Търся филм, сериал... – Тема 8

• 120 355
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
  • Ямбол
Вече е качен в Замунда  Peace

# 136

Благодаря, но на мен ми трябва да го изтегля от някъде.

http://itorrents.org/torrent/F44E267BFCDC715A52E0A14DFB287C254BBCB0F8.torrent - От тук си свали торента и изтегли филма. Надявам се да съм ви помогнал

# 137
Този е интересен- разследват се убийства.
Други, по който бях се зарабила бяха- " Интернатът " и Луна- мистерията на Календа, Eye Candy / Привлекателна.

Фалко е готин, гледала съм го

# 138
  • Свети Влас
Да.  Hug

# 139
  • В царството на игрите:)
Здравейте,
Търся един филм, който съм гледала преди доста години. Разказваше се за еврейско семейство и мисля, че участваше Кирстен Дърнст, но не съм 100 % сигурна. На един семеен обяд едно момиче видя много живо историята на момиче също като нея - нейна братовчеда или друга роднина, която е загинала в един от лагерите на смъртта. Филма беше ретроспекция и завърши пак на това семейно събиране, но в наши дни. Тя беше поразена от това, което видя в "съня си" наяве?
Дано да сте разбрали нещо?!?!

# 140
  • в морето до колене
Да, точно Кирстен участва.
Мисля, че това е филмът - The Devil's Arithmetic (1999)

# 141
  • В царството на игрите:)
Да, точно Кирстен участва.
Мисля, че това е филмът - The Devil's Arithmetic (1999)
Благодаря! Този е Peace

# 142
Търся истински криминален сериал като : "Мостът" ",Убийството ","Истински датективи" . Който ги е гледал, знае какво имам впредвид под" истински" Simple Smile

# 143
  • Свети Влас
Сещам се за Престъпни намерения.

# 144
Сещам се за Престъпни намерения.

Започнах го,но  не ,не е същият тип ,всяка серия си е отделно за себе си .Търся от типа-първа  серия убиец ,разследване ,напрежение ,последна серия развръзка  !

# 145
  • Свети Влас
Тогава пробвай Ханибал или Тайни и лъжи.

# 146
  • в морето до колене
Британците правят повече сериали от този тип.
Пробвай The Fall ; Broadchurch
Може и за други да се сетя.

А може да питаш и в сериалните теми по принцип. Това си е по-скоро молба за препъръка, не толкова за търсене.  Peace

# 147
Британците правят повече сериали от този тип.
Пробвай The Fall ; Broadchurch
Може и за други да се сетя.

А може да питаш и в сериалните теми по принцип. Това си е по-скоро молба за препъръка, не толкова за търсене.  Peace
The fall беше много добър ,ще видя другият как е ,благодаря ви Simple Smile

# 148
Търся филм, в който един привлекателен американец заминава за европейска държава и там се запознава с красива барманка, самотна майка на едно момиченце. Влюбват се и заминават заедно за Америка. В момента, когато пристигат се оказва , че всичко е лъжа. Мъжът е част от мрежа за трафик на жени. Разделят майката от детето и веднага я пускат да проституира... И по нататък се разказваше как жената се опитва да се изплъзне от тази мрежа и да намери момиченцето си. Беше тежък филм , може би от края на 90-те.

# 149
  • Бургас
Здравейте търся една романтична драма може би от 1990г. нататък не съм сигурна кога е заснет. Става въпрос за две сестри, по-малката се влюбва в 1 момче, но момчето харесва кака й. Към края той пада от трактора си и умира. Спомням си,че беше доста хубав. Давали  са го по хоуммарк преди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт