Къде в Бургас? (45)

• 90 666
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас/Пз
Laughingима ли работещи фризьори през днешния ден
Най -вероятно вече е късно, но само за инфо салонът на втория етаж в МОЛ Галерия днес работеше

# 616
Има ли фермерски пазар и къде?

# 617
В неделя по обяд/ около 13-14ч/ имаше Фермерски пазар на Славейковото пазарче. Но не знам дали още го правят.

# 618
  • Бургас
Барелина,
Фермерският базар, мисля, за сега го правят в МОЛ Плаза /може би е само за през зимата/
https://www.facebook.com/groups/661311147314749/?fref=ts

# 619
В коя аптека продават Шуслерови соли?

# 620
В коя аптека продават Шуслерови соли?

В повечето аптеки съм виждала.

# 621
Хлябът с квас на Зиа, освен квас, има и мая. Усеща се. Мисля че е от значение, ако наистина е необходимо да се избягва маята.  Peace

# 622
  • Бургас
Хлябът с квас на Зиа, освен квас, има и мая. Усеща се. Мисля че е от значение, ако наистина е необходимо да се избягва маята.  Peace
Как точно се усеща маята? Просто ми стана интересно....

# 623
Ароматът се усеща. И ароматът на кваса се усеща. просто аз съм с много чувствителен нос.

# 624
  • Бургас
Денонощното павилионче за закуски срещу Автото (след Зиа) също предлага хляб с квас. Аз не съм го пробвала, дъщеря ми каза, че има вкус на кифла  newsm78

# 625
  • Бургас
Ароматът се усеща. И ароматът на кваса се усеща. просто аз съм с много чувствителен нос.
Специално ще ги питам дали е така, имам кой Simple Smile Но при положение, че ползват квас, не виждам за какво им е да слагат и мая... Определено хлябът има вкус и прилича на такъв с квас... ама вече нищо не се знае какво има вътре...

# 626
  • Пловдив
Когато взимах хляб от "Зиа", попитах изрично дали е само с квас. Отговорът беше категоричен - само квас и никаква мая. Много нагло, ако лъжат.

# 627
Когато взимах хляб от "Зиа", попитах изрично дали е само с квас. Отговорът беше категоричен - само квас и никаква мая. Много нагло, ако лъжат.
Може и да не лъжат. Аз не съм чак такъв експерт.

# 628
Защо тогава каза, че имало И мая?!
Ей така тръгват клюките

# 629
Защо тогава каза, че имало И мая?!
Ей така тръгват клюките
Казах, че усещам, че има. Не казвам, че някой ми е казал. Което би било клюка.

Общи условия

Активация на акаунт