X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 7

• 46 892
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Не ми го говориха правилно звездите..... Crazy

Обаче, сериозно - отказвам да повярвам, че Даринчето е по-добра и по-харесвана от Белканто и Виктория! И все по-сериозно се замислям дали да продължавам да гледам тази пародия  Sick

# 361
Саня постоянно е влюбена в нещо - какво сърце има тази жена  Wink

Да,в главата й е като банкнотоброячна машина и добре си е направила сметката как ще изтъргува Дарина....прилича ми на някаква долнопробна маман,за която е важно какво иска публиката (а тя по правило в по-голямата си част няма музикален вкус) без значение кое е стойностно за слушане.
Затова после ще гледаме клипове като на Гери Никол,ще цъкаме с език и ще се питаме на къде отива днешната младеж?

# 362
  • София
Най ти съчувствам на теб! Grinning

# 363
Еее, приятно изненадана съм от финала на тези елиминации, не очаквах такава развръзка. Много се радвам за Дарина, безкрайно симпатична ми е! Grinning Grinning Grinning
Пък и да вкарам малко баланс в минорното настроение в темата. Simple Smile

# 364
Саня постоянно е влюбена в нещо - какво сърце има тази жена  Wink

Да,в главата й е като банкнотоброячна машина и добре си е направила сметката как ще изтъргува Дарина....прилича ми на някаква долнопробна маман,за която е важно какво иска публиката (а тя по правило в по-голямата си част няма музикален вкус) без значение кое е стойностно за слушане.
Затова после ще гледаме клипове като на Гери Никол,ще цъкаме с език и ще се питаме на къде отива днешната младеж?

Много точно Peace

# 365
Ако някой ми беше казал преди месец, че Виктория и Белканто няма да са в топ 5 щях да им се изсмея в лицето. Яд ме е за Вики, всеки сезон се дразня от тези млади момиченца които винаги стигат финала без да имат кой знае какви заложби, а Вики която е много по-добра от тях не стигна и до полу-финал Sad. Наистина ми напомня на Адел, дано просперира!

# 366
Вики не се е отървала от Саня, освен ако самата тя не се поблазни Саня да я продуцира и да има "блестяща" кариера, което не се съмнявам, че втората ще ѝ предложи, както направи и с Люба.
Няма какво да се лъжем. Хубаво пее, но до там. Кариера едва ли би имала в БГ, ако няма поведение в клипове и на сцена като Гери Никол. Децата това искат и слушат, и гледат.

Исках Дарина да отпадне, искам го отдавна, именно заради по-горе посочените договори със Саня, но не мога да скрия контра мнението си в темата, и че ми е кеф, че всеки път успява да елиминира "по-добри от нея певци, според мнението на слушателите".

................................................................................
Дори не съм чула какво пяха тази вечер Дарина и Виктория. Гледах само края на предаването.

# 367
Ври,  доколкото помня, победителят е с по-дълъг договор - 3 или 5 години. Останалите са с едногодишни договори. Затова и Наско вече е с М. Илиева, изтекъл му е този със Саня. А Рафи май се отърва едва тази година.

Много ми е мъчно за Вики - има талант, но не е комерсиална. И тя стана жертва на модерния вкус за шоу и скандал, а не за гласови данни. А Дарина е всичко това - затова и успя да елиминира не един, а двама основни претенденти - Белканто и Виктория.

# 368
  • София

Благодаря!
Няма явно да доживея да има нещо честно и справедливо в тази държава...
После що всичкото ни е такова. Ми ей затова.
Инженери карат таксита, лекари стават строители, а бодигардовете - премиери.
В този дух Даринка е екстра.
Днес видях и снимка на посестримата й Гери-Никол- аферим, ашколсун, машала на майка й и баща й. Ма то от тъпанари, Айнщайн няма как да се роди.

# 369
  • through the wormhole
Чудя се да се радвам ли, да не се ли радвам? Thinking
Май ще се зарадвам - дано е за добро.

# 370
Ври,  доколкото помня, победителят е с по-дълъг договор - 3 или 5 години. Останалите са с едногодишни договори. Затова и Наско вече е с М. Илиева, изтекъл му е този със Саня. А Рафи май се отърва едва тази година.

Е, значи не е толкова страшно и за финалистите  Grinning

# 371

Е, значи не е толкова страшно и за финалистите  Grinning

Една година се избутва някак си  Laughing (дано помня правилно- някъде го бях чела, но не се сещам къде)

Не мисля, че Саня ще предожи договор на Вики - тя сама с каза, че не може да я продуцира. Пък и Вики иска да учи - това няма как да се върже с плановете на Саня.
Еликсир много правилно я описа.

# 372
Хубавото на екс фактор е, че дори тези които се класират 6-ти, 7-ми или по назад като Михаела Филева имат шанс да просперират за разлика от пълното фиаско "Гласът на България" на Слави където победителите биват забравяни още на следващия ден.

# 373
Права е Саня, че трябва да имат Х фактор, но! поне малко и да могат да пеят Twisted Evil
А Дарина блее като овца ooooh!

Браво на Вики smile3501 представи се достойно момичето Peace

А Люси, този сезон впечатлява не само като ментор, а и с адекватните си коментари Peace

# 374
  • София
Откакто отпаднаха и Белканто, изгубих всякакъв интерес към шоуто и гледам просто така, без пристрастия и трепети. Който и да спечели, все ми е едно.

От самото начало на формата имам усещането за някаква нескопосана шега и за пародийност. До някое време си мислех, че ще кажат "майтап, бе, Уили, сега почва сериозното шоу" и да върнат изгонените. Да, ама не. Абсолютно профанизиране на музикалния вкус на хората, после - накъде върви тази държава. Ами съвсем в логична посока си върви. Сега и Дарина ще навири задник в черен мрежест чорапогащник, а фейсбук ще цъка с език и ще вика "къде е Гого Лозанов", пък той ще си... намества папионката. Но се радвам за Вики, че поне се отърва от заробващите договори, пък дано който трябва, я е забелязал.

Общи условия

Активация на акаунт