Търся филм, сериал... – Тема 8

• 120 306
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
  • България <3
Здравейтем търся един ужас... не си спомням името, не е от най-новите, но не е и много стар.Не помня началото, но се сещам, че един мъж (или дете ли беше, може би близнаци???) живеят в една стара, изоставена къща на края на града, човека е някакъв странен и в къщата си представя как говори с майка си, баща си, но накрая на филма се оказва, че те са мъртви (май той ги беше убил) и той си представя,че са живи.... нещо такова имаше

# 106
По описание ми прилича малко на Dream house, но там главният герой говори с мъртвите си деца и жена, а и филма е трилър, а не точно ужаси, но провери може да е той. http://m.imdb.com/title/tt1462041/?ref_=m_nmfmd_act_13

# 107
Търся името на един филм. Един учител организираше състезание в гимназия за знания по история. И пробута на финала този, които беше на трето място, вместо втория. На финала ученикът използваше пищови, но учителят не го разобличи. След години организираха същото състезание с вече порасналите ученици и същият измамник пак си послужи с измама. Но учителят направи така, че той да не спечели, без да го разкрива. Освен това учителят си призна какво е направил преди години на бившия си ученик, който беше ощетен и реално трябваше да е на финал. Филмът съдържаше морално послание.
 Все си мислех, че се казва Английският ученик, но сега търсих и няма такъв филм.

# 108
# 109
  • България <3
По описание ми прилича малко на Dream house, но там главният герой говори с мъртвите си деца и жена, а и филма е трилър, а не точно ужаси, но провери може да е той. http://m.imdb.com/title/tt1462041/?ref_=m_nmfmd_act_13

Не е този. Sad

# 110
  • Ямбол
По описание ми прилича малко на Dream house

И на мен на него ми заприлича.

Да не би случайно да е Psycho?

# 111
Здравейтем търся един ужас... не си спомням името, не е от най-новите, но не е и много стар.Не помня началото, но се сещам, че един мъж (или дете ли беше, може би близнаци???) живеят в една стара, изоставена къща на края на града, човека е някакъв странен и в къщата си представя как говори с майка си, баща си, но накрая на филма се оказва, че те са мъртви (май той ги беше убил) и той си представя,че са живи.... нещо такова имаше

http://www.imdb.com/title/tt0382077/?ref_=nv_sr_2 Да не е този ? Сюжета който описваш доста прилича защото..

# 112
  • България <3
И тези двата не са, гледала съм ги. Охх как ме хваща яд. Какво друго си спомням.... ако не се лъжа мисля, че главния герой беше някакъв ученик в училище (колеж може би), с тъмно сини/черни униформи ходеха... той беше някакъв супер блед и с черна коса (тип кастрон май беше)и беше много странен... май се опитваше да си хване приятелка, но никоя не му се връзваше... дали не правеше някакви магии или нещо такова, не съм сигурна. В тази къща той уж се прибира, води нормален живот, говори с майка си и баща си и накрая на филма ставаше някакъв обрат, май някой беше разбрал, че има нещо нередно и беше влязал в къщата и всъщност нормалните хора виждаха как всичко е покрито с прах, старо, а хората са умрели (единия беше в инвалидна количка или на някакъв стол) и бяха съсухрени, изгнили някакви... само че главния герой ги виждаше живи, къщата в неговите очи беше подредена, чиста. Май имаше някаква сцена в кухнята, нещо с масата беше свързано... някакви магии ли бяха, там се биха ли... някакви откъси си спомням, но нищо конретно. Филмът е може би правен около 2005г, не е стар, не и от последните филми.

# 113
Безкрайно благодаря, имам намерение да го предложа на моите ученици за час на класа.

# 114
Здравейте! Преди много, много време гледах един филм по Super 7. И под много време разбирайте няколко години. Във филма се разказваше за едно семейство - бременна майка, баща и син. Жената роди момиченце с някакви израстъци на гърба. Само момчето /сина/ казваше че това са криле. Родителите отидоха в болница, за да махнат крилете-израстъци, но сина им ги спря. На края на филма крилатото момиче полетя. Та.. сетих се за този филм днес и се опитах да го намеря но уви.. и ако някой знае и ми каже кой е този филм ще му бъда много благодарна!!  Simple Smile Simple Smile Heart Eyes bouquet Peace Peace

# 115
И тези двата не са, гледала съм ги. Охх как ме хваща яд. Какво друго си спомням.... ако не се лъжа мисля, че главния герой беше някакъв ученик в училище (колеж може би), с тъмно сини/черни униформи ходеха... той беше някакъв супер блед и с черна коса (тип кастрон май беше)и беше много странен... май се опитваше да си хване приятелка, но никоя не му се връзваше... дали не правеше някакви магии или нещо такова, не съм сигурна. В тази къща той уж се прибира, води нормален живот, говори с майка си и баща си и накрая на филма ставаше някакъв обрат, май някой беше разбрал, че има нещо нередно и беше влязал в къщата и всъщност нормалните хора виждаха как всичко е покрито с прах, старо, а хората са умрели (единия беше в инвалидна количка или на някакъв стол) и бяха съсухрени, изгнили някакви... само че главния герой ги виждаше живи, къщата в неговите очи беше подредена, чиста. Май имаше някаква сцена в кухнята, нещо с масата беше свързано... някакви магии ли бяха, там се биха ли... някакви откъси си спомням, но нищо конретно. Филмът е може би правен около 2005г, не е стар, не и от последните филми.

филмът се казва seconds apart

# 116
  • София
Здравейте, гледа ми се сериал, в който да има някакво криминално разследване, а може и да е накакво друго разследване, но да не е само това - да има някаква химия, чувства между някои от героите, паралелно с разследванията да се развиват и доста събития от личния им живот..  newsm78

# 117
Здравейте, гледа ми се сериал, в който да има някакво криминално разследване, а може и да е накакво друго разследване, но да не е само това - да има някаква химия, чувства между някои от героите, паралелно с разследванията да се развиват и доста събития от личния им живот..  newsm78

http://www.imdb.com/title/tt0306414/?ref_=nv_sr_1 С две ръце го препоръчвам този сериал..

# 118
Аз харесвам Кости http://m.imdb.com/title/tt0460627/ , има разследване, драма, романтика и комедия.

# 119
Търся филм (ужаси и комедия) подобен на   Freaks Of Nature

Общи условия

Активация на акаунт