Търся филм, сериал... – Тема 8

• 120 126
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
Има субтитри. В сайтовете които дадох.

# 721
Има субтитри. В сайтовете които дадох.

Благодаря ти.  Търсих точно там, но явно нещо не съм се справила добре. Тоя път успях.

# 722
  • София
Има ли откъде да се свали The Promise?
А със субтитри? /знам че ставам нахална/.

# 723
Ох, търся един филм със зомбита. Всъщност мисля, че са два филма. Втория е продължение.
Действието се развиваше в пустиня предимно и предимно в източна държава. Ама индийски ли беше или някаква друга продукция. Не е американска със сигурност, но се оказаха много добри филми.
Не е много това което давам, но ако някой се сеща, да каже.

# 724
Моля за помощ....търся една комедия- главните герои се местеха в голяма къща,където на втория етаж живееща една възрастна жена и постоянно ги побъркваше . Някой сеща ли се за кой филм става въпрос?

# 725
  • through the wormhole
Моля за помощ....търся една комедия- главните герои се местеха в голяма къща,където на втория етаж живееща една възрастна жена и постоянно ги побъркваше . Някой сеща ли се за кой филм става въпрос?
http://www.imdb.com/title/tt0266489/
"Мансардата" на български.

# 726
Това ме подсети, че и аз търся подобен филм, отново комедия. Мъж и жена си купуват мечтаната къща, но тя започва буквално да се разпада. Мисля, че стълбите се разпадаха, имаха проблеми с водата и т.н.

# 727
  • Пловдив
Това ме подсети, че и аз търся подобен филм, отново комедия. Мъж и жена си купуват мечтаната къща, но тя започва буквално да се разпада. Мисля, че стълбите се разпадаха, имаха проблеми с водата и т.н.

Евтиното е скъпо - много сладък филм с Том Хенкс и Шели Лонг:

http://www.imdb.com/title/tt0091541/

# 728
  • Пловдив
Търся си филма "Метресата на краля", стар, беше с Тимъти Далтън и Валерия Голино. МолЯЯЯЯЯ!  bouquet

# 729
моля ако някой знае къде мога да изгледам първи сезон на Двете лица на Истанбул

# 730
Търся си филма "Метресата на краля", стар, беше с Тимъти Далтън и Валерия Голино. МолЯЯЯЯЯ!  bouquet

Има го в rutracker.org с името Королевская шлюха / La putain du roi / The king's whore.

# 731
  • Пловдив

Има го в rutracker.org с името Королевская шлюха / La putain du roi / The king's whore.
Благодаря, аз нямам проблем с руския!  newsm51

# 732
  • Ямбол
моля ако някой знае къде мога да изгледам първи сезон на Двете лица на Истанбул

https://www.vbox7.com/playlist:2141779?&page=15

# 733
Търся и аз един филм. Героите в него бяха главно чернокожи. Та главния герой беше голям женкар. Един ден сестра му и някаква нейна приятелка имаха да работят по някакъв проект свързан с нещо като приспособяването и оцеляването на видовете. Те решиха да поставят главния герой в нетипична среда. Хакнаха му телефон ли беше или емайл не помня точно. Направиха така, че всичките му гаджета да се появят на едно място. Той обаче се справи със ситуацията и се гордееше как се е приспособил. След това приятелката на сестра му спа с него и направи така, че момичето на което той най - много държеше да разбере. И така свърши филма.

# 734
  • при моите деца .....
И аз с молба - от къде могат да се изтеглят първите епизоди на Великолепният век: Кьосем?

Общи условия

Активация на акаунт