Нашите second hand находки - тема 32

• 142 000
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
  • bad@ss
Тези пердета на Anna Salander от мен.
Реални снимки:
Скрит текст:

Влюбихме се от пръв поглед и ми излязоха едва 20 лв.

# 601
  • София
Тези пердета на Anna Salander от мен.
Реални снимки:
Скрит текст:

Влюбихме се от пръв поглед и ми излязоха едва 20 лв.

Оооооооо, Сонатке...разкошни са!!!  Heart Eyes Чак аз, където не съм толкова обзета от домакинството, се влюбих. Честита придобивка, страхотни са!

# 602
Пердетата са супер, много харесвам такива, но често ги правя на калъфи за декоративни възглавници. Simple Smile

В събота след работа минах през ЗЗ Краснодар, в пробните сякаш хуни бяха минали, горкият персонал.Само една блузка си взех, как така са я пропуснали...17&Co, отпред сякаш е коприна с принт.

# 603
  • София
Къде могат да се намерят по-читави детски дрешки  и в кой ден е зареждането?  Rolling Eyes

ПП: Хуманата пише, че е веднъж месечно, но и че всеки ден зареждат.Последното колко е вярно?

# 604
  • bad@ss
Пердетата са супер, много харесвам такива, но често ги правя на калъфи за декоративни възглавници. Simple Smile

И аз ги бях натъкмила за калъф за един диван обаче:
1. Диванът е с големи 3 възглавници и нямаше да ми стигне платът да облека и тях,
2. Окачих ги да ги видя като пердета и стаята грейна, така да е имала нужда от точно това цветно петно, даже на едни черно-бели принтове на стената ще добавя от цветове на пердетата   Sunglasses

Иначе, като за 8 лв/кг в ЗигЗаг една хващаща окото(моето де) дрешка вече не беше останала  Rolling Eyes
За ММ взех 3 чифта чисто ново и в опаковка бельо Олимпия.

# 605
  • гр.Варна

И аз ги бях натъкмила за калъф за един диван обаче:
1. Диванът е с големи 3 възглавници и нямаше да ми стигне платът да облека и тях,
2. Окачих ги да ги видя като пердета и стаята грейна, така да е имала нужда от точно това цветно петно, даже на едни черно-бели принтове на стената ще добавя от цветове на пердетата   Sunglasses

Иначе, като за 8 лв/кг в ЗигЗаг една хващаща окото(моето де) дрешка вече не беше останала  Rolling Eyes
За ММ взех 3 чифта чисто ново и в опаковка бельо Олимпия.
Е,не.Този път вече се нанасям у вас.  Blush

# 606
Сонатке, откъде ти идват такива идеи? Страхотен нюх имаш!  Hug
Даде ми страхотна идея да си облека дивана с пердета, стига да намеря подходящи. Според теб каква материя трябва да бъдат? Представям си нещо като лен?!  newsm78

# 607
  • bad@ss
О, не зная.
Тези са адски плътни, водят се затъмняващи, има и щори от същата материя. Тежат доста. Около 3 кг. Не знам обаче платът какъв се води, може би в сайта на икеа може да се открие. Но сигурно ще пише само 100 % памук. Чуден калъф щеше да стане, но няма да стигнат. 3 на 3 и нещо са. Дори не стоят надиплени на моите прозорци, но те така или иначе няма да стоят затворени. А и макар да розовеят на снимката от пинтерест, са си белички, пък ние сме само за бяло - теглихме вече с такъв калъф  Crazy

Иначе, ето по тези стъпки съм шила досега калъфи.
Лесно е.

Моите пердета на допир са като неимпрегниран брезент.

Тук показвам първия ми опит за калъф, който не беше много сполучлив обаче, защото платът се оказа тънък и прозираше леко. И един стол стар, който облякох с лен. Всичко това са пердета  Sunglasses
Жалко, че не съм съхранила снимки от по-хубавите ми калъфи. Този диван вече не се ползва и всичко съм унищожила, за да ползвам плата за друго.

А, открих още една.

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 11:28 от ЛуДната соната

# 608
Сонатке, страхотни неща показваш, всичко ми харесва.    Heart Eyes
Ама като съм с две леви ръце.. ooooh!

Две находки и от мен
Потник http://prikachi.com/images.php?images/0/8705000L.jpg Чудих се защото е целият в цветя, но какво пък лято идва.  Mr. Green

Рокля http://prikachi.com/images.php?images/2/8705002E.jpg И за нея се чудех, но какво пък чисто нови са и евтино ми излязоха.

# 609
  • Sofia
Много ми харесват Crazy

пердето също

# 610
  • София/Севлиево
Starrydream  в Хуманата правят едно голямо зареждане и после всеки ден изкарват по нещо,което не са били изложили.В тази на СУ вадят "новите" неща в 12 и 16 часа.От там имам доста добри детски попадения.За съжаление вече господинчото ми е доста голям и все по трудно му намирам нещо,което да му стане,особено панталони.Преди му взимах хубави неща от Мания в Гео Милев,но сега я затвориха и вероятно ще трябва да си търся някое друго магазинче...

# 611
# 612
  • София
Starrydream  в Хуманата правят едно голямо зареждане и после всеки ден изкарват по нещо,което не са били изложили.В тази на СУ вадят "новите" неща в 12 и 16 часа.От там имам доста добри детски попадения.За съжаление вече господинчото ми е доста голям и все по трудно му намирам нещо,което да му стане,особено панталони.Преди му взимах хубави неща от Мания в Гео Милев,но сега я затвориха и вероятно ще трябва да си търся някое друго магазинче...
Супер, благодаря Peace
Други идеи, за центъра-О.Мост?

# 613
  • Sofia
Днес влезнах в мания на ВМА,какви са тези цени от 59лв./кг #Cussing out за парцали и вехтории...

# 614
Днес влезнах в мания на ВМА,какви са тези цени от 59лв./кг #Cussing out за парцали и вехтории...
уау, те не шпознават цифрите  Shocked Rolling Eyes Къща ли ще строим? СЯкаш говорим за стоителни материали или дърва за огрев....

Общи условия

Активация на акаунт