X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 7

• 46 861
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Християна ми хареса-както винаги до сега. Може една идея повече чувство да вложи,но и без него ми е достатъчно и визуално симпатична,и като глас ми допада,а най-вече,че никога не фалшивее.
За разлика от Стивън-много ми е симпатичен,влага чувство,но фалшивото му пеене и напъни са ми водещи в не харесването.
АВА изобщо не ми харесаха и чак ми бяха досадни.За първи път съм 100 % съгласна с коментара на Саня-имаше едно влачене ,бавене,а в етюдите им с танцьорите-сякаш мъж не са виждали,те забравиха за какво са на сцената,унесени да се поотъркат. Mr. Green

# 526
  • София
Ауууууууу, ще ме разплачеш ма Дариноооооооооо...Останала била заради Вики. Ма отиди си бе, отиди си. Няма да страдаме за теб #Cussing out
Егати, нямам вино...ма имам мартини, ще си сипя

# 527
  • through the wormhole
Ох, тази песен ми напомни на Ненчо. hahaha

# 528
Не пия. Ма май е време да почна...

# 529
  • София
Ох, тази песен ми напомни на Ненчо. hahaha

Само дето изпълнението на Ненчо беше много много по-добро от това на Дарина.  Crossing Arms

# 530
Дарето защо с толкова сериозно подпиране от беквокалите? Не може ли самичка да се справи? Песента не изисква кой знае какви напъни.

BlackHole Ненчо ли я имитираше или Криско? забравила съм  newsm78

# 531
  • DE
Дарина вече ми е откровено противна, кривене, интонация, самочувствие, наглост...

# 532
Слабо, направо безжизнено изпълнение на Дарина, за съжаление  Confused

# 533
  • Велико Търново
Ненчо беше много по-добър Wink

# 534
Това беше най-ужасното изпълнение на Дарина, което съм засичала Sick И това при все, че я харесвам като поведение на сцената и от части пеенето й (понякога) ... Whistling

# 535
  • София
Само ще кажа: "На здраве!"
Поне да се повеселим...

# 536
  • in Wonderland
Ужас, Дарина ще пее "Сама" на Марчето Илиева  Shocked

# 537
Да, Ненчо беше - Криско пя Ники Минаж

Ох, Даринка ... абе я да си сипя и да не коментирам - ха, наздраве! (пропих се с този формат, ей  Embarassed)

# 538
Ах, Дарина....много скучно Confused, без никаква енергия. Криско, колкото и да го харесвам, да не говори наизуст клишета... Stop

# 539
  • through the wormhole
Дарето защо с толкова сериозно подпиране от беквокалите? Не може ли самичка да се справи? Песента не изисква кой знае какви напъни.

BlackHole Ненчо ли я имитираше или Криско? забравила съм  newsm78
Ненчо. Heart Eyes
Черпя. https://www.youtube.com/watch?v=r5iJnk8eZJ0

Общи условия

Активация на акаунт