Търся филм, сериал... – Тема 8

• 120 721
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
Джеронимо благодаря ти точно той е , а някакви мнения за The Last Ship (Последния кораб) стори ми се интересен но да видя и вие какво мислите преди да го изтегля..Wink

# 376
Търся филмът Чичо Томовата колиба... Ще се радвам, ако някой успее да помогне Simple Smile

# 377
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile

Скрит текст:
1927 - на английски, но е все тая  Sunglasses нямо кино е  Sunglasses

1987, имах надежда да е на руски, ама ЦЪ

# 378
Здравейте, търся един филм в който става въпрос за млад мъж (техник), който е в къщата на някакъв баровец, за да му оправи някакви кабели(?) и го убива случайно. Намира писмо, в което пише, че е покана за някакво събитие или игра и става въпрос за много пари. Поканените са от различни държави и не се познават. Той проявява любопитство и решава да се представи за него и да отиде. В крайна сметка отива в огромно имение със самоличността на въпросния богаташ и се оказва, че всъщност ще играят на руска рулетка, всеки от тях прави залози кой ще остане последен и спечелилият печели огромната сума. Въпросният печели, но го убиват във влака на връщане.
ПС: Съжалявам за глупавото обяснение, но ми разказаха за филма и ми се стори интересен..

# 379
Здравейте. Търся филма "Изгнание" на Андрей Звягинцев. Производство 2007 год. Предпочитам със субтитри, но бих се справила и без. В интернет има много "смотрет онлайн в хорошем качестве", но не зная какво разбират под добро качество-звукът е трагичен. Увеличавам на мах, чува се един шум, а гласовете едва-едва.

# 380
Здравейте. Търся филма "Изгнание" на Андрей Звягинцев.

В замунда го има, даже е със субтитри.  Опитах се да сложа линк, но не се получава, трябва сама да го намериш.  Simple Smile

# 381
Има го,но явно е сийдван преди години,защото не започва да се сваля.

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 17:31 от W

# 382
  • в морето до колене
Аз пак да кажа - руски филми / руски тракер  Wink
Ето го в рутракер - 12 рилийза, можеш да избираш,  W .
Сайтът по принцип е с регистрация, но са ми казвали, че от магнетите може да се тегли и без регистрация. (ЕТА - Вярно е. Излязох си от профила и пуснах да се тегли един произволно избран торент от магнета. Стана.)
Тук има няколко варианта на български субтитри - може да успееш да си ги напаснеш на някой рилийз.
Успех!

Ако не стане - пиши пак. Ще търсим други решения на проблема.

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 20:39 от мячик

# 383
Здравейте, търся един филм в който става въпрос за млад мъж (техник), който е в къщата на някакъв баровец, за да му оправи някакви кабели(?) и го убива случайно. Намира писмо, в което пише, че е покана за някакво събитие или игра и става въпрос за много пари. Поканените са от различни държави и не се познават. Той проявява любопитство и решава да се представи за него и да отиде. В крайна сметка отива в огромно имение със самоличността на въпросния богаташ и се оказва, че всъщност ще играят на руска рулетка, всеки от тях прави залози кой ще остане последен и спечелилият печели огромната сума. Въпросният печели, но го убиват във влака на връщане.
ПС: Съжалявам за глупавото обяснение, но ми разказаха за филма и ми се стори интересен..
Прилича на този http://www.imdb.com/title/tt0798817/

# 384
Аз пак да кажа - руски филми / руски тракер  Wink
Ето го в рутракер - 12 рилийза, можеш да избираш,  W .
Сайтът по принцип е с регистрация, но са ми казвали, че от магнетите може да се тегли и без регистрация. (ЕТА - Вярно е. Излязох си от профила и пуснах да се тегли един произволно избран торент от магнета. Стана.)
Тук има няколко варианта на български субтитри - може да успееш да си ги напаснеш на някой рилийз.
Успех!

Ако не стане - пиши пак. Ще търсим други решения на проблема.

Благодаря. Не само, че стана, но успях и да го изгледам.

# 385
  • в морето до колене
Радвам се.  thumbsup

# 386
Аз търся за сваляне филма Смарагдовозелено /Smaragdgruen/ Emerald green

# 387
Дали някъде се намират сериите на сериала Страсти?

# 388
  • Пловдив
Здравейте!
Търся къде да гледам наново този сериал...http://www.slusham.com/zapotchva-lyubovna-diagnoza-svezh-lekarsk … l-po-diema-femili

Аман от турски вече... Tired Този е супер свеж!

# 389
  • София
Отдавна и безрезултатно търся Our Kind of Traitor (2016)
Опитвах онлайн - иска ми данни за кредитна карта, пробвах с празна, не стана, пробвах с виртуална, стана, но филмът така и не тръгна...
Опитвах да го сваля от чужди торенти, или са .rar , а ако е .avi  и го сваля, не тръгва нито с КМплейър, нито с VLC...
Когато го сваля архивиран файла, в инфо папката ме препраща към линкове, откъдето да получа парола за разархивиране на файла. Но преди да получа паролата, трябва да попълня някаква анкета, която анкета не тръгва....  Close  Никога досега не съм срещала такива затруднения с намирането на филм, а и каквото и да било в интернет... накрая ще се окаже някоя боза, баси!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт