Търся филм, сериал... – Тема 8

• 121 777
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,

Търся филм, който започва с това, как един фотограф, се влюбва в очите на момиче от билборд.

Във филма основната идея беше, че всеки човек има уникални и единствени шарки на ириса и това беше работата на която този човек се посвети. Умишлено не пиша повече, защото не искам да разваля удоволствието на тези, които не са гледали този уникален филм. Но съм сигурна, че ако някой го е гледал веднага ще се сети. Добавям само случката в асансьора, която дава началото и края на всичко.

Моля ако някой се сеща за името да ми го припомни. Нито актьори успях да се сетя, нито година.

Приятна вечер  bouquet

Последна редакция: вт, 28 фев 2017, 00:22 от _velvet_

# 631
  • Ямбол
Здравейте,

Търся филм, който започва с това, как един фотограф, се влюбва в очите на момиче от билборд.

Във филма основната идея беше, че всеки човек има уникални и единствени шарки на ириса и това беше работата на която този човек се посвети. Умишлено не пиша повече, защото не искам да разваля удоволствието на тези, които не са гледали този уникален филм. Но съм сигурна, че ако някой го е гледал веднага ще се сети. Добавям само случката в асансьора, която дава началото и края на всичко.

Моля ако някой се сеща за името да ми го припомни. Нито актьори успях да се сетя, нито година.

Приятна вечер  bouquet
I Origins

# 632
Здравейте и Честита Баба Марта,
искам да попитам откъде мога да изтегля или гледам онлайн
/дали го има/ - Паднали ангели-2016г.

# 633
търся корейски филм, беше романтичен, жената се разболя от болест и не помнеще нищо даже и мъжа си много плаках на този филм

# 634
търся корейски филм, беше романтичен, жената се разболя от болест и не помнеще нищо даже и мъжа си много плаках на този филм

http://www.imdb.com/title/tt0428870/

# 635
Здравейте, търся филм, който може би е сниман 80-те години (т.к съм го гледала в ранните 90). Млада дама (красива, модел или актриса, не помня) беше блъсната от автобус или кола и лекарите успяха да спасят мозъка и и да го присадят в тяло на жена, която имаше здраво сърце, но нямаше мозъчна дейност. Тази жена не беше толкова красива, та след интервенцията, главната героиня страдаше, но успя да се научи да живее в новото тяло  Crazy От там насетне не помня нищо, само си спомням, че бях много впечатлена от присадката  Grinning Crazy Много ще се радвам на вашата помощ  bouquet

# 636
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте, търся филм, който може би е сниман 80-те години (т.к съм го гледала в ранните 90). Млада дама (красива, модел или актриса, не помня) беше блъсната от автобус или кола и лекарите успяха да спасят мозъка и и да го присадят в тяло на жена, която имаше здраво сърце, но нямаше мозъчна дейност. Тази жена не беше толкова красива, та след интервенцията, главната героиня страдаше, но успя да се научи да живее в новото тяло  Crazy От там насетне не помня нищо, само си спомням, че бях много впечатлена от присадката  Grinning Crazy Много ще се радвам на вашата помощ  bouquet

спомням си го  Crazy

майка с малко дете стояха на светофар, детето се дръпна и започна да пресича на червено, изглеждаше сякаш един камион го прегази, манекенката видя детето и го избута изпод камиона, но той я прегази ...

май е този http://www.imdb.com/title/tt0092208/

# 637
Дааа, точно този е, st. Dobri, много благодаря!  bouquet Сега остава да намеря и от къде да го изгледам отново  Grinning

П.П. Намерих го в youtube  bouquet

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 10:30 от Inked Mom

# 638
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Hug

# 639
Преди доста време, като малък гледах един филм и сега искам пак да го намеря, но не се сещам за името му. Смътно се сещам за филма. Зло същество убива хора, може да е и демон, но преди да ги убие ги пита за последното им желание. "Демонът" имаше рога като на овен и сещам се за две сцени. Първата е "Демонът" пита едно момче за последното му желание а той му вика да д**а. Втората сцена е пак подобен пита за последното му желание и желанието на момчето е да извика Архангела Михаил за да се бие с "Демона". Ако се сетите или знаете филма моля за името му. Благодаря предварително.  Simple Smile

# 640
  • София
Търся от някъде да сваля или да гледам он лайн Durrells in Corfu http://www.imdb.com/title/tt5014882/

# 641
  • Велико Търново
Здравейте,търся сериала "Кръгът на Доусън". В Замунда го има от първи до пети сезон,но субтитри има само до някъде на трети. Ако някой може да ми помогне да намеря всички сезони със субтитри или бг аудио ще бъда много благодарна.

# 642
Здравейте, търся един филм, който имах като дете на видеокасета. Казваше се Долу ръцете от Марсилия. За двама шофьори на камион, попадаха в много забавни ситуации. Нямам много конкретни спомени  Embarassed

# 643
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Здравейте, много бих искала пак да гледам Ориндж Каунти -кварталът на богатите ( американския) Немога да го намеря със бг аудио -бихтели ме ориентирали към някой сайт .
Многооо ще съм благодарна

# 644
здравейте търся този филм с български превод, Rundum glücklich (2015)  ФИЛМА Е НЕМСКИ НА БЪЛГАРСКИ СЕ КАЗВА НАПЪЛНО ЩАСТЛИВА : ДАВАХА ПО ДИЕМА ФЕМИЛИ ПРЕЗ УИКЕНДИТЕ  РОМАНТИКА Е Hug

Общи условия

Активация на акаунт