X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 7

• 46 858
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Не ми хареса Християна no

# 256
  • София
Eми, Уитни, не Уитни, брилятна е Християна.
И останалите са си в тяхната зона на комфорт, обаче Виктория не ми хареса изобщо. Висока й беше песента и не се справи.
Докато кипърката е удоволствие да я слушаш

# 257
  • Вестерос
Ава страхотни!!!!

Християна скучна ми беше, еднообразна ми е, хубаво пее, вярно, но до там

# 258
Тази песен за пръв път я чувам - много съм задръстена  Embarassed

И няма да казвам какви асоциации ми навява визията й тази вечер ....

# 259
  • DE
И на мен не ми хареса Християна.
На Дарина май и се получава, но са в повече импровизациите.

# 260
Христина се справи добре днес. 
Но взе да омръзва вече с това викане. 
Ава  много ми харесаха. 
А Дарина-хич, даже въобще. 

# 261
  • Вестерос
Дарина  Stop това само ще коментирам

# 262
  • DE
А, Криско и Маги нещо май се хапят тая вечер  Laughing

# 263
Изпълнението на Християна беше ..., абе получи й се на 60-70%. В началото обаче беше несигурна, каквото и да говорят.
Дарина не ми хареса. И аз си направих разни асоциации от визията й, които няма да ви споделя  Embarassed
А пък Маги..., и аз обичам музиката от преди години, но пък като си се сложил, защото той сам си се е определил за жури, се постарай да разсъждаваш в крак с времето и актуалните тенденции в музиката  Crossing Arms

# 264
Всичко разбирам,само едно не ми е ясно-на това жури не му ли е леко неудобно да коментират Християна с две,три думи,даже сякаш малко се дразнят,че всеки път е толкова перфектна ,а за Дарина-боже какво ми чуха ушите и сега се питам-дали съм с всичкия си или те не са с техния?
Възмутена съм е много меко казано!И не толкова от изпълнението на Дарина,на нея вече й свикнах и като нямам големи очаквания,не ме и дразни дори.Обаче това размазване на журито ми вдигнаха кръвното на макс,егати. Naughty Ужасно мразя някой да се опитва да ме прави на глупак и то толкова настоятелно. smile3515

Вики и Кристиан не ми харесаха особено,ставаха за слушане,но до там.
И Вики с тоя пеньоар,брррр- един път ще я облекат ли като хората?
АВА ми харесаха. Peace

# 265
  • DE
Симпатичен ми е Стиви, хареса ми.

# 266
Християна не ми хареса изобщо, пеенето й беше много приспивно. Гласецът й ми зазвуча немощно и плахо на фона на песента, която пя. Стивън беше пер-фек-тен!

# 267
Тази песен е на едно от челните места в класацията ми за най-противна песен . Стивън - очаквано, песента му лепна, но за мен отново прекали с импровизациите.

А Маги е супер досаден в опитите си да налага своя музикален вкус - в края на краищата всеки има право на вкус, пък бил той и лош.

# 268
Ава отлично се справиха, Стивън много добре му се получи днес!

# 269
Дарина е много зле в дуетната песен  Stop

Общи условия

Активация на акаунт