X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 7

• 46 834
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
И аз си мисля, че Стивън няма да успее у нас - някак си не си го представям да пее бози , тип ала Криско, Рафи, дори Дони. Когато го слушам, винаги се сещам за Cool and the Gang - не знам кой ще му напише песен на този човек в Бг.

И се замислих сега като чух песента на братята - май наистина, авторите на текстове и музика в България са кът. Не се сещам за прилична песен, ъздадена през последнит 10 години. Макар че това, което е прилично за мен, за врещящшите тийнове сигурно е скука.

# 691
Съвсем правилно - извън България ще му е най-добре Peace . В Германия може би? Не заслужаваме ние такъв "талант" като мистър Ачикор   Мммм.. Kool & the Gang  Wink   Как ли щеше да я накъдри тази   https://www.youtube.com/watch?v=s09LuDYX12g ... ?    то все едно Янка Рупкина да забие нещо на Уайтснейк  Laughing  
Шегата настрана, но съм сигурна, че тя би се справила далеч по-добре   - ще я има и импровизацията, а не само хитро маркиране на мелодията и въртене на очичките  "тука има - тука нема"   Laughing  

# 692
Аз си мисля, че гласът на Стивън не би паснал на модерните в моменти парчета. Както смятам, че и за Християна няма да е подходящо да пее парчета тип ала Михаела Филева и Дивна. Същото важи и за Белканто - те не биха успели в България, защото няма автори, които да направят парчета за тях, в техния стил, а не бози, на които да пищят тийновете в мола. И това няма нищо общо с това дали ги заслужаваме или не!  Peace

# 693
Както ви чета нищо не съм изпуснала от вчера,няма и да си ги пускам на запис.
Вярна ми се оказа прогнозата за Стивън,очаквано си тръгна и останаха по един за всеки ментор.
Би трябвало да има още едни последни елиминации преди финала,нали?Щом на финала са трима....
Най-логично ми се струва,че на финал ще са Кристиан,Дарина и АВА.
Мисля,че АВА ще спечелят формата,не веднъж беше подчертано,че имат шанса да са първата спечелила група,явно продуцентката е видяла ниша и потенциал да ги ползва успешно,което ще рече година,две и айде следващите.
Кристиан е любимец на Саня,тя ще си подари удоволствието да го види на финал,но е твърде малък за нейните цели и освен по молове и читалища май няма много варианти къде да се изяви.Той тъй както гледам тази учебна година я е изтървал,до началото на следващата може да го поразходят по тийн-ангажименти и от втора или трета позиция.А и Маги каза,че той наистина има талант и артистизъм и се надява да развие,когато порасне,т.е. няма да е още сега.
Дарина ми се струва ,че ще заеме трета позиция,за удовлетворение на всички страсти-харесващи и не харесващи я.
Християна,вече е ясно,че в сегашния музикален небосклон няма как да блесне и да се впише изобщо,и единствените,които могат що годе прилично за пред хората да я детронират,са АВА,та залагам на елиминации между АВА и Християна,като коментарите за нейното отхвърляне ще са липсващия й артистизъм,за който всички са се хванали в желанието си да й намерят някакъв косур.
Но както и Маги каза-тя е изпълнител,който ще се хареса на хора,които търсят музика в това,което слушат.Което на мен като потребител ми е напълно достатъчно.Изобщо не са ми интересни изпълнители,които забавляват,пънат се да стигнат високите тонова,гримасничат и едва ли не ми разиграват етюди,докато пеят.Още по-малко ми е нужно някой да ми се чекне и дупи по прашки и брилянтин в безвкусните си клипове,да го вали вода,да размята мокри косища,да пърчи цици и т.н.
Щом и Мария Илиева,която не е да е сред най-любимите ми изпълнители,но поне не може да й се отрекат глас и малко от малко по-стойностни парчета,отиде да се кикери в клипа с Криско....нищо добро не очаквам да се изпее по бг. подиумите.

# 694
Според мен ще спечели Християна. Не вярвам да спечелят АВА. Вече се разбра,че в България групите не успяват да се наложат.Някой беше писал,че ще спечели изпълнител,който досега не е бил на елиминации,защото и през отминалите години е било така.По-тази логика очаквам да е Християна или Кристиан. Ако разбира се тесногръдите зрители не надделеят и позволят на чужденец да спечели.

# 695
  • София
Какво значение има чужденец или не? Изключително много харесвам Христиана, но считам, че участието й във Фактора е грешка. Певец с нейните възможности и образование няма място в подобно псевдосъстезание за "бъдещи звезди". Дано по-бързо се отърве от Саня и компания и си извоюва място по оперните сцени.

# 696
Аз подкрепям напълно еликсир и също смятам, че финалната тройка ще е между Дарина, Кристиян  и АВА. Би ми се искало да е между АВА, Кристиян и Христиана, но като гледам как вървят нещата, другата седмица ще отпаднат или АВА или Христиана.

Аз пък не гледам елиминациите. Само слушам. Вчера погледнах за момент към екрана, видях театралната гримаса на Саня и се отказах.

# 697
Две думи за журито- Криско и Армутлиева, какво правят в музикален формат? Дяковска чат- пат е от гилдията, но едвали е правилният избор. Шапки долу, единствен на мястото си е Маги Халваджиян, човек с вкус и сърце. Изумен съм, как откровено най- музикалния и с чудесна бленда Стивън е зад борда, това означава само едно, че българите в голямата си част са безсърдечни и ограничени провинциалисти. И с право Европа и Светът не ни отразява по никой начин. С този материал си заслужаваме блатото в което живеем. Тежко ни и горко след десет петнайсет години, когато от днешните младоци ще зависи България. Пази Боже ! Е нема такава държава.....

# 698
  • В царството на игрите:)
Най - лошия вариант за мен е на финал да останат Дарина и Кристиян. Дарина ми е клише, Кристиян ми е адски безличен. Просто не мога да разбера но какво се дължи този възторг от тях? Но сигурно вече съм във възрастовата група, в която подобни персонажи не могат да ме докоснат Mr. Green

# 699
  • Берлин
Най - лошия вариант за мен е на финал да останат Дарина и Кристиян. Дарина ми е клише, Кристиян ми е адски безличен. Просто не мога да разбера но какво се дължи този възторг от тях? Но сигурно вече съм във възрастовата група, в която подобни персонажи не могат да ме докоснат Mr. Green

Хаха...не е от ЕГН-то...друго ще да е...то не от всяко дърво става свирка, а тези нашите "фактори"...на пластмаса го докарват.Все тая кой ще е на финал
След общата песен снощи ММ категорично отказа да е в стаята,ако гледам "каква е тая помия"... предпочитам неговата компания и за инфо да ви чета...

# 700
Две думи за журито- Криско и Армутлиева, какво правят в музикален формат? Дяковска чат- пат е от гилдията, но едвали е правилният избор. Шапки долу, единствен на мястото си е Маги Халваджиян, човек с вкус и сърце. Изумен съм, как откровено най- музикалния и с чудесна бленда Стивън е зад борда, това означава само едно, че българите в голямата си част са безсърдечни и ограничени провинциалисти. И с право Европа и Светът не ни отразява по никой начин. С този материал си заслужаваме блатото в което живеем. Тежко ни и горко след десет петнайсет години, когато от днешните младоци ще зависи България. Пази Боже ! Е нема такава държава.....
Как това, че "Стивън е зад борда", определя българите като "безсърдечни и ограничени провинциалисти". Разбирам Стивън да беше изхвърчал пръв, да се напише подобно мнение /и това пак не е определящо за "българите"/, но класиран на 5 място от 14 участника....нелогично е  Rolling Eyes

За останалата част от поста....не знам как и въобще струва ли си да го коментирам  Thinking

# 701
  • В царството на игрите:)
Как това, че "Стивън е зад борда", определя българите като "безсърдечни и ограничени провинциалисти". Разбирам Стивън да беше изхвърчал пръв, да се напише подобно мнение /и това пак не е определящо за "българите"/, но класиран на 5 място от 14 участника....нелогично е  Rolling Eyes

За останалата част от поста....не знам как и въобще струва ли си да го коментирам  Thinking
Явно,  за да не сме "безсърдечни и ограничени провинциалисти" трябваше да го държим до край! На мен също Стивън ми харесваше и Дарето не ми харесва, но това е положението! Да се правят кардинални изводи за бъдещето на БГ от едно музикално предаване ми се вижда ту мач Mr. Green А пък и светът, такъв, какъвто е в момента по - добре да не ни отразява, че и те не са цъфнали и вързали Joy По - голяма блато от Европа в момента,  здраве му кажи Mr. Green

# 702
Две думи за журито- Криско и Армутлиева, какво правят в музикален формат?
Армутлиева-вали,гърми там ще е,няма начин да мине без нея,нали тя сключва договор с победителя и от там произтичат всички останали случки и подредби в предаването.

Чудя се аз защо все пращате Християна в операта и реших да прочета повече за нея.Знаех,че е завършила консерватория,но само толкова и сега попаднах на клипа с представянето й на кастинга,не бях го гледала.Не само,че разбрах какво е завършила,но изпълнението й + озвучаването на клипчето с една от най-най-любимите ми песни на Уитни тотално ме размазаха от удоволствие (айде да не кажа кеф,че не я харесвам тази дума) .Интересни са реакциите на публиката и физиономиите+коментарите на журито. Party
Много я харесвам не само заради самата й прецизност,обяснима е при оперното пеене,но и заради това,че без никакъв проблем може да изпълни песните на моите 3 топ-любими - М. Кери,С. Дион и Уитни .(имам и рок любими,но те не влизат в тази категория) .
Много народ се пъне да ги пее,но изключително малко са онези,на които им се отдава,а и те и трите са си мега-гласове.
Според мен Християна може много добре да се реализира и като изпълнител на популярна музика,но къде-това вече не знам,тук-едва ли.
Освен това няма да е първата завършила оперно пеене.
Орлин Горанов също (сигурно има и други примери,но първо за него се сещам) е завършил оперно пеене,но е много по-популярен в другия жанр.Гледала съм го в оперен спектакъл-беше прекрасен. Peace

# 703
За Саня е без значение кой точно ще спечели, защото сключва договор с всички финалисти. Да не е и с топ 5.
Дарина и АВА са ми аутсайдерите, един от тях ще си тръгне преди финала /предполагам, че АВА/, а другият - първи на финала. И мисля, че ще спечели Христиана, най-силна подкрепа виждам за нея в социалните мрежи.

# 704
И Стивън, и Християна са Гласове, но нямат шанс в посредствената музикална среда в Бг.
Виж, ако участваха в чужд Х-фактор, кой знае, може би биха били следващите велики гласове от рода на М. Джексън, Фреди Меркюри и подобни.

Общи условия

Активация на акаунт