Търся филм, сериал... – Тема 8

• 120 428
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте! Преди доста време гледах филм, за мъж с аутизъм, който, за сметка на това, можеше да смята бързо големи числа. С доста известен актьор беше, но нито неговото име помня, нито това на филма (ако не се лъжа актьорът има оскар за тази си роля). Благодаря предварително! Grinning

# 181
Здравейте! Преди доста време гледах филм, за мъж с аутизъм, който, за сметка на това, можеше да смята бързо големи числа. С доста известен актьор беше, но нито неговото име помня, нито това на филма (ако не се лъжа актьорът има оскар за тази си роля). Благодаря предварително! Grinning

Красив ум?
http://www.imdb.com/title/tt0268978/

# 182
# 183

Този е. Grinning
 Много благодаря! Абсолютно бях забравила за брата. Благодаря!

# 184
Аз търся един филм на който му гледах само трейлъра. Надявам се да дам добро описание, защото го гледах преди около 2-3 години. Той беше от ония филми в които денят на някой се повтаря отново и отново (тези са ми любимите) и този някой беше някъкъв тиинейджър, който всяка сутрин се събуждаше по гащи (които бяха целите в сперма) и майка му тогава влиза и го вижда и това е всяка сутрин.
Всъшност само това си спомням от трейлъра, надявам се някой да го е гледал и да ми каже, защото искам да го гледам! Мерси предварително Grinning

# 185
Здравейте търся един сериал. Даваха го по fox казваше се Чужд живот, но него намирам никаде. Ще съм мого благодарна ако ми помогнете.

# 186
  • Ямбол
Здравейте търся един сериал. Даваха го по fox казваше се Чужд живот, но него намирам никаде. Ще съм мого благодарна ако ми помогнете.
Кажи нещо повече за този сериал. Англоезичен ли е? Заглавието на български нищо не ми говори Rolling Eyes

# 187
В сериала се разказва за мъж който се събужда и не помни нито жена си нито как се е озовал там. Намира запис на телефона си на който е е самият той и обяснява че не трябва да вярва на нищо от това което му казват че това семейство не е негово. В общи линии се опитва да разбере какво става.   Гледала съм няколко епизода преди 3,4 години и не помня много. Проблема е че не знам как се пише сериала на английски а понякога не превеждат точно заглавията на български.

# 188
  • Ямбол
Според гугъл този отговаря на описанието - Awake

# 189
  • Бургас
Здравейте! Не знам дали е подходащо тук да питам, но - някой да е намирал български субтитри за  Mesmer - 1994 с Алън Рикман?! Rolling Eyes

# 190
 Търся “Once” (2007)  - има ли го качен в някой бг торент със бг субтитри.

# 191
Търся “Once” (2007)  - има ли го качен в някой бг торент със бг субтитри.

Жармен, имам и български субтитри за "Once". За съжаление не помня откъде свалих филма, но субтитрите намерих доста по-късно в друг сайт. Ако имаш филма, бих могла да ти пратя само файла със субтитрите на лични. Мога да ти изпратя и филма, защото в няколкото български сайта, които погледнах, почти няма сийд.

P.S. Прекрасен, нежен, много тъжен и зрял филм! Сигурна съм, че ще ти хареса.

# 192
Здравейте, аз търся филм, който се каза Малкият Дух от 1997 год. Но не мога да го намеря нито он- лайн нито да го изтегля, някой да знае къде мога да го намеря? Благодаря.

# 193

Вероятно става дума за "The Little Ghost"(1997):

http://www.imdb.com/title/tt0119550/?ref_=nm_flmg_act_113

За момента го намирам само в руски торент сайтове.

# 194

Вероятно става дума за "The Little Ghost"(1997):

http://www.imdb.com/title/tt0119550/?ref_=nm_flmg_act_113

За момента го намирам само в руски торент сайтове.
Много благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт