Нашите second hand находки - тема 32

• 141 947
  • 758
  •   1
Отговори
# 690

Струва си да се направи една тема за какво купих и какво получих... Намерих доста примери за това - http://gallery.actualno.com/12-jeni-izlygani-ot-onlajn-magazini- … gallery_6527.html

От Ремикса ми се е случало няколко пъти да си поръчвам нещо и да идва дреха, която изглежда по-коренно различен начин. Успявали ли сте да връщате такива дрехи там или не приемат замяна?

# 691
  • София
Редовно пазарувам от Ремикс и често връщам, няма никакъв проблем. Естествено, не заменят. И снимките, и описанията на дрехите са им ОК според моя опит.

# 692
  • На брега на реката
И аз съм връщала от Ремикса несполучливи покупки. При мен проблема е в размера, пишат едно, пристига с 2-3 см по-широко, а за мен са от значение  Joy
Ето условията им:
Скрит текст:
Закупен продукт може да върнете в рамките на 14 дни от получаването му. Ето какво трябва да направите:

-  Влезте в профила си, секция Връщане и натиснете бутона "Покажи всички". Така се отварят всички поръчки, чиито продукти са в срок за връщане. Изберете от тях тези, с които искате да се разделите.

-  Със завършването на рекламацията автоматично се заявява куриер, за да вземе отбелязаните продукти. Цената на куриерската услуга е 3.80 лв. и е фиксирана за всяка точка на България. Ще я видите отбелязана като сума в стъпка 2 на връщането.

-  В следващата стъпка изберете начина на възстановяване на парите – във Виртуален портфейл или по банков път. Ако изберете Банка е необходимо еднократно да въведете следните данни: трите имена на титуляр на сметката, IBAN, BIC, адрес на титуляра (не на банката!).

-  В същата стъпка изберете адрес, от който куриерът да вземе артикулите.

С натискането на зеления бутон „Създай“, Вие успешно сте финализирали процеса на връщане и автоматично сте заявили куриер от Speedy. Информация за заявката ще видите в Профил > Връщане > Върнати.

За да бъде уважено връщането е необходимо да предадете продукта/ите на куриера с неговата оригинална кутия с етикет и касова бележка, без индикации, че стоката е била употребявана от клиента, без да е повредена или третирана по какъвто и да било начин!

Въпроси за рекламации и връщане може да отправяте на return@remix.bg  или на телефон 02 4238844.

Вижте повече на: http://remix.bg/page/terms-and-conditions и http://remix.bg/page/howtobuy.
От Али-то си купихме огледалце за обратно виждане, че да виждам децата. Мда, тъпа огъната пластмасово-огледална повърхност, с неравна вендуза, която се отлепя при всяко минаване през дупка  hahaha Не съм го връщала, 2 долара беше.

# 693
Момичета, кои са най-добрите магазини в Пловдив ?

# 694

Струва си да се направи една тема за какво купих и какво получих... Намерих доста примери за това - http://gallery.actualno.com/12-jeni-izlygani-ot-onlajn-magazini- … gallery_6527.html

От Ремикса ми се е случало няколко пъти да си поръчвам нещо и да идва дреха, която изглежда по-коренно различен начин. Успявали ли сте да връщате такива дрехи там или не приемат замяна?
Здравей, показаната блуза/туника, в случая си е същата, но по мое мнение на 2-та снимка размера е по-голям. Замяна или ако е за малко пари- на близка приятелка.....

# 695
  • София
Като модел е същата, но материята и кройката са далеч от показаната  Simple Smile

# 696
  • о`майна лунна нощ е
Уловът от тази сутрин

панталони на Mexx и Only и спортен потник Reebok  
дъждовка Regata р. 7-8 год. за дребната
дъждовката Regata + спортна неонова блуза за мен
... и блузка на Guinness official merchandise за следващото посещение в рок клуба

Дребната си отнесе една блузка с къс ръкав, която не успях да щракна.
Доста пари оставих, но нищо от дрехите не ми даде сърце да върна. Нямаха следи от носене. Сигурна съм, че панталоните щяха да изчезнат - не личеше да са прани дори. Всички находки са с наситени, създаващи настроение цветове ... Не се сдържах, а в пробната се молех да не ми станат нещата. Уви /но не съвсем  Wink /, намърдах се във всичко, що харесах, че и изглеждам доста добре в тях.

# 697
  • На брега на реката
Страхотни цветове и страхотни находки  Mr. Green

# 698
Абсолютно и аз подкрепям Fervor  Peace
Не съжалявай за нито една стотинка, която си дала. Чудесни находки  Hug

# 699
Панталоните страхотниии  Heart Eyes и другите неща харесах, ама тези най-много  Flutter

# 700
  • София
В Хуманата в Мл.1 всичко беше по 2 лв. Купих една скъсана рокля, че много ми хареса, дано да успея да я спася.
И на малкия една блузка - той си я избра! Laughing

# 701
  • София
Туиг, страхотни попадения, прекрасни цветове!
И аз имам страхотни попадения от вчера и онзи ден от Хуманата. Панталон, рокля, блуза, за по 3 лв. И сума ти дрешки на малките за по 1.50.  Peace

# 702
  • Бургас
`ТуиГ, всичко е много хубаво. И аз обичам ярки цветове, от далеч да се виждам /да не би пък някой да пропусне да ме забележи  Joy/ Ето една чанта Марни за ХМ, която купих нова, но с дефект, дадох да ми изрисуват и сега няма страшно да остана неотразена  Mr. Green http://prikachi.com/images.php?images/334/8738334F.jpg

# 703
Чантата е разкошна, а точно рисунката я прави много оригинална! Честита находка!

# 704
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря, момичета!  Hug Обещавам снимки на "манекен"  Wink А чантата с рисунката е трепач! Нямам идея каква е била преди ремонта, но сега е перфектна и по нищо не личи, че е имало дефект!

Общи условия

Активация на акаунт