Търся филм, сериал... – Тема 8

• 121 843
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Търся и аз един филм, днес се сетих за него. Участваше Джеймс Спайдър - нае някаква къща и там се оказа, че живеят два призрака - Майкъл Кейн и Маги Смит. Добри призраци де, не лоши. Някакъв новогодишен карнавал помня и до там.

# 556
# 557
  • в морето до колене
Филмът е този, да.
Гледала съм го по телевизията преди години.
Но не го намирам из нашите тракери - под нито едно от алтернативните му заглавия. (Другото е Curtain Call.)
Само в рутракер го намерих. И само дублиран. Торентите са от преди 5-6 години.

В сайтове за гледане онлайн не съм търсила.  Peace

# 558
Здравейте, търся един филм мисля, че беше трилър. Не си спомням много от него, но започваше как се борят за живота на войник. Като цяло филмът се разказваше именно за този войник, променил се от войната и желае да промени и живота си към по-добро. Не помня много детайли от филма, беше отдавна, но завършваше с това как се качва по едни стълби и реално  умира на операционната маса,а всичко друго е било въображение.Ако някой се сеща за заглавието на филма, ще съм много благодарна. Благодаря Ви  Simple Smile Rolling Eyes Embarassed!

# 559
Търся и аз един филм, днес се сетих за него. Участваше Джеймс Спайдър - нае някаква къща и там се оказа, че живеят два призрака - Майкъл Кейн и Маги Смит. Добри призраци де, не лоши. Някакъв новогодишен карнавал помня и до там.

На бис / Curtain Call.    

Има го в "ютубето"

# 560
Здравейте ,
вчера гледах филма ТУТАНКАМОН - 1 ва част
 много ми хареса и сум нетърпелива да гледам и следващите две части , но не зная къде
Моля за напътствие - Благодаря

http://filmitebg.com/drama/1915-tut-1-1.html

# 561
  • Свети Влас
Проверихте ли в замунда ? Иначе втора част ще е тази Неделя от 20:00 по БТВ.

# 562
  • through the wormhole
Здравейте, търся един филм мисля, че беше трилър. Не си спомням много от него, но започваше как се борят за живота на войник. Като цяло филмът се разказваше именно за този войник, променил се от войната и желае да промени и живота си към по-добро. Не помня много детайли от филма, беше отдавна, но завършваше с това как се качва по едни стълби и реално  умира на операционната маса,а всичко друго е било въображение.Ако някой се сеща за заглавието на филма, ще съм много благодарна. Благодаря Ви  Simple Smile Rolling Eyes Embarassed!
Прилича на този с някои изключения от твоето описание, но пък казваш, че не си спомняш много от филма.
http://www.imdb.com/title/tt0945513/
Ако не е той, все пак го препоръчвам. Simple Smile

# 563
  • Пловдив
Spring is my season, Мячик, Мозак, благодаря  bouquet

# 564
Здравейте дами и господа bouquet

И аз бих искала да попитам за филма ТУТАНКАМОН.
Гледах първата част и много ми хареса, разрових се и го намерих в Замундата. Изтеглих го, но не мога да го гледам защото е за точно определен плеър, не за какъвто имам. Изтеглих въпросния плеър, инсталирах и даде грешка, така че пак не мога да гледам.
Въпросът ми е - знаете ли от къде от друго място мога да си то изтегля и има ли го с дублаж на български.

И за още един филм искам да попитам, и него търсих и не го намерих. Коледен е, гледала съм го отдавна, но повече не го повториха, ако случайно знаете как се казва и от къде да го изтегля на български. Ето снимка на постер.

Желая ви приятен и спорен ден.

# 565
Здравейте, търся някакъв (не страшен) сериал подобен на Шепот от отвъдното. Сещате ли се за нещо подобно?

# 566
Dead on Sight с Даниъл Болдуин - знам ,че са го давали и на български. Някой знае ли от къде може да се гледа?

# 567
Здравейте дами и господа bouquet

И аз бих искала да попитам за филма ТУТАНКАМОН.
Гледах първата част и много ми хареса, разрових се и го намерих в Замундата. Изтеглих го, но не мога да го гледам защото е за точно определен плеър, не за какъвто имам. Изтеглих въпросния плеър, инсталирах и даде грешка, така че пак не мога да гледам.

Филми с "x265" кодек се възпроизвеждат без проблеми с VLC media player

Цитат
Въпросът ми е - знаете ли от къде от друго място мога да си то изтегля и има ли го с дублаж на български.

Сериите ги има качени в зелката. Засега само първата част е дублирана.

# 568
Здравейте, бих се радвала, ако ми помогнете с откриването на един филм. Семейна жена, ако не се лъжа, е отвлечена от влюбен в нея психар и я пребива, след това тя има амнезия. Психарът се представя за нейн мъж, дори снимки е сложил в дома им и тя му вярва. Тя започва да ходи на психолог и да си прави записи на касети, където казва какво е станало и какво е разбрала при него - започва да разбира истината. Слуша си ги всеки ден и продължава да ходи при този психолог. Накрая имаше хубава развръзка, връща се при мъжа си, май.  Rolling Eyes Mr. Green Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 01:52 от Олимпия

# 569
На този ми прилича  Thinking
Before I Go to Sleep/ Преди да заспя/2014
http://www.imdb.com/title/tt1726592/

Общи условия

Активация на акаунт