Къде в Бургас? (45)

• 90 715
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте момичета, къде в Бургас има магазини за дрехи за бременни?

# 121
В H&M  имаше дрехи за бременни.

# 122
да попитам има ли намаления в LC WAIKIKI  интересуват ме детски  якета или ако знаете някъде на добри цени да ме упътите не съм от Бургас 

# 123
До Света София , като застанеш с/у входа и, от дясно се пада магазина за бременни

# 124
  • Burgas, Bulgaria
До Света София , като застанеш с/у входа и, от дясно се пада магазина за бременни
Този магазин ми казаха, че са го затворили.

# 125
НМ, LC WAIKIKI имат серии за бременни.
В центъра се сещам само за Безистена, но не знам как са като  асортимент.

# 126
Спешно търся цигари EVE. Къде продават такива?

# 127
  • Пловдив

Взимала съм от Тришър.

# 128
Взимала съм от Тришър.
Благодаря bouquet Звънях им, но нямали. Sad

# 129
  • постоянно
На лавката до Калината няма ли? 

# 130
Хер, нямам идея къде е тази лавка... Проверих в няколко малки магазина, както и в Била и в супермаркета в Краснодар. Идея нямам защо ги няма никъде, даже в няколко магазина ми казаха, че не са чували за такива цигари изобщо. Confused Има Ева, но не и Еве/Ив. Ето такива търся:
Скрит текст:

# 131
  • постоянно
Аз съм.пушила такива навремето не разбирам защо ги няма сега.  Лавката е до кафето малко по горе на Интерната Коджакафалията. Преди там цигари имаше всякакви. Успех,  дано намериш.

# 132
да попитам има ли намаления в LC WAIKIKI  интересуват ме детски  якета или ако знаете някъде на добри цени да ме упътите не съм от Бургас 

Има, но не съм гледала детското. В Мол Бургас Плаза. Това за LC WAIKIKI.

# 133
Моля,  препоръчайте ми добър компютърен сервиз от който сте доволни,  Praynig Става въпрос за смяна на дисплей на малък лаптоп и смяна на копче за батерията,  ooooh!

# 134
Дисплея на лаптопа ми смениха в Jar computers преди повече от половин година. Нямам забележки. Освен това ми предложиха и по-евтин вариант от други места.

Общи условия

Активация на акаунт