X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 7

• 46 840
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • Вестерос
За мен Дарина е далеч от чист глас. Тя блее и говорният дефект не й помага, също така не знае кога да поеме въздух и накъсва фразата ( така ли се казва професионално  Thinking). При всяко нейно изпълнение съм на тръни дали ще сбърка, дали не..

# 76
  • Пловдив

Дарина има също много чист глас и това което тя има и дразни повечето пишещи според мен е , че тя е много "разтропана" , характерно за това поколение и е готов завършен носещ Х фактор изпълнител от световна класа.
 bouquet
Скрит текст:
п.с. Ако това което се пише , че първите 3 ма имат загробващи договори със Саня....
то и за двете е по добре за тях да не стигат по нагоре от четвърто място. Аз мисля , че Криско умишленно дава най-различни песни на Дарина и я хвърля извън зоната на комфорта, с единственната цел да я школува за голямата сцена която Й готви Wink. Убедена съм ,че той си я иска лично за него, да си я вземе и да си я продуцира, защото определено я вижда като спестовна касичка.
Както е написала  Tiffany Aching, и за мен Дарина е мнооого далеч от чист глас! Иначе аз лично я харесвам точно "разтропана" Simple Smile Затова и ми допадна изпълннието й на  Jessie J. Но твърде често пее фалшиво, а състезанието все пак е за музика.

# 77
Дарина има най-чистото блеене, което съм чувала  Flutter

# 78
  • София
Банда, хайде на купона!

# 79
Заки  newsm44

Водещите в какво са облечени?

Май някой от отбора на Заки ще си ходи... сценарият с Любо от миналата седмица се повтаря

# 80
Заки  newsm44

Прекроения пеньоар на баба.

# 81
Магърдич пак го няма   newsm44
Заки е страхотен ментор и си е точно на мястото / за разлика от Магърдич /

# 82

Баб имаше по-хубави пеньоари - ако трябва да услужа на Кремена с няколко?

# 83

Баб имаше по-хубави пеньоари - ако трябва да услужа на Кремена с няколко?

Може би ще се наложи ...

# 84
Заки  newsm44

Искам си Заки до края на шоуто. Чак ми иде петиция да пусна!!!

# 85
Ако не бяха казали, че това е Нелина, никога нямаше да я позная - много е пораснала и се е разхубавила

# 86
Много е красива Нелина  Heart Eyes

# 87
  • София
Много ми хареса Нелина, страхотно излъчване.
И какво ... трябва да чакаме Криско да го няма, че да се простим с Дарина, така ли да го разбирам?

# 88
Резултатите от анкетата:

Подкрепи (според последното изпълнение):

Кристиан - 64 (20%)
Виктория - 63 (20%)
АВА - 59 (19%)
Християна - 52 (16%)
Александрина - 42 (13%)
Дарина - 21 (6%)
Стивън - 7 (2%)

# 89
Авеню звучат точно както преди 20 и няколко години - сякаш се върнах във времето назад  Heart Eyes

Хайде започва се

Общи условия

Активация на акаунт