Нашите second hand находки - тема 32

• 141 996
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
Ценообразуването е странно.Не мога да кажа точно цифри.Най-скъпи са(не мога да кажа 100%) с червена или лилава точка 20 и няколко лв.Надолу оранжева,жълта.В събота цените падат с една категория надолу.Така една събота си купих блузка Mango за лев и нещо.От жълта точка,беше паднала на бяла,най-евтината.Вчера не видях бели точки,не знам дали само в събота са актуални.Като цяло и на мен не ми харесват дрехите там,НО аз не съм критерий.Винаги съм имала проблем с ровене,намиране на дрехи.Даже въпросната блузка я видях,защото беше най-отпред.Ходя там,защото само те имат домакински неща:стъкларии,осветителни тела,джунджурийки.Вчера пак се прибрах със стъкла и свещник,покривка И чисто нови сандали.Мекички,естествена кожа.Имат обувки,чанти,детски играчки,картини рамки и т.н.
Дрехите са скъпи като цяло. Обувки се случват да са много добри.
Мебели и домашни потреби си заслужават с оглед на марките поне  Peace
Дрехите нека са скъпи,но да са хубави,а според мен не са.В София нямат мебели.Имат само някакви столове и ниска маса,която не е нищо особено за 90лв.Замислям разходка до Пловдив,заради самия град.Ако тръгна със сигурност ще включа и такива магазини.Мисля,че там е по-добре.Поне като гледам снимките на Сонатка.

# 646
# 647
Вчера ходих в Ла Фиеста в Тракия, купих си 3-4 ризи, по-късно ще ги покажа. Имаше и хубави рокли, но за съжаление с бебето понякога ми е трудно да премеря всичко, което ми се иска.  Crazy

# 648
  • bad@ss
Аз само оная дизайнерската маса имам от там и един супер ретро икейски стол  Peace
Ама масата я взех за 10 лв, а после намерих такава в някъв чужд аукцион за $2000  Mr. Green
Другите ми мебели са от Хоби.
Диванът, лампата и разделителят за стая -  от Хоби.

# 649
  • Най-красивата страна
Лудната соната,разкошни мебели,много ми харесаха и малко завидях....
Вчера от Мъпет маг най-после си намерих чанта.Michael Cors -за 6 л.70.
Същата като тази http://www.michaelkors.com/gracie-medium-leather-tote/_/R-US_31S … 37&color=0420

# 650
veni35 браво!Аз не харесвам такива чанти,но бих я купила на момента за моя близка,която ги харесва.
Сонатке май трябва да отида за 2дни до Пловдив.Тук няма магазин ''хоби''.
Забравих да отбележа,че мойте чепици са 16лв. Grinning

# 651
  • о`майна лунна нощ е
Находката ми от едно магазинче за "избрани" дрехи в Капана. Не за първи път пазарувам от там. Стоките не са евтини, но ако харесаните в него неща трябваше да ги купя в първи ден на зареждане в Мания, едва ли щяха да ми излезнат на по-ниски цени. Благоверен ТуиГ също я хареса и дори пропусна репликата "Точно такава нямаше, нали?"  Wink Многофункционална е. Кеф ти риза, кеф ти пролетно яке.  Mr. Green
дълга дънкова риза на Next с качулка .

ПП - назад видях много хубави неща! Част от тях с удоволствие бих носила! Браво за находките!

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 11:54 от `ТуиГ

# 652
  • bad@ss
Еее, много е яка. И в любимия ми нюанс.

# 653
  • Пловдив
Мерси за комплиментите, момичета. В Ла фиестите се намират вече по-сносни, поне за мене неща, стига да имаш време да ровиш.Май са пак на същия собственик, само системите за зареждане са сменили.

# 654
В Ла Фиеста са започнали да зареждат доста хубави неща, преди им беше по-смотана стоката.

Сутринта бях на зареждане във Фраш/Тракия/ - еми пълна трагедия.. дрехи от времето на баба ми. Намираха се и свестни неща, ама все големи. Целия магазин прерових и нищо не си взех. Исках да разгледам и дънките, ама как да стане като са ги сгънали по закачалките, тъкмо ми хване нещо окото и като го разгъна се оказва ХЛ. И в магазините им в другите градове пак така нареждат панталоните, много е дразнещо и няма никаква логика, само затрудняват клиента  Laughing Освен това никога не знаят кога им е зареждането, каквото им нареди шефа.. Въпреки че имам някои попадения от там, вече се отказвам от тоя съмнителен магазин с неясна политика Laughing

# 655
ТуиГ, вкара gangsta поглед  Sunglasses Много хубава находка!

# 656
  • Пловдив
Здравейте, много често ходя до Мания в пощата в Пловдив.
Някой възползвал ли се е тази промоция в Мания. Получих кода, пише, че важи до 31 март.
Утре ще отида да си го използвам.
http://spring.maniastores.bg/
Също от време на време ходя до едно бутиче, ново е на Иван Вазов се намира - Джефри. Има доста хубави неща.
И да не е съвсем без нищо, да ви покажа какво си взех от там:
http://prikachi.com/images/413/8718413f.jpg

# 657
Elitta, много е сладурско  Peace

# 658
  • Пловдив
Elita, къде горе-долу на Вазов се намира това бутиче. Често минавам от там, но не съм го забелязала.

# 659
  • Пловдив
Elitta, много е сладурско  Peace

Мерси. И аз много си го харесвам.

Elita, къде горе-долу на Вазов се намира това бутиче. Често минавам от там, но не съм го забелязала.

То наистина не се забелязва много. Ако се върви от центъра към гарата, пада се точно след училището "Патриарх Евтимий", преди мисля че беше оптика. По едни стълбички се слиза надолу. Жената е много готина, каза че имали магазин, по-голям и някъде в Кичука, но изобщо и не питах къде, защото не ходя там.
Аз го намерих от тук:

https://www.facebook.com/%D0%91%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BA-%D0%94%D … 66112155/?fref=ts

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 20:45 от Elitta

Общи условия

Активация на акаунт