Къде в Бургас? (45)

• 90 702
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Valerina, хубави конци съм купувала от Чар и от едно магазинче на ул.Възраждане, в посока от църквата към Първо районно. Миналата седмица купих две макари от уличката зад училището, не помня точно от кое павилионче, но са ужасни - късат се лесно, завръзват се...

Zvezdna, Авеню е, да. Благодаря за подсказката.

# 646
Моля за упътване -къде най-близо до Лазур има спирка на 25 -зала Вардар ми казаха ,но не знам къде се намира и от къде мога да се кача-става въпрос за до Долно Езерово ?
И ако някой знае с автобус колко време е пътя горе-долу?

# 647
Искаш от Лазур да отидеш в Долно Езерово използвайки само един автобус ли?
Ето маршрута на линия 25: http://transport.purebulgaria.net/line/stations/6/115
Най-близко е Спирка Одрин, до ритуалната зала.

# 648
  • София
Благодаря за информацията! Още днес ще предам.

# 649
  • Бургас
Някой беше споделял, че е доволен от фризьор за чуплива коса. Най-накрая искам да намеря някой, който да ми направи прическа, която да поддържам сама с минимални усилия - без преси и сешоари. И да работи на нормални цени. Ако може и да е в района на Лазур, или центъра.

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 08:26 от Tintina

# 650
за добър фризьор в центъра във студио амбър до съда във уличката

# 651
  • Бургас
Весита, Звездна, благодаря bouquet Още утре ще се възползвам от предложението Laughing

# 652
Къде да намеря много ярка, цветна и дебела прежда?

# 653
Някой беше споделял, че е доволен от фризьор за чуплива коса. Най-накрая искам да намеря някой, който да ми направи прическа, която да поддържам сама с минимални усилия - без преси и сешоари. И да работи на нормални цени. Ако може и да е в района на Лазур, или центъра.

Аз съм доволна от Роси в студио Angels, но моята коса не е голям критерии, защото е страшно чуплива и със сериозно собствено мнение.
Може да попиташ и в темата за фризьорите - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=903820.0

# 654
  • София

Аз съм доволна от Роси в студио Angels, но моята коса не е голям критерии, защото е страшно чуплива и със сериозно собствено мнение.
Може да попиташ и в темата за фризьорите - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=903820.0

Аз също съм я посещавала, с чуплива коса съм, но не ми е правила някакви особени прически. Доволна съм от неяр боядисване, издухване и подстригване ми е правила.

# 655
Някой може ли да ми препоръча филма( майстори), които сменят вертикални щрангове? За индивидуална смяна само на един апартамент ще ми трябват вероятно. А да ми препоръчате читав водороводчик поне за консултация?

# 656
  • Бургас
Благодаря. Четох и темата за фризьорите, още по-объркана съм:( Може ли телефон на тази Роси?

От Амбър не съм особено доволна. Постригваха ме така, че бе невъзможно да поддържам сама косата - трябваше задължително сешоар и преса.

# 657
  • някъде по морето
Благодаря. Четох и темата за фризьорите, още по-объркана съм:( Може ли телефон на тази Роси?

От Амбър не съм особено доволна. Постригваха ме така, че бе невъзможно да поддържам сама косата - трябваше задължително сешоар и преса.
Аз ходя при Роси и съм много доволна. Работи с хубави продукти на Кюн ..
телефон -0886264460

# 658

0886264460
Салона е на Оборище не помня номера, от Еконта в ляво (ако идваш от Автото)

# 659
  • Бургас
Tintina, аз съм с чуплива коса, може да се каже, че съм обиколила де що има похвален фризьор, но още не съм намерила своя. Последно се подстригах при Надя от Студио Н в Лазур зад Краставицата, доволна съм, но не може да се каже, че имам кой знае каква прическа (то и с такава коса няма голям избор). Бях доволна и от Гено (срещу Технополис), но ми идва далече. И да, в Амбър ме подстригаха добре, но след това пресата при мен беше задължителна.
При мен критерий за добър фризьор за чуплива и гъста коса е да я оформи без да я филира (моята коса започва да хвърчи и бухва адски след филаж), досега само две фризьорки успяха да ми угодят - Надя и Катя Стефанова (но и тя ми е на неудобно място, отново в Лазур, до РПУ-то). И, може да звучи смешно, но след някои "коафьори" косата ми спира да расте, обяснявам си го с начина на подстригване или зависи от ножицата, незнам, но при мен е факт.
Успех и да споделиш!

Къде да намеря много ярка, цветна и дебела прежда?

Най-голям избор на прежди има в склада/магазина на Александър http://alexanderyarn.com/, намира се на Ивайло, точно преди училището, чието име не знам  Whistling

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 09:17 от vessita

Общи условия

Активация на акаунт