Търся филм, сериал... – Тема 8

• 121 817
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
То не беше скоро,че аз отдавна се присетих и ММ ги тегли тогава. Мисля,че имаше само на руски.  Rolling Eyes Ще пробвам пак.

# 616
  • София
Здравейте! Знаете ли дали третият сезон на Падението/ The fall го има някъде с бг субтитри? Благодаря!

# 617
  • Бургас
The Fall  
Скрит текст:
В Замунда-http://www.DMCA-removal-from-Google/download_go.php?id=497139

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 18:32 от lady Koup

# 618
Търся френски филм  - вероятно на 20-30 години. Млада жена беше насилена от няколко мъже. После много трудно се възстановяваше. Някой започна да избива мъжете. Междувременно баща и (мисля) си беше изгубил разсъдъка и се държеше като безпомощен дядко с деменция. Тя май го презираше, защото не и помага особено в нейната драма.
Накрая разбра, че точно той е видял сметката на нейните насилници. Беше трогателен финал.

Ще е трудно да се намери, но ако някой може да помогне, ще съм много благодарна.

# 619
Търся филм,в който главния актьор имаше верига магазини и разполагаше със средства,но сина му беше голям мързел и той подари фирмата си на негов работник с идеята сина му да започне да се грижи сам за себе си,а парите които имаше раздаде на бездомните,на жена му каза,че е разорен,имаше и любовница,която впоследствие направи бизнес с жена му...филма го въртяха доста по диема преди 10 и повече години,не е кой знае какво,но ми е останал в съзнанието и не мога да го намеря.

# 620
  • Пловдив
Търся филм,в който главния актьор имаше верига магазини и разполагаше със средства,но сина му беше голям мързел и той подари фирмата си на негов работник с идеята сина му да започне да се грижи сам за себе си,а парите които имаше раздаде на бездомните,на жена му каза,че е разорен,имаше и любовница,която впоследствие направи бизнес с жена му...филма го въртяха доста по диема преди 10 и повече години,не е кой знае какво,но ми е останал в съзнанието и не мога да го намеря.

http://www.imdb.com/title/tt0104288/  е филмът. Преди години го превеждаха като "Бащата, синът и любовницата", сега гледам в Замунда е със заглавие "В богатство и бедност".

Търся френски филм  - вероятно на 20-30 години. Млада жена беше насилена от няколко мъже. После много трудно се възстановяваше. Някой започна да избива мъжете. Междувременно баща и (мисля) си беше изгубил разсъдъка и се държеше като безпомощен дядко с деменция. Тя май го презираше, защото не и помага особено в нейната драма.
Накрая разбра, че точно той е видял сметката на нейните насилници. Беше трогателен финал.

Ще е трудно да се намери, но ако някой може да помогне, ще съм много благодарна.

На мен ми прилича на "Ворошиловски стрелец" (Ворошиловский стрелок) http://www.imdb.com/title/tt0200267/ , също го има в Замундата. Може и да не е той, но сюжетът е същият.

# 621

Благодаря ти,ЗлаВещица!

# 622

"На мен ми прилича на "Ворошиловски стрелец" (Ворошиловский стрелок) http://www.imdb.com/title/tt0200267/ , също го има в Замундата. Може и да не е той, но сюжетът е същият."

За съжаление не е същият филм.

# 623
Здравейте!Знаете ли дали някъде мода на намеря Personal shopper (2016 ) ?

# 624
   Здравейте. В филма който търся действието се развива в Испания, но пак не съм много сигурна. Спомням си ,че на хората им оставаха около три дни дни преди да настъпи края на света. Ставаше все по-горещо и по горещо. Финала на филма не беше с добър край. Мисля, че всички умираха в крайна сметка. Някой сеща ли се кой може да е този филм.

# 625
  • Ямбол
   Здравейте. В филма който търся действието се развива в Испания, но пак не съм много сигурна. Спомням си ,че на хората им оставаха около три дни дни преди да настъпи края на света. Ставаше все по-горещо и по горещо. Финала на филма не беше с добър край. Мисля, че всички умираха в крайна сметка. Някой сеща ли се кой може да е този филм.
Виж дали не е някой от тези двата:
http://www.imdb.com/title/tt2046090/
http://www.imdb.com/title/tt1935914/?ref_=nm_flmg_act_22

# 626

Сещам се за нещо подобно, но мисля, че филма беше в две или три части. Преди години го гледах но не се развиваше действието в Испания. Ще потърся и ще пусна линк. Завърши много брутално,не остана никой жив.
Филма се казва  "На брега" и е с участието на Арманд Асанте.

Последна редакция: сб, 25 фев 2017, 22:34 от Silistra_SS

# 627
Здравейте! преди време гледах един френски филм по кино нова (ако не се лъжа) хванах го по средата. Та разказваше се за една жена - Жесика,която е позитивна и добра,помагаща на хората около себе си без да знае с доброто си отношение. беше с къса рижава коса. имаше и второстепенна героиня-застаряваща актриса,която беше малко злобна(известна френска актриса ).

много ще съм благодарна ако някой ми каже.  Simple Smile

# 628
Търся целия сезон 3 на стрелата с бг аудио но не го намирам помощ.

# 629
Здравейте! Искам да помоля за помощ. Преди време изтеглих сериала С аромат на Свети Валентин,но  заради повреда в лаптопа,сега сериала го нямам. Може ли да ми кажете, от къде мога да го изтегля. Потърсих в няколко сайта,но без yспех.
Ще Ви бъда безкрайно благодарна!!! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт