Търся филм, сериал... – Тема 8

• 121 843
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
Mомичета помагайте. Наскоро по телевизията даваха един филм, беше интересен, но късничко и не го догледах. Не се сещам за името. Ставаше въпрос за  пенсиониран ескстрасенс, който е работил за полицията и го извикаха да помага в разследването на  няколко убийства. В екипа му имаше млад полицай и психоложка, която нямаше доверие в неговите способности. Екстрасенса започна да и говори за миналото и. Връзката между убийствата беше, че убитите хора са страдали от някакво нелечимо заболяване. Ролята на екстрасенса се изпълняваше от много известен актьор/ и него не мога да си спомня/. Имаше много интересни сцени с една жена с червена рокля, която беше убита във вана с цветчета във водата и той си представяше как е станало убийството.
 Embarassed
Мисля, че заглавието беше една единствена дума.

# 541
Утеха се казва филма,с Антъни Хопкинс.

# 542
Благодаря сърдечно! Hug

# 543
Имам задача да намеря филм или книга, чиито сюжет разказва за баща, изоставил семейството си, идеално ще е ако детето е момиче, и след години се опитва да се сближи отново с дъщеря си. Попадали ли сте на нещо такова?

Почти подобен, но става дума за син.  
Баща ми и Синът ми

# 544
# 545
  • при моите любими
Никъде не мога да намеря един филм. Ако може да ми помогнете. http://www.imdb.com/title/tt1737650/

# 546
  • в морето до колене
Намерих един-два торента, но катастрофално липсва сийд
Дори от руския тракер - съответно с дублаж на руски.
Пуснала съм да се теглят три различни... но ако до час няма движение, значи няма да мога да помогна.   Peace

# 547
  • В царството на игрите:)
Има ли го някъде качен "Ела изпей" дори и без превод?

# 548
Никъде не мога да намеря един филм. Ако може да ми помогнете. http://www.imdb.com/title/tt1737650/

Има го в руските сайтове за гледане на филми онлайн.    Sunglasses

# 549
  • в морето до колене
Ами дайте линк - аз ползвам два такива сайта / в единия го нямаше, в другия ме прехвърля към група във VL, където нямам регистрация... Затова изобщо не споменах за тази опция.
Иначе от единия торент, който свалих снощи, започна да се тегли. Но изключително бавно... и не знам, дали ще го докара до 100% някога.  ooooh!

# 550
Ами дайте линк - аз ползвам два такива сайта / в единия го нямаше, в другия ме прехвърля към група във VL, където нямам регистрация... Затова изобщо не споменах за тази опция.
Иначе от единия торент, който свалих снощи, започна да се тегли. Но изключително бавно... и не знам, дали ще го докара до 100% някога.  ooooh!

Директните линкове не бяха ли забранени? newsm78

Пишеш в google — В ритме беззакония / Отчаянное кантри, и "смотриш".  Peace

Ако имаш програмата IDM, сваляш набързо и гледаш.

# 551
Здравейте,преди няколко години питах за един  филм за една възрастна дама писателка, отива в американско семейство с цел да пише книга за живота на обикновено  семейство, помня,че научи децата да ядат домашна храна,мисля,че беше с Одри Хепбърн. Мячик ми каза името но не се сещам.Пред!варително благодаря

# 552
  • в морето до колене
Elysana, нямам спомен да съм ти отговаряла.
И наистина не съм била аз, а Babydoll. Ето го нейният отговор - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=709149.msg26849431#msg26849431

Филмът е с Катрин Хепбърн, а не с Одри Хепбърн.

# 553
Грешката е моя, извинявай. Благодаря все пак!

# 554
  • Варна
Къде мога да намеря Brasserie romantiek?

Общи условия

Активация на акаунт