Къде в Бургас? (45)

• 90 636
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
И аз съм Доволна от него магазин. Peace

Аз търся спален комплект с Айфеловата кула и портмоне също с нея....някъде да сте виждали?

# 76
За портмоне виж в Тониното на Александровска, а може и на Богориди Wink
Спален комплект май в Айко има.  newsm78

# 77
  • Бургас
къде има по-голям избор на осветителни тела

# 78
Аз търся спален комплект с Айфеловата кула и портмоне също с нея....някъде да сте виждали?
http://dilios.bg/product/%D0%9F%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B6-627
От Баумакс съм купувала единичен комплект за 50 лв. Peace

# 79
  • Бургас
В Изгрев, малко след автобусната спирка на църквата, има магазин в кооперация на самото шосе.

# 80
  • у нас
В Изгрев, малко след автобусната спирка на църквата, има магазин в кооперация на самото шосе.

Само, че не е в "Изгрев", а е в "Зорница" магазинът.  Heart Eyes

# 81
  • Бургас
Момичета, знаете ли магазин 13 февруари дали работи в неделя. Не съм много сигурна дали магазина се казва така. Намира се срещу Тандема в Братя Миладинови, слиза се по едни стълбички надолу. Продават бильо и други по-евтини неща.

# 82
Благодаря ще проверя в Аико, Hug

Още един въпрос препоръчайте ми химическо чистене някъде в центъра?  Чудя се дали да пробвам това на Ботева, но чета лоши отзиви за него.... 

# 83
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте ,бургаски мами ! Имам магазин за дамски чанти и мъжки дрехи, който ще работи до Нова година и след това го затваряме. Стоките сме ги пуснали на доставни цени, а от понеделник от тези цени ще правим 50% намаление. Магазинът се намира на ул.Мара Гидик 7 на гърба на Безистена втория от ляво. Мисля, че много хора биха се възползвали да си купят нещо по-евтинко преди празниците.Ако админите сметнат това за реклама, нека да изтрият поста ми. Благодаря!

# 84
13 февруари не работи в неделя.

# 85
  • Бургас
Къде мога да намеря продукти за коса на Tigi-Bed Head?

# 86
  • София
Благодаря ще проверя в Аико, Hug

Още един въпрос препоръчайте ми химическо чистене някъде в центъра?  Чудя се дали да пробвам това на Ботева, но чета лоши отзиви за него.... 

На Ботева са две - аз съм доволна от това, което е на кръстовище с ул. Л. Каравелов и до сладкарница Роза.

# 87
Здравейте.Знаете ли някъде в центъра, където може върху чаша да се отпечата снимка?В някое фото ще може ли?

# 88
# 89
Здравейте, къде в Бургас мога да намеря детски комплект за хранене на Дисни или подобен ако може и да е от нечуплив материал.Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт