Търся филм, сериал... – Тема 8

• 121 925
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Търся един стар филм, мисля че се казваше "Счупеното носи щастие", но как е му е оригиналното име нямам идея ... Гугъл не ми помогна.  newsm78
А какъв е този филм ?

Някакъв романтичен беше, доколкото помня действието се развиваше на ски ваканция.
какво производство.

Вероятно американски.

# 511
  • Пловдив
Тя беше в инвалидна количка и в библиотеката разказваше разни еротични фантазии. Той я чу  я хареса, но тя не смееше да каже, че не може да ходи. По някакво стечение на обстоятелствата тя падна и си счупи крака ,  гипсира си крака и обясняваше как не може да ходи в момента заради злополука със ски. Дори имам някакъв спомен, че дойде време за сваляне на гипса, а тя не искаше да го свали. Филмът е от началото на 90-те и се въртеше по кабеларките.

# 512
  • София
Тя беше в инвалидна количка и в библиотеката разказваше разни еротични фантазии. Той я чу  я хареса, но тя не смееше да каже, че не може да ходи. По някакво стечение на обстоятелствата тя падна и си счупи крака ,  гипсира си крака и обясняваше как не може да ходи в момента заради злополука със ски. Дори имам някакъв спомен, че дойде време за сваляне на гипса, а тя не искаше да го свали. Филмът е от началото на 90-те и се въртеше по кабеларките.

Точно!

# 513
Здравейте, търся тийнейджърски филм, в който единственото, което помня е момче със дълга коса, седящо до басейна, пиейки бира и говорещо с момиче; След това друго момче возеше приятелите си с кола, но поради лошо държание беше изпратено да полага общественополезен труд ако не се лъжа... Същото това момче използваше своя приятелка за секс, а накрая завърши как той караше в насрещното, защото искаше да живее живота си лудо--

# 514
Здравейте! Търся някъде в нета този филм - http://www.imdb.com/title/tt0260723/

# 515
Аз днес търся анимация,бях много малка като гледах филмчето,беше ми любимо,но вече никъде него намирам,за да го пусна на децата си.Разказваше се за едни уреди и едно одеалце,уредите бяха прахосмукачка,тостер...и нещо друго имаше,но не си ги спомням вече и одеалце жълто,бореха се за нещо,но и това не помня,май искаха да ги изхвърлят на боклука или ги бяха изхвърлили  Laughing.Търся филмчето от години,моля ако се сетите пишете. bouquet 

# 516
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз днес търся анимация,бях много малка като гледах филмчето,беше ми любимо,но вече никъде него намирам,за да го пусна на децата си.Разказваше се за едни уреди и едно одеалце,уредите бяха прахосмукачка,тостер...и нещо друго имаше,но не си ги спомням вече и одеалце жълто,бореха се за нещо,но и това не помня,май искаха да ги изхвърлят на боклука или ги бяха изхвърлили  Laughing.Търся филмчето от години,моля ако се сетите пишете. bouquet 

Brave Little Toaster

# 517

Brave Little Toaster

Да,да точно това е много,много благодаря  bouquet HugСтрахотни сте тук  newsm51

# 518
Момичета, дали ще можете да ми помогнете  Rolling Eyes преди  години даваха по кината един филм, който по спомени започваше как намериха труп на улицата, с изваден някакъв орган. После постепенно разследването стига до клиника, където правят експерименти с лекарства, за да помогнат на парализирани хора да се движат. Обаче  това ставаше с цената на брутални опити с хора, бездомници. Главната героиня се оказа май дъщеря на лекаря, който ръководеше всичко, и не подозираше за престъпната дейност на баща си. Та нещо такова си спомням за филма.... но как се казва?

# 519
  • Варна/Лондон
viva_style, много познато, но за съжаление не помня заглавия, по-скора актьори и веднага ми изникна Джийн Хекман за този, който търсиш, ноооо никак не съм сигурна. Simple Smile

# 520
viva_style, много познато, но за съжаление не помня заглавия, по-скора актьори и веднага ми изникна Джийн Хекман за този, който търсиш, ноооо никак не съм сигурна. Simple Smile

Да, това е единия актьор! Сега ще потърся във филмографията му! bouquet

# 521
Ако още го търсите, мисля, че говорите за този:

http://www.imdb.com/title/tt0116259/

# 522
Весели празници на всички  Hug
Къде мога да намеря мноого  старият филм "Божествени тела"?

# 523
  • София
В Арена, в Замунда и в Зелка с бълг. субтитри.

# 524
В Арена, в Замунда и в Зелка с бълг. субтитри.

bouquet Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт