Къде в Бургас? (45)

• 90 684
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
определено Захаро не са това което бяха ... стара слава . Аз лично не обичам торти - купувам само при поводи и май основно Гараш.При последния такъв, след посещение на Захаро в Лазур и Амадеус /там си харесах една с блат като сладък салам и плодове - но ММ не я одобри - както и да е отидох в Кумлука - на главния път с/у бензиностанция Шел  има сладкарница + цех  и понеже е знам фирмата надявам се че няма да го отчетете като реклама ...  поисках да ми направят  двойна торта Гараш , но да я украсят по "наш -мой и на ММ " дизайн - резултата беше прекрасен и като вид и като вкус  и цената бе някъде към към 40 лв-на фона на малката тортичка на Захаро за 15лв....

# 571
Момичета, бихте ли ми казали къде мога да намеря самозалепващо се фолио,( за мебели и стени), освен в Домко, Мастерхаус и т.н? Много ми е неудобна индустриалната зона на Славейков,специално да минавам да гледам. Евентуално някъде в Изгрев, или в центъра? Днес обикалях по Фердинандова, но не открих.
не много като решение - днес колега показа снимки на нова секция ...останах очарована - вратичките на гардероба са направени по някаква нова технология както ми обясниха завършващия слой фолио който по принцип е с дървесен вид тук бе цъфнали слънчогледи / такъв е техния  избор от огромен каталог / ....няма да ви кажа как стаичка 3,50/3,5 светна .. та по този начин правили и плоскости 5-6мм дебели / и за стени - защо не се огледаш за подобен вариант

# 572
  • Бургас
Момичета, бихте ли ми казали къде мога да намеря самозалепващо се фолио,( за мебели и стени), освен в Домко, Мастерхаус и т.н? Много ми е неудобна индустриалната зона на Славейков,специално да минавам да гледам. Евентуално някъде в Изгрев, или в центъра? Днес обикалях по Фердинандова, но не открих.
В магазина до хотел Атаген.На Велека при арменеца(но е кофти качество),в железарията срещу него.Аз съм в Изгрев Simple Smile

# 573
ох забравих да пиша в предния си пост - аз такова фолио си взех от магазина дето е срещу Мастерхаус -  май Домко се казва ама не съм сигурна - вече 5-7 години съм с него но като видях днес какво правят с тези "принт" плоскости- така се запалих ...

# 574
  • Бургас
определено Захаро не са това което бяха ... стара слава . Аз лично не обичам торти - купувам само при поводи и май основно Гараш.При последния такъв, след посещение на Захаро в Лазур и Амадеус /там си харесах една с блат като сладък салам и плодове - но ММ не я одобри - както и да е отидох в Кумлука - на главния път с/у бензиностанция Шел  има сладкарница + цех  и понеже е знам фирмата надявам се че няма да го отчетете като реклама ...  поисках да ми направят  двойна торта Гараш , но да я украсят по "наш -мой и на ММ " дизайн - резултата беше прекрасен и като вид и като вкус  и цената бе някъде към към 40 лв-на фона на малката тортичка на Захаро за 15лв....
Това е Марс, една от първите сладкарници в Бургас от "Новото време". Каква реклама, в момента се боря да не поръчваме оттам тортата за празника на буквите на моята първокласничка. Работя в Комлука, от 13 години са ми известни повечето им "торти" /кавичките са умишлени/.
Мебелно фолио има и в Бриколажа, но беше доста доста ограничен асортиментът.

# 575
Благодаря! bouquet

# 576
ами може би защото им познаваш асортимента  ... аз още веднъж подчертавам не обичам торта, не искам да насочвам някого към този или онзи производител - просто споделих за единствения вид торта  която ям - Гараш/и то около 1/3 от нормалното парче /, закупена от Марс , но сравнение не може да се прави  с тази на Захаро .... ПП при това мое "пристрастяване" към тортите едва ли може написаното от мен да се смята за реклама

# 577
надявам се че приключихме с тортите ....
сега имам въпрос:някой да знае  къде в Бургас се продават парфюми Roxanne happy tears ?/добри според мен реплики на известни парфюми/

# 578
На 03-02-206 поръчахме торта от Амадеус  в Славейков на Била
Торта листо -пълен боклук =твърда и твърда , а бе по поръчка .
на 05-02-2016 пак поръчахме , но от друга тяхна сладкарница / умишлено и съответно рисковано и то без да споделяме разочарованието си .Тортата беше разкошна Беше разкошна , топеше се като мед .предвид краткото време между двете поръчки ми бе странно защо имаше разлика и то огромна .Споделихме след това "експеримента " си , но ни гледаха като аборигени и нищо.........
Е повече няма да си поръчам торта от Амадеус
Действат избирателно
Срамота .

# 579
  • Бургас
"Роксан" съм виждала на щанда на "Голдън роуз" в мол "Галерия". Не знам дали има точно този аромат, обаче.
Амадеус имат един цех, едва ли е било целенасочено, по-скоро са пробутали нещо непродадено.
 tky, изобщо не съм го приела за реклама аз, нито пък съм искала да те засегна, просто темата ми е много близка, тъй като и аз имам случаи, в които ми се иска да си позволя да поръчам торта. Скоро четох, че са открили някаква сладкарница "Перла", но все още нямам отзиви за нея.

Да си повдигна въпроса за семе за метла /подходящо за чай/, че се изгуби сред тортите, а в нета почти нищо не откривам Praynig

# 580
На мен ми е интересно за тортите и салатите!
Защо не трябва да се ядат на заведение? Аз винаги ям салата, така че доста ме интересува.
Голди, сподели за Марс-а, какво им има на тортите им и защо в кавички?

За семе от метла - има тук - https://www.magazinbilka.com/index.php?route=product/product&product_id=465
Ще питам и една позната откъде го купува и ще ти пиша.

# 581
Това със салатата и мен ме учуди. Много по - кофти би било някое развалено и старо месо, яйца или друго. Не виждам какво им е на салатите по заведенията. По - гнусно си представям разни други гозби как ги съхраняват или сервират.

# 582
Goldie благодаря за инфото за парфюмите..на тази серия имитацията на Жадор е много добра
относно " tky, изобщо не съм го приела за реклама аз, нито пък съм искала да те засегна, просто темата ми е много близка, тъй като и аз имам случаи, в които ми се иска да си позволя да поръчам торта" още веднъж 1. едва ли има човек който не може да си позволи торта  дори и от друга фирма вкл. Неделя които за мен са наистина скъпи 2. аз споделих за моята поръчка / може би защото бе от днес за утре / наистина бе много вкусна, свежа и на добра цена ...въпреки че  на такъв Гараш какъвто съм яла в сладкарницата  на хотел България преди много години , скоро не съм попадала

# 583
Това със салатата и мен ме учуди. Много по - кофти би било някое развалено и старо месо, яйца или друго. Не виждам какво им е на салатите по заведенията. По - гнусно си представям разни други гозби как ги съхраняват или сервират.
Съгласна съм затова поръчвайте салата от свежи зеленчуци и внимателно с гозбите -там риска от проблемни продукти е къде по голям ..

# 584
  • Бургас
Барелина, ще съм ти много благодарна за метлата. Ако не намерим някъде из града, ще поръчам онлайн, но майка ми говори за някакви големи количества. Иначе по отношение на Марс - сметаната им е от най-ниския клас, което прецаква крайния резултат. Скоро ядохме оттам някаква орехова торта - блатовете си бяха ок, дори имаше орехи, но тази тяхна гадна сметана просто беше съсипала идеята.
tky, не можах да разбера това с цените. Мен цената не ме вълнува толкова, просто искам да е обвързана с качество. Така или иначе купената торта винаги ми излиза по-евтино.

Общи условия

Активация на акаунт