Нашите second hand находки - тема 32

• 141 982
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
  • София
здравейте, не мога да не покажа новите си придобивки  Simple Smile Ето тези Dr Martens от Зиг Заг https://sophiehannahrichardson.wordpress.com/tag/shoes/page/2/ излязоха ми 24 лв
И от миналата седмица пак от там за 16 лв ето тези https://www.google.bg/imgres?imgurl=http://radioryedale.co.uk/wp … deSCegQMwgcKAEwAQ И двата чифта са очевидно нови, като вторите бяха и с етикетите  Heart Eyes

Това се казва находки, особено мартенсите са жестоки! Със здраве да си ги носиш  Simple Smile

# 676
  • На брега на реката
Само обувки не съм купувала, просто защото не съм попадала на подобни находки! Страхотни са!
От преди малко, всичко за невероятната сума от почти 9 лв.
Върнаха ни Манията и си трЕбва ровене, защото има много вехтошави дрехи. Ама точно от ровене попаднах на невероятна рокля, буквално завряна в най-закътания ъгъл. С 3/4 ръкавче и малка панделка на врата. Излезе ми левче  Mr. Green
Скрит текст:

Поредната риза в гардероба ми, не мога да се спра  Mr. Green Този път сива, на Amisu
Скрит текст:

Лек и тънък потник, обожавам материята
Скрит текст:

Толкова за мен, децата и те намазаха:
Червени дънки за малката. Страхотен цвят.
Скрит текст:

Пола за голямата, тип прегърни ме, с къси гащички отдолу  Mr. Green
Скрит текст:

И жилетка с Hello Kitty, със сребърни нишки. Голяма й е, ама се заинати, че я иска  Mr. Green
Скрит текст:

# 677
Сивата ризаааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и блузката след нея  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 678
Fervor, имаме еднакъв вкус с теб.  Mr. Green

# 679
  • На брега на реката
Страстта ми към ризите е от скоро, но се оказа по-силна от мен!
Мислех да си дам дълга отпуска, най-много да ровя за децата или за мъжо. Обаче щанда с ризите непрекъснато ме влече  Joy
Ето, днес пак не устоях и влязох в поредния магазин  Mr. Green Някой да ме спре, защото ще ме изгонят вече!
Риза на панделки, пак на Atmosphere
Скрит текст:
Един топ на Only, много лека и леко прозрачна материя
Скрит текст:
Един черен потник, но с три слоя, шантав, едва го облякох. Но ми хареса как ми седи. Отново на Only.
Скрит текст:
И една риза за мъжо, честно, на сила избрах нещо, за да не ми се кара, че все за мен купувам  Whistling
Скрит текст:

# 680
  • Пловдив
Честито!Прекрасни са...тук пълллна скука. Tired

# 681
  • София
Оххх...Fervor, ризата на панделкиииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 682
  • Бургас
Оххх...Fervor, ризата на панделкиииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
много симпатична  Heart Eyes

# 683
Здравейте, ще взема да се присъединя към темата, като разбера, как се качват снимки. Напоследък все по-често пазарувам дрехи на старо, даже започнах и аз да се уча как да подбирам. Последно от Мания си купих зимно палто за 7 лв., цвят патладжан, в последствие се оказа, че ми е съвсем леко тясно, но копчетата бяха като втори ред /представете си двуредовите сака, само втория ред копчета/ и ги преместих малко и ми стана тамън. Страхотно, откак съм го купила не съм го сваляла, нямам търпение да ви го представя.

# 684
  • Sofia
"дрехи на старо"...звучи гадно Naughty

# 685
  • Карлово
Здравейте, ще взема да се присъединя към темата, като разбера, как се качват снимки.

Eто как:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825

# 686
  • Mediterraneo
Потник; зелен е на цвят, от светкавицата е излязъл такъв.

Скрит текст:

Рокля от много, много фин дънков плат

Скрит текст:

Туника

Скрит текст:

Всички по 1 евро. Туниката с етикет.

# 687
Вчера направих малък пазар в Маниер- потниче и рокля само за 2,80 и една риза на Zara без следи за носене за ММ за около 4лв. Имаше и много други ролки, които на мен ми бяга малко големи, както и разкошни дънки, от които се наложи да се откажа, т.к. съм затрупана с такива Simple Smile

До колкото разбрах, отскоро имат някаква система с точки. На всеки 10лв от сметката получаваш 1 точка, когато се съберат 10 точки на едно картонче се пазарува безплатно за 10лв..... надявам се да съм разбрала правилно  newsm78

Момичета, имате ли идея къде има избор от чанти...?

# 688
  • София
Запис. Много бих се радвала софиянки да препоръчат магазин втора употреба, но да има и мъжки дрехи.. нещо напоследък нищо хубаво мъжко никъде няма ( а в някой магазини даже няма мъжки щандове)

# 689
И аз търся чанта, уви.

Общи условия

Активация на акаунт