Къде в Бургас? (45)

• 90 730
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
От къде мога да си купя мокса за су джок терапия?

# 151
Откъде мога да купя пъдпъдъци, но да не са пълни със сачми?

# 152
От къде мога да си купя сок от бъз ?
На ул. Тр. Китанчев има магазин за японски гъби , там продават сок от бъз в бурканчета, добър е  Peace

# 153
На ул. Тр. Китанчев има магазин за японски гъби , там продават сок от бъз в бурканчета, добър е  Peace
а като разфасовки и цена да ме ориентираш,

# 154
а като разфасовки и цена да ме ориентираш,

ул. Трайко Китанчев № 23
тел.: 056/ 82 11 70 и GSM: 0878 950 397   , мисля че беше около 250-300мл, но цена не помня , може да се попита по телефона

# 155
Къде мога да намеря ски екипировка ( анцунг, яке ) , ако сте виждали в магазини втора употреба, също ми е от полза  bouquet

# 156
Външни врати, но не китайски, къде има?

# 157
  • Burgas, Bulgaria
Аз пак да питам, платения паркинг до Операта работи ли?

# 158
  • Бургас
някой купувал ли е кола от МЕЛИКАР - някъде на 5-ти километър били, читави ли са

# 159
  • Бургас
От къде мога да си купя четка за коса от естествен косъм и зъбчета малък размер?

# 160
Къде мога да намеря ски екипировка ( анцунг, яке ) , ако сте виждали в магазини втора употреба, също ми е от полза  bouquet

В момента във всички ВУ магазини има екипировка.
Тази събота е зареждането на ЗигЗаг Краснодар вероятно ще има доста неща. А също и отсреща пазара на Цариградска има магазин ВУ на вторият етаж и там имаше. Имат също ски обувки, апрески и т.н.

# 161

Във всички фурни на Джейелпи продават сиропи на Harmonica, включително и от бъз  - много са хубави, с био продукти, също като домашните.
http://harmonica.bg/produkti/siropi/

Аз пак да си повторя питането за дърводелец - няма ли един читав в тоя град?

# 162
  • Бургас
Къде продават сланина, но да е мека в повечето хранителни магазини е много твърда (не може да се реже, камо ли пък да се яде )......

# 163
В Йоги има, според мъж ми била доста добра, не била прекалено осолена. Като я режеше видях че не е твърда.

# 164
  • постоянно

Аз пак да си повторя питането за дърводелец - няма ли един читав в тоя град?

Съседът на майка в село Рудник е дърводелец и знам че има свой цех някъде из района. Ще и звънна довечера и ще я попитам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт