Търся филм, сериал... – Тема 8

• 120 623
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Game of thrones se05, с обикновено качество?!
В Арена и п2пбг Peace
Благодаря, пак опитах и този път ги открих в арената, серии по 300-400ГБ

# 256
  • София
Благодаря, пак опитах и този път ги открих в арената, серии по 300-400ГБ

Не е възможно да качват по тракерите серии с такива обеми, може би имаш предвид МВ.  Wink

# 257
  • София
Да, обърках се.

# 258
Здравейте, имам един въпрос към любителите на научна фантастика. Имаше един филм по кината , не помня точно кога, между 2005 и 2010 година. Имаше едни момичета, много красиви, азиатки, които бяха нещо като сервитьорки в някакъв бар на бъдещето. Но не бяха съвсем хора, а полу-роботи. Шефовете ги държаха под контрол чрез някакви разтвори, или нещо подобно, с което живееха. Но не бяха свободни. После се появи някакъв супер герой, който се влюби в една от тях и се опита да я спаси и освободи. Не помня как завъши, бягаха, прескачаха мостове, преследваха ги. Друго не помня.

Ще бъда много благодарна, ако някой ми каже заглавието на филма. Американски май беше.

# 259
Здравейте, преди доста години гледах един филм в който имаше земетресение в следствие на което Калифорния се отдели. Ще съм благодарна ако успеете да помогнете Simple Smile

# 260
  • Ямбол
Здравейте, имам един въпрос към любителите на научна фантастика...
Този?

# 261
Здравейте, от известно време търся Малки Тайни / Kucuk Sirlar
В нета го намирам само до 48 епизод Crossing Arms

# 262
Обърках филма! Ще се възползвам все пак, да попитам за един филм, който търся от около 10 години. Филма беше от тези за края на света, разказваше се за отворила се голяма озонова дупка. Спомням си как даваха спрели коли в задръстване на мост над река и изведнъж слънцето започна да гори кожата на хората, а водата в реката започна да кипи. Единственият начин да се справят с озоновата дупка беше, да изстрелят бомба(май атомна) в самата дупка. Това е което си спомням, гледала съм филма по телевизията преди поне поне 10 - 15 години, дано някой се сети кой е филма.

На мен ми прилича на "Ядрото" с Аарън Екхарт и Хилари Суонк.
Моля, ако не е този филма, да споделите ако междувременно сте го намерили. Харесват ми филми с такава тематика.  Simple Smile

# 263
Здравейте, имам един въпрос към любителите на научна фантастика. Имаше един филм по кината , не помня точно кога, между 2005 и 2010 година. Имаше едни момичета, много красиви, азиатки, които бяха нещо като сервитьорки в някакъв бар на бъдещето. Но не бяха съвсем хора, а полу-роботи. Шефовете ги държаха под контрол чрез някакви разтвори, или нещо подобно, с което живееха. Но не бяха свободни. После се появи някакъв супер герой, който се влюби в една от тях и се опита да я спаси и освободи. Не помня как завъши, бягаха, прескачаха мостове, преследваха ги. Друго не помня.

Ще бъда много благодарна, ако някой ми каже заглавието на филма. Американски май беше.
Смътно ми напомня на един от сюжетите в http://www.imdb.com/title/tt1371111/?ref_=nv_sr_1

# 264
# 265
# 266
Търся http://www.imdb.com/title/tt1510906/  с бг субтитри .

# 267
Здравейте, искам и аз да попитам за един филм. Гледала съм го много отдавна, сигурно преди 20 години. Беше в съвремието, мисля, че е италиански или френски, за една принцеса, която се влюбва в автомобилен пилот. Пилотът мисля, че го играеше Раул Бова, обаче през имдб не открих нищо за него и принцеси, може и да бъркам.
Гледала съм го, но не помня името.
Ако се сетя ще пиша. Много приятен филм. И аз имам спомен, че е с Раул Бова. Освен и аз да се бъркам  Simple Smile
Май се бъркам.
Я виж този:
http://www.imdb.com/title/tt0107823/?ref_=nm_flmg_act_72

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 23:16 от Merelenda

# 268
Търся този филм The Disappearance of Eleanor Rigby: Her (2013) http://www.imdb.com/title/tt3720788/?ref_=tt_rec_tt    с бг субтитри  bouquet

# 269
Здравейте, искам и аз да попитам за един филм. Гледала съм го много отдавна, сигурно преди 20 години. Беше в съвремието, мисля, че е италиански или френски, за една принцеса, която се влюбва в автомобилен пилот. Пилотът мисля, че го играеше Раул Бова, обаче през имдб не открих нищо за него и принцеси, може и да бъркам.
Не е ли с Джулиано Джема ? newsm78
Ако е с Раул Буова му виж филмографията по нея прочети за филмите му от преди 20 год.
Погледни и за Джулиано Джема той мисля , че има роли на автомобилен пилот.За жалост име на филмите му не помня.

Общи условия

Активация на акаунт