Къде в Бургас? (45)

• 90 765
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Снощи взех от там за вкъщи, хареса ни, но не намирам голяма разлика от този на Фотинов.

Ние също взехме от там вчера и останах доста доволна. За първи път вземам китайско от Бургас, но бях приятно изненадана!

# 481
Здравейте момичета  Simple Smile
Кажете някоя добра козметичка(за почистване на лице)?

# 482
Препоръчайте ми гинеколог в Меден Рудник за профилактичен преглед.

# 483
Здравейте. Смятам да изнасям една мини готварска печка на закритата тераса и искам да купя някакви плочки, да налепим зад нея. Съвсем обикновени плочки, колкото да не ми се цапа стената. Знаете ли къде мога да намеря такива?

# 484
Здравейте момичета  Simple Smile
Кажете някоя добра козметичка(за почистване на лице)?

Аз съм доволна от Гайдамакина.

# 485
  • Бургас
Здравейте. Смятам да изнасям една мини готварска печка на закритата тераса и искам да купя някакви плочки, да налепим зад нея. Съвсем обикновени плочки, колкото да не ми се цапа стената. Знаете ли къде мога да намеря такива?
Аз си купих самозалепващо фолио и си облепих стената.Много сложно ми се видя действието с плочките.

# 486
  • Бургас
аз също съм много доволна от Гайдамакина

ако искаш телефон пиши

# 487
Искам телефон и.Много благодаря bouquet bouquet bouquet bouquet

аз също съм много доволна от Гайдамакина

ако искаш телефон пиши

# 488
  • Бургас
Бихте ли пуснали и на мен телефона на тази козметичка Simple Smile

Не е много по темата, но да ви питам имате ли впечатления от фитнеса в Триа?

# 489
Здравейте!

Интересува ме къде в Бургас има добри шивашки ателиета, които могат да направят булчинска рокля за едра дама като мен (1,56 висока, ама с доста килца). Разбрах за някакво в района на Антим I, също и за едно, където шие някаква модистка от модна къща "Минон", но искам някакви мнения от първа ръка, че ми е много трудно да се спра на нещо така.

Предварително благодаря!

# 490
  • Пловдив
Здравейте!

Интересува ме къде в Бургас има добри шивашки ателиета, които могат да направят булчинска рокля за едра дама като мен (1,56 висока, ама с доста килца). Разбрах за някакво в района на Антим I, също и за едно, където шие някаква модистка от модна къща "Минон", но искам някакви мнения от първа ръка, че ми е много трудно да се спра на нещо така.

Предварително благодаря!

В салон Мирена шият по размери и идеи на булката, намират се на Македония в посока Ботева.

# 491
Точно в Минон си ших преди няколко години булчинската рокля. Беше по моя идея модела и съобразена с личните ми мерки, останах много доволна  Peace

# 492
Благодаря!

# 493
Точно в Минон си ших преди няколко години булчинската рокля. Беше по моя идея модела и съобразена с личните ми мерки, останах много доволна  Peace

Аз не знам в момента къде се намират Минон, но доколкото разбрах, тази жена вече има собствено ателие, но не знам къде е точно. Та сега издирвам някакви координати и мнения за официални рокли.

# 494
  • Бургас
Аз не знам в момента къде се намират Минон, но доколкото разбрах, тази жена вече има собствено ателие, но не знам къде е точно. Та сега издирвам някакви координати и мнения за официални рокли.

На ул. Любен Каравелов между Ботева и Алесксандровска, зад блока на магазин Чар, който е за платове. Качваш се по тези стълби https://www.google.bg/maps/@42.4993433,27.4691774,3a,75y,3.18h,73.2t/data=!3m6!1e1!3m4!1s68NIIQFKqFEprYuQz4DqOw!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1?hl=bg
 най горе, обикаляш от задната страна на сградата. На долното ниво има друга шивачка, но нейното помещение гледа към блока на Чар-а. Ако не се лъжа се казва Марго и има вероятност това да е телефона и - 0899132453.
Като шивачка бива, но не е нещо изключително. Не сам сигурна дали може да ти даде съвет за модел и т.н. но нищо не пречи да опиташ с консултация. Успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт