# 119
Винаги имаме букови лукчета под ръка.
Сега ще разкажа една абсолютно реална ситуация от преди години.
Живеем в град от селски тип, в къща с двор и домашни и селскостопански животни. Марта, козата ни, роди, но явно беше изпаднала в следродилна депресия и отказваше да яде. Баща ми се притесни, разбира се, и ме прати до магазина, за да купя лукчета, да стимулира апетита. Отивам аз в магазина и искам лукчета. С продавачката си имаме приказка и ме пита от кои лукчета искам: от обикновените или от билковите.
- Не знам, за козата са. - Отговорих аз.
- Оле, Боже. Козата кашля ли? - пита ме продавачката.
- Май не.- Отговорих аз, а тя ми даде обикновени.
Марта си възвърна апетита и си отгледа козлетата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт