Къде в Бургас? (45)

• 90 685
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
В Бургас има ли борса за цветя, основно орхидеи искам Simple Smile

Има градински център в Славейков по пътя към Лидл, но там продават зелени растения.
Орхидеи има в строителните хипермаркети - Практикер, Хоуммакс, Мосю Бриколаж, в Кауфланд, в Лидл...

# 601
Днес ще ходя в мола, ще проверя за сетовете за вежди.

Благодаря  Hug

В ДМ Плаза имаше и от двата цвята сетове за вежди.

Благодаря за съдействието,Ellah Hug

# 602
В Бургас има ли борса за цветя, основно орхидеи искам Simple Smile
Не знам за такава. Това е една софийска, но изпращат с Еконт: https://www.facebook.com/borsazacvetia

# 603
  • Бургас
Преди време познати коментираха, че на пазара, който се организирал в Каблешково (в четвъртък ли беше  newsm78 ) се продава всякакъв разсад, овощни дръвчета, семена... Може би там ще се намери метла.

# 604
  • Бургас
някъде може ли да се купи хляб без мая

# 605
  • Пловдив
Хляб с квас има в пекарни "Зиа". Лятото взимах от тях и беше доста вкусен.

# 606
Все още продават хляб с квас-всеки делничен ден след 13ч.

# 607
За хляб с квас-до Еконта в Братя миладинови има една винарна на ъгъла-там видях табелка и ще взема като минавам и пиша мнение.Виждала съм още някъде по маршрута ми на движение ,щом видя точните места -ще пиша.
На ул.Оборище срещу детската градина има фурна -там имаше с лимец,с квас не помня.
Макар че защо държите на квас-то и в кваса,и в  маята все са си дрожди .

Дами,къде продават клин- тип неопренов за отслабване  - освен в магазин Самоздрав ,другаде в Бургас?

И ето това дали го има в някоя книжарница в града
http://vazpitalnik.com/index.php/продукти/какво-е-системата-за-поведенческо-моделиране

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 20:37 от cveti.stoeva

# 608

Дами,къде продават клин- тип неопренов за отслабване  - освен в магазин Самоздрав ,другаде в Бургас?

Такъв съм купувала от Метро.

# 609
 Laughingима ли работещи фризьори през днешния ден

# 610
Къде мога да намеря ядливо алое,за да си засадя? На посочените по-горе места дали ще намеря? Проблема ми е как да позная, че е ядливото,да не ме излъжат.В един био магазин продават на бройка-листо,но предполагам от листо няма да може да се засади.

# 611
  • София
Laughingима ли работещи фризьори през днешния ден

Аз поне за такива не съм чувала, освен ако не е някаква специална уговорка.

# 612
Добър вечер, искам да Ви попитам ако някой знае дали в бургас има магазин за бебешки стоки от където може да се взима на изплащане, по точно бебешка количка Simple Smile

# 613
В Айко мисля, че може, но няма голям избор на колички.

# 614
Къде мога да намеря ядливо алое,за да си засадя? На посочените по-горе места дали ще намеря? Проблема ми е как да позная, че е ядливото,да не ме излъжат.В един био магазин продават на бройка-листо,но предполагам от листо няма да може да се засади.

От лидъл преди две три години съм купувала Алое Вера, доколкото проучвах точно този сорт става за ядене и за лечение, но съм го пробвала само за намазване върху изгорено, суха кожа, рани, сърбеж... За да се яде, трябва да е поне тригодишно. Тази зима дори цъфна, но не е нещо особено. Разсажда се изключително лесно от израстъци, пуска по много, имам няколко излишни саксии, мога да ти подаря едно големичко ако искаш. В лидъл беше към 5-6 лв, пускат ги периодично.

Общи условия

Активация на акаунт