Търся филм, сериал... – Тема 8

• 121 766
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,търся един игрален филм,който май беше разделен на две части.Гледала съм го по телевизията преди повече от 10години.Действието се развиваше много отдавна ,поне преди 2века назад ,разказваше се за едно младо момиче,което завъртя главите на двама братя или приятели ,не помня.Имаше една сцена,в коята имаше празник в селото им и едното момче я търсеше,а другото като видя момичето я грабна и се скриха/влезнаха в една сламена като индианска колиба,а то имаше много такива, и започнаха да се целуват.Много малко си спомням, дано някой го разпознае...

# 646
здравейте търся този филм с български превод, Rundum glücklich (2015)  ФИЛМА Е НЕМСКИ НА БЪЛГАРСКИ СЕ КАЗВА НАПЪЛНО ЩАСТЛИВА : ДАВАХА ПО ДИЕМА ФЕМИЛИ ПРЕЗ УИКЕНДИТЕ  РОМАНТИКА Е Hug
Виж в нова плей

# 647
Здравейте,търся един игрален филм,който май беше разделен на две части.Гледала съм го по телевизията преди повече от 10години.Действието се развиваше много отдавна ,поне преди 2века назад ,разказваше се за едно младо момиче,което завъртя главите на двама братя или приятели ,не помня.Имаше една сцена,в коята имаше празник в селото им и едното момче я търсеше,а другото като видя момичето я грабна и се скриха/влезнаха в една сламена като индианска колиба,а то имаше много такива, и започнаха да се целуват.Много малко си спомням, дано някой го разпознае...
Филмът не е игрален, а фентъзи. Вече е на 20 години,  излиза през 97-ма. Тогава в Италия се правеха доста от този тип-например Фантагиро, Сорелина, Пръстенът на дракона и т.н.

Превежда се като "Принцесата и беднякът", оригиналното заглавие е "La principessa e il povero".
Аз също от години го търся да си го изтегля, но никъде го няма.

# 648
Тук го има,но няма субтитри https://www.vbox7.com/playlist:1780522

# 649
къде мога да намеря преведените епизоди на Законите на съдбата.

# 650
Spring is my season Оле,точно този е.Много благодаря  HugHeart Eyes

# 651
Здравейте, търся един много стар филм, комедия, нещо като пародия и не си спомням много, защото го гледах преди мнооого време, но ще се опитам максимално подробно да ви го опиша. Спомням си само няколко сцени- имаше човек, който трябваше да стреля и да накара куршума да завие, като се обади на "снайпериста" или нещо такова и май му се обадиха от пистолета, но не съм много сигурен, след това някой говореше за времето. Мисля че се стреляха с пръсти на една голяма маса (това може и да е от друг филм). Към края на филма нещо се стреляха с лошите по покрива, после всички скочиха от сградата, падаха доста време и накрая оживяха. Много зле го обясних, но се надявам се това да е достатъчно, че да се сетите. Благодаря ви предварително Wink

# 652
Заповядай! Въпреки,че в описанието ти "виждам" два филма,дано съм улучила.
http://www.imdb.com/title/tt0493464/

# 653
Някой нали търсеше Fallen от 2016-та. Качен е в замунда.

# 654
Някой може ли да ми каже от кой филм са кадрите в този клип
https://www.youtube.com/watch?v=w77vpTVVc6o

# 655
Здравейте ,търся един филм но не се сещам как се казва.гледала см го много отдавна сигурно има 7-10 години.
Разказваше се за едно момиче което отива в колеж.( мисля че беше.една русичка красавица).Там няколко момчетата,правеха разни партита и там дрогираха момичетата и ги изнасилваха като заснемаха деянията си с телефоните си.И така един път тази.русичката отиде на такъв купон и беше дрогираана ,но явно по слабо и разбра какво се случва.след като я изнасили един. Тя избяга.След това той я заплашваше но въпреки това тя успя да.го осъди.
МНОГО ще съм.ви благодарна ако ми.кажете кой е филма. Много искам пак да го гледам.

# 656
  • Кьолн
Здравейте! Много се радвам,че открих темата! bouquet
От много време търся един филм,на когото не знам заглавието,нито артистите.
Разказва се за едно жена,която си мислеше, че мъжа и изневерява.Една вечер беше с приятелка да пийнат по женски.И от дума на дума жената започна да се оплаква от мъжа си и приятелката и предложи да убият мъжете си.За да не ги хванат едната трябваше да убие мъжа на другата.И първата жена пийнала си мислеше че е шега и се съгласи.А на сутринта разбра,че приятелката и е убила мъжа и.И започна да я изнудва и тя да убие нейния мъж.Много объркано го разказах,дано някой се сети!
Предварително благодаря!

# 657
Здравейте! Много се радвам,че открих темата! bouquet
От много време търся един филм,на когото не знам заглавието,нито артистите.
Разказва се за едно жена,която си мислеше, че мъжа и изневерява.Една вечер беше с приятелка да пийнат по женски.И от дума на дума жената започна да се оплаква от мъжа си и приятелката и предложи да убият мъжете си.За да не ги хванат едната трябваше да убие мъжа на другата.И първата жена пийнала си мислеше че е шега и се съгласи.А на сутринта разбра,че приятелката и е убила мъжа и.И започна да я изнудва и тя да убие нейния мъж.Много объркано го разказах,дано някой се сети!
Предварително благодаря!

http://www.imdb.com/title/tt0486968/  Мисля, че е това.

# 658
Търся един сериал, който скоро тръгна по Фокс крайм - Агата Рейзин мисля, че се казва, но не го намирам никъде Sad някой с идея от къде може да се свали или да се гледа онлайн?

# 659
Търся един сериал, който скоро тръгна по Фокс крайм - Агата Рейзин мисля, че се казва, но не го намирам никъде Sad някой с идея от къде може да се свали или да се гледа онлайн?

Може би от тук - skyt... или от тук - eztv   
Онлайн от тук - watch...
                                                  Субтитри - няма.
  Joy Joy Joy Joy JoyJoy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт