Питайте специалиста билкар Емил Елмазов за билките и спечелете

• 23 389
  • 258
  •   1
Отговори
# 135
Благодарим ви за интереса към играта. Отговорите на вашите въпроси  за билките очаквайте съвсем скоро от Емил Елмазов

# 136
Харесвам ги, особено тези с мед и лимон, а тези против кашлица ги има винаги в дома ми

# 137
Използваме ги предимно през зимата. Чудесни са!

# 138
  • София
Винаги сме заредени с лукчета и ги използваме и при болно и при здраво гърло.
Въпрос за билките - кои са най-подходящи за подобряване на качеството на яйцеклетките.

# 139
Лукчетата са любими на мен и цялото ми семейство! Simple Smile

# 140
Цялото семейство много харесваме Лукчетата,и винаги имаме налични в къщи.

# 141
Едва ли има български дом, в който да няма място за вкусните лукчета? Прекрасни са!

# 142
  • София
Винаги,имаме в къщи лукчета-страхотни са Hug

# 143
  • София
Много са добри лукчетата при кашлица и настинка. Харесва ми, че са на билкова основа и ги предпочитам пред таблетките за смукане в аптеките, които са пълни с химия.

# 144
Лукчетата са много полезни и ние редовно ги използваме в нашия дом при настинка, болки в гърлото и дори евкалипта отпушва и запушен нос. Уникални са за зимните студени дни и не само!

# 145
Любими са ми с мед и лимон!

# 146
Какви билки мога да използвам при синдром на Рейно?

# 147
  • Пловдив
Лукчетата са вечни Simple Smile Класика и наистина помагат за облекчаване на леки болки в гърлото. Тези с мед и лимон са супер. Искам да попитам - кои билки помагат за скоростно спиране на течащ нос? Има ли такива или наистина хремата минава за седем дни с лечение, и за седмица- без? Confused Confused

# 148
  • Sofia
Не мога без лукчета в чантата си - ползвам ги за всякакви случаи: когато ме боли гърло, като ми е леко лошо и без повод за освежаване.

# 149
Любими са ми мед и лимон, иначе за сезона добре ми се отразяват ментол и евкалипт.

Общи условия

Активация на акаунт