Искам да кажа ... (65)

• 51 859
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Два пъти съм правила коледни меденки/курабийки по рецептата на Джули. Е, начесах си крастата, стига ми толкова.

Това тесто и в Бг ИКЕА ли го продават? Ако да, може да се прежаля.

# 541
Да, бе, да пробвам отново, миналата година щеше да ни изсели жената. То повторението е майка на знанието, но не искам да си причинявам същото.

# 542
  • Tам през Атлантическия океан
И аз не съм правила никогаж  Grinning купувам  Peace
но не се знае кога може да ми дойде муза и да се пробвам  Grinning 

Скрит текст:
Вероятно ще са такива  Laughing

# 543
  • Tам през Атлантическия океан
Нещо от 2013 по същото време   Laughing

Скрит текст:

Чудя се дали да не взема пак ама гледам големия нещо няма мераци  Crazy

# 544
  • Пловдив
Ако някой иска дегустатор на домашни сладкиши - насреща съм! Да праща!

# 545
  • В Космоса
Миналата година за първи път правих сладки за Коледа - меденките на Джемма. Размеквах ги в кутия с парченца ябълка и в крайна сметка се получиха вкусни. Изрязвахме ги по формички  животни, не сме ги оцветявали. Мисля и тази година така да направя, поне е отработено.

# 546
  • Страната на чудесата
Водя любовен вайбър-чат с ММ и се оглеждам за скрита камера😄

# 547
  • Euskal Herria
Само на сладки ли?

# 548
  • Пловдив
Само на сладки ли?
Ти какво предлагаш? Simple Smile

# 549
  • Euskal Herria
Мии... от - до: сладки, соленки, тиквеници, баници, ракия, лютеница, меса разни...  знам ли... Joy Joy Joy
Откакто сме младоженци, рязко спадна дегустирането у нас, хем правя по четвърт дози  Joy

# 550
  • Ямбол
В последно време и аз ровя за нещо с мед и канела. Обаче не ми се играе с такива дреболии и още по-малко с украсяване. Затова си търся нещо курабиено, но с мед. Уикенда смятам да се пробвам.

# 551
  • Euskal Herria
Лили, ами те меденките си стават точно като курабиите, а украсата е по желание. Тази вечер ми казаха, че мога и да пропусна украсяването - и така били много добри.

# 552
  • някъде ... тук ...
Лъчко, не се занимавай с нас, а си гледай чата  Simple Smile
Получиха се арменските сладки и вярно са лесни. Вероятно в петък сутринта ще се наложи пак да ги овалят в пудра захар. Ще се оправят по мъжки, сигурна съм  Simple Smile

# 553
  • До морето
Нашата украса е готова, утре ще подари за украса в класната стая, сега украсихме прозореца и външната врата
Скрит текст:

Меденки правя по рецептата на Супичка.

Ееее Тарталетке, ми те твоите са произведение на изкуството!!!! Като гледам и формичките ни са еднакви, обаче моите, както казах , станаха супер меки и им се развали фасона докато ги сложа в тавата.

# 554
Я кажете рецепта за коледни мъфини. Вчерашните бяха приети отлично, но ще правя още за другата седмица и искам нещо различно.

Общи условия

Активация на акаунт