Търся филм, сериал... – Тема 8

• 120 666
  • 761
  •   1
Отговори
# 285
Знаете ли дали има някаква екранизация по книгата на Е.М.Ремарк "Живот на заем"?
Бях чула, че има някакъв филм, но дали е точно по книгата? Заглавието не си го спомням.

# 286

Знаете ли дали има някаква екранизация по книгата на Е.М.Ремарк "Живот на заем"?
Бях чула, че има някакъв филм, но дали е точно по книгата? Заглавието не си го спомням.
Боби Диърфийлд (1977) http://www.imdb.com/title/tt0075774/  - така прочетох в Читанка , коментарите , но не следвал точно книгата . Имало го в Замунда / ей сега ще проверя  Laughing/
 Има го с един сийд  Laughing

# 287
Благодаря! bouquet
Щом е с Ал Пачино задължително ще се гледа.

# 288
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хубав е филмът, вярна с духа на романа екранизация.

# 289
На мен романа ми е любим - Ремарк също . Ал Пачино и той . Ама филми по любими книги не обичам да гледам - днес ще пробвам .

# 290
За мен Ремарк има далеч по-силни романи от този, но щом филма си струва и аз ще го гледам.

# 291
Снощи даваха по Нова един филм на ужасите, хванах го по средата и не разбрах как се казва. Историята е на младо семейство, което е загубило малката си дъщеря /не разбрах как/, но попада в някакво градче /май Wedwood се казваше/, където кръг от хора могат да я съживят за три дни. Съживиха я,всичко наред, обаче когато дойде ред да я връщат в отвъдното, тя не искаше и се почнаха ужасите.

Някой сеща ли се заглавието?

# 292
# 293

еее,супер си, благодаря  bouquet

# 294
  • София
Здравейте , търся един филм . Историята е за една картина , художникът рисува на нея дъщеря си , но от затруднение я продава това става 18 - 19 век   , после картината сменя много собственици , но който я притежава винаги става нещо лошо с него , и общо взето целият филм се върти около картината . Накрая попада у една жена , която е дъщеря на нацист , който е взел картината от едно еврейско семейство . Ря се опитва да я дари на един оценител но той отказва  нещо такова беше . Бях гледал филма преди време по тв . Мисля че участваше  Мерил Стрийп , но прегледах всичките и филми и такъв не открих , моля ако някой се сети да пише , Благодаря предварително .

# 295
Здравейте, преди време гледах един филм, в който имаше един хокеист, мисля, че беше момче, когото го удариха с шайба в главата и той умря. След това се прероди в момиче, което гледаше хокей, пие бира и се държеше като момче. Във филма имаше някакви ангели, но не си спомням точно, а може би само в името имаше нещо за ангели. Ако някой се сети за филма, или за някой за нещо подобно, моля да пише. Благодаря предварително!  Simple Smile

# 296
   Вече не си спомням много от филма, но да не би да е този?
        http://m.imdb.com/title/tt0482527/?ref_=m_nmfmd_act_24     

Здравейте, преди време гледах един филм, в който имаше един хокеист, мисля, че беше момче, когото го удариха с шайба в главата и той умря. След това се прероди в момиче, което гледаше хокей, пие бира и се държеше като момче. Във филма имаше някакви ангели, но не си спомням точно, а може би само в името имаше нещо за ангели. Ако някой се сети за филма, или за някой за нещо подобно, моля да пише. Благодаря предварително!  Simple Smile

# 297
Ами малко прилича на него, но не е той. Този е с футболист Simple Smile Но балгодаря все пак!

Вече не си спомням много от филма, но да не би да е този?
        http://m.imdb.com/title/tt0482527/?ref_=m_nmfmd_act_24     

# 298
Здравейте,търся сериен филм който го даваха но бнт преди много години.Разказваше се богато семейство с няколко деца.Единият от синовете ,беше много срамежлив и се занимаваше с фотография,се влюби в жена която има дете от брат му.Мисля че братът я уби накрая.

# 299
Здравейте , търся един филм . Историята е за една картина , художникът рисува на нея дъщеря си , но от затруднение я продава това става 18 - 19 век   , после картината сменя много собственици , но който я притежава винаги става нещо лошо с него , и общо взето целият филм се върти около картината . Накрая попада у една жена , която е дъщеря на нацист , който е взел картината от едно еврейско семейство . Ря се опитва да я дари на един оценител но той отказва  нещо такова беше . Бях гледал филма преди време по тв . Мисля че участваше  Мерил Стрийп , но прегледах всичките и филми и такъв не открих , моля ако някой се сети да пише , Благодаря предварително .

"Brush with Fate"по разказа "Girl in Hyacinth Blue", с Глен Клоуз,а художникът е Вермеер. Grinning
http://www.imdb.com/title/tt0327775/

Общи условия

Активация на акаунт